75% helyett 80% kedvezmény! HIFU kezelés teljes arcra a Medina Egészségcentrumban - arc, toka, szemránc, homlok, szajzug és orca kezelése ultramodern technológiával, ajándék arcdiagnosztikával és arckezeléssel

Medina Egészségcentrum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

79.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
399.000 Ft 80% 319.100 Ft
Medina Egészségcentrum
1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413
medinacentrum.hu/

Akció Leírása

Ez a kupon teljes áron is megvásárolható, ami tökéletes megoldás, ha ajándékba szeretnéd adni. Igy helyszinen mar nem kell pluszba fizetni erre a szolgaltatasra. Az előleges és a teljes árú vásárlás között a Kosárban tudsz választani.

Hívd segítségül a legmodernebb technológiát és szabadulj meg a ráncoktól HIFU kezeléssel!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 79.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 20.300 Ft, a fennmaradó 59.600 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • HIFU kezelés teljes arcra a Medina Egészségcentrumban
    • Arc, toka, szemránc, homlok, szajzug és orca kezelése
  • Ajándék arcdiagnosztika és arckezelés

A HIFU kezelés napjaink legmodernebb és leghatékonyabb ránctalanító, bőrápoló és fiatalító eljárása. Hidd el, megéri az árát, hiszen a kezeléssel akár éveket is fiatalodhatsz, ráadásul mindehhez egyetlen vágásra sem lesz szükség arcodon!

A magas intenzitású fókuszált ultrahang olyan eredményekkel kecsegtet, mint a plasztikai sebészet, ám ahogyan már említettük, ezúttal nem kell félned a szikétől! Így biztonságosan, maradandó szöveti károsodás és hegek nélkül szépülhetsz!

A kezelés hatására arcod bőre megfiatalodik, a ráncok természetes módon tűnnek el, hogy az évekkel ezelőtti éned nézzen vissza rád a tükörből! Tedd próbára Te is most hatalmas kedvezménnyel!

Medina Egészségcentrum

A Medina Egészségcentrum a Medina-Vital Kft és Dr. Dutka Edina szakorvos közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás-egészségügyi tevékenységgel és menedzserszűréssel foglalkoztak.

Sok ezer páciens leleteinek diagnosztizálása során egyértelműen leszűrt tapasztalatuk az, hogy a betegek rendkívül kevés energiát, figyelmet fordítanak az egészségügyi állapotukra, és gyakran visszafordíthatatlan helyzetben találkoznak az egészségügyi szolgáltatással. Ismert tény, hogy a megelőzés mindig a legkisebb anyagi és időbeli ráfordítást igényel, de egyben a leghatékonyabb eszköz is. Ez az egészségügy területén különösen igaz. Mindezeket egybevéve különös figyelmet fordítanak pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatására, szakorvosi ellátására, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerüljenek további kezelésre, amennyiben szükséges. A hatékony betegellátás mellett megelőzési jellegű (életmód, mozgás, diéta) tanácsokat is adnak.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Legyen szép napod!

1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

HIFU kezelés teljes arcra a Medina Egészségcentrumban - arc, toka, szemránc, homlok, szajzug és orca kezelése ultramodern technológiával

Fontos

Beváltható: 2021.01.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 619 4413 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
Oldal tetejére