75% kedvezménnyel, most csupán 1.990 Ft: Páros akció - professzionális, bio feszesítés + kényeztető ápolás 2 főnek az arcon, nyakon és dekoltázson

BodyToningUp
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

1.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 75% 6.010 Ft
BodyToningUp
1063 Budapest, Bajnok u. 29. (Westend mellett)
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
www.bodytoningup.com/

Vélemények

T. Krisztina

Én a cellulitmasszázst próbáltam ki, láttam is eredményeket, bár személy szerint többre számítottam. De lehet, hogy csak az én elvárásaim voltak túl nagyok.

L. Szidónia

Nincsenek modern gépek, de a testtekercselés is igazán hatékony annak, aki elviseli, hogy betekerik a testét "nejlonba".

B. Andrea

A masszázs remek volt, de az agyagpakolást legközelebb kihagyom, nekem az nem jött be, de ettől még lehet, hogy másnak tetszene.

Akció Leírása

Mágikus fiatalítás és ápolás mindkettőtök számára!

Az első kezelést kétlépéses tisztítással kezdik, amely során hipoallergén, kiegyenlített pH-jú és hidratáló hatású tej kerül körkörös mozdulatokkal az arcra és a nyakra. Ezután apró jojoba gömböcskékkel dúsított bőrradír segítségével a pórusok mélyére hatolva tisztítják meg a bőrt, eltávolítják a makeupot, a szennyeződéseket, az elhalt hámréteget. A bőr ezek hatására simává, lággyá, táplálttá és rugalmassá válik.

Második lépésként a gyógynövények természetes kivonatával és speciális bőrnedvesítő összetevőkkel ellátott, hidratáló arctonikkal kezelik az arcbőrt, kíméletesen eltávolítva az elhalt hámsejteket, élettel telítve a fakó bőrt. A tonik kollagén és allantoin tartalma kondicionálja a sejteket.

Ezt követően bio feszesítő, revitalizáló maszkot helyeznek fel a bársonyos, feszes arcbőr érdekében. Ez egyben egy 20 perces relaxációt is jelent, amely folytatódik a nyugtató, bőrfeltöltő hidratálás során. Utóbbi speciális hatását a növényi kivonatoknak, valamint a propolisznak is köszönheti, és C-, E-, F-vitamint, B5 provitamint tartalmaz.

A másik kezelés egy Skin Care Collection kényeztető arcápolás, amely gyümölcskivonatok esszenciájával és fehérteával fejti ki kedvező hatását. Ennek során arctisztító tej, élénkítő toner, mélytisztító arcradír, selyem érintése szérum, és balancing krém segít, hogy a bőr ragyogó, selymes, tündöklő lehessen.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29. (Westend mellett)
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
Nyitva tartás: Egyeztetés szerint

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 db arckezelés 2 főnek. Professzionális, bio feszesítés az arcon, nyakon és dekoltázson, amelyet követően akár 10 évvel fiatalabbnak tűnhet a kezelt személy + kényeztető arcápolás

Fontos

Beváltható: 2016.08.12.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 416 5815, timiforever@gmail.com • Egy fő maximum 5 Alkupont vehet saját részre és 5-öt ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére