74.890 Ft helyett 50.915 Ft: Csodáld meg a világörökségi Plitvicei-tavakat és Dalmácia kincseit – 5 nap 3-csillagos szállással, reggelivel és utazással

Ajánlat kód: 31719
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

50.915 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31719

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ne maradj le Horvátország egyedülálló látnivalóiról!

Az utazás fix időpontjai: 2019. Május 22-26. , Szeptember 15-19. 

Az ár tartalmazza egy főnek:

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éj szállás a Hotel Alba***-ban
  • Svédasztalos reggeli
  • Programok
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás (Classic: 2.825 Ft / fő)
  • Útlemondási biztosítás (1,3%)
  • Foglalási díj (1.500 Ft / fő)
  • Üdülőhelyi díj (1.600 Ft / fő / 4 éj – 12 éves kor felett)
  • Egyágyas felár (17.900 / fő / 4 éj - felár nélkül is foglalható, amennyiben vállalod a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!)
  • Fakultatív svédasztalos vacsora (8.000 Ft / fő / 4 alkalom)
  • Fakultatív programok, belépők (kb. 200 HRK) és felárak

Fontos tudnivalók:

  • Az esetleges elírási hibákért felelősséget nem vállalunk.
  • Az ár időközben változhat, a végső árkalkuláció az utazási irodával való szerződéskötéskor derül ki.
  • 3. ágy kedvezmény 12 éves korig: 3.000 Ft / fő
  • Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata)
  • Nincs éjszakai utazás!
  • Szükséges úti okmány: érvényes kártyás személyi igazolvány vagy útlevél
  • Fel- és leszállási lehetőségek: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Csodáld meg a világörökségi Plitvicei-tavak szépségét és a vízesések varázsát! Sétálj a szeptemberi napsütésben fürdőző Trogir történelmi óvárosában, lépkedj Diocletianus császár nyomában, Splitben! Hajózz a Kornati-szigetek között és strandolj a Zadar-környéki tengerparton!

Az 5 napos kaland során a szállásod a Hotel Alba***-ban, Sv. Filip Jakov-ban, Biograd mellett lesz. A 2-3-ágyas szobák fürdővel, TV-vel, ingyenes Wi-Fi-vel rendelkeznek és erkélyesek.

Program:

  • 1. nap Plitvicei-tavak

Indulás reggel 6 órakor. Kora délutáni órákban elérjük a világörökség részeként számon tartott, Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei-tavakat és a tórendszer vízeséseinek kavalkádját. A tájat a folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi. A vízen ringatózó hajókon és fából készült kis hidakon, időnként lépcsőkön és ösvényeken sétálva megközelíthető csodálatos tájak ámulatba ejtenek minket. Szállás Zadar környékén, a tengerparton.

  • 2. nap Biograd, Zadar, strandolás

Délelőtt a szomszédos, királyi városba, Biogradba utazunk, ahol egykor Kálmán király is uralkodott. A várossal való ismerkedés után Zadar óvárosába vezet utunk. A történelmi belváros számos magyar vonatkozású emléket rejt. Felkeressük a nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szent Donát templom, Szent Anasztázia székesegyház, római fórum), meghallgatjuk a tengeri orgonát, és megcsodáljuk a „nap üdvözletét”, azaz sétálunk a természetes fényt kibocsátó univerzumban. Délután szabad program, strandolás a szállás aprókavicsos strandjain.

  • 3. nap Pihenés vagy fakultatív kirándulás - Split, Trogir, Primosten

Ezen a napon választhatunk programot: pihenhetünk a tengerparton, vagy részt vehetünk az igazi csemegének számító, Split, Trogir és Primosten városát bebarangoló, kulturális, egész napos fakultatív kiránduláson, helyi idegenvezetővel. Észak-Dalmácia fővárosában, Splitben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját is, amelynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére átkutathatja a várpince-rendszert, a város tágas tereit és szűk utcáit. Továbbutazunk Trogirba, ahol egyedülálló élményben lesz részünk e világörökség részeként számon tartott, kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú város látogatása során. A vidék ékszerdoboza rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét is, a Szent Lőrinc katedrálist. A nap végére marad még idő egy kis sétára a mediterrán hangulatú Primosten óvárosában. Csigaházszerű, kacskaringós utcáit követve jutunk fel a település legmagasabb pontjára, ahonnan elénk tárul a lélegzetelállítóan kék Adria. Részvételi díj: 30 € / fő.

  • 4. nap Pihenés vagy hajókirándulás a Kornati-szigetekre

Mivel töltsük a mai napot? Strandolhatunk a tengerparton vagy részt vehetünk egy egész napos hajós fakultatív kiránduláson, ami elvisz minket a Kornati-szigetekhez és a Telascica Nemzeti parkba. Mint sziklaóriások, úgy bújnak ki a lakatlan szigetek a kék Adriából. Mellettük elhajózva gyönyörködhetünk ennek az egyedülálló tájnak a bájában. Délben megállunk a Telascica-öbölben, és amíg a legénység az ebédet készíti, felsétálunk a sziklákra, amelyek 200 méterrel a tengerszint felett magasodnak. Lesétálunk a Sós-tóhoz, ahol ki-ki kedve szerint fürödhet a tóban vagy a tengerben. Az ebédhez ital is tartozik (bor, víz, üdítő), illetve a kirándulás alatt üdítőket és vizet fogyaszthatunk. Részvételi díj: 35 € / fő Nemzeti park belépővel együtt.

  • 5. nap Zágráb

Reggeli után búcsút veszünk az Adriától, és elindulunk hazánk irányába, de félúton még kitérőt teszünk a horvát főváros felé. Zágrábban egy rövid buszos városnézés után sétálunk a főtéren, a felsővárosban megismerkedünk a neogótikus stílusú Szent Marko templommal és térrel. Séta után továbbutazunk, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 nap a Plitvicei-tavak és Dalmácia megismerésével. Autóbuszos utazás, 4 éj szállás a Hotel Alba***-ban, reggeli és magyar nyelvű idegenvezetés egy fő részére. Fakultatív programok: Split-Trogir-Primosten; Kornati-szigetek hajókirándulás. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontjai: 2019. Május 22-26. , Szeptember 15-19

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére