742.500 Ft helyett 579.000 Ft: Felejthetetlen thaiföldi kalandok magyar nyelvű idegenvezetéssel, 5 éjszaka szállás 2 személy részére Bangkokban reggelivel és transzferekkel

Ajánlat kód: 28248
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

579.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28248

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulás a Kwai folyón, a Királyi Palota, az úszópiac, a Lumpini park, a Buddha szobor, Ayutthaya romja, mindez egy mesebeli kiránduláson Ázsia Velencéjében, Bangkokban

Utazás dátuma: nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

Az ár tartalmazza

  • 5 éjszakai szállást reggelivel
  • felsorolt programokat
  • magyar nyelvű idegenvezetést az egész út alatt
  • VIP autót / mikrobuszt, privát transzfereket

Az ár nem tartalmazza

  • BBP és stornó biztosítást
  • a repülőjegyet Budapest - Bangkok - Budapest között

Helyszínen fizetendő

  • belépőjegyek (összesen kb. 50 USD/fő)
  • a szállodában 1.000 THB/szoba kaució szükséges

1. nap: Bangkoki érkezés

Repülőjárat menetrendjétől függően érkezés Thaiföldre, Bangkokba. Érkezéskor magyar nyelvű munkatárs vár névre szóló táblával. Pénzváltási segítség, transzfer VIP autóval/mikrobusszal a bangkoki szállodába (5 éj).

2. nap: Bangkoki városnézés I. és úszópiac

Reggel 7 órakor kirándulás az úszópiacra (kb. 2 óra utazást jelent). A híres úszó piac megannyi turista által látogatott hely, amely Thaiföld különleges gyümölcseit és zöldségeit kínálja az árusok csónakjaiban.

Csónakba szállunk és a keskeny csatornák labirintusain keresztül, magas cölöpökre épített lakóházak és kókuszpálma ültetvények között bepillantást nyerünk az úszó piac életébe.

Délután visszaérkezünk Bangkokba Történelmi városnéző sétánk első látnivalója a lenyűgöző Grand Palace, azaz a Királyi Palota lesz, amelyen belül ékességét a Smaragd Buddha szobrot is megcsodálhatjuk. Ezt követően átsétálunk a világ legnagyobb fekvő Buddha szobrához, a Wat Pho-hoz, majd megtekintjük a templom együttesben található, legrégebbi thai tradicionális masszázs iskolát is.

3. nap: Bangkoki városnézés II.

Reggeli után találkozás magyar nyelvű idegenvezetőnkkel a szálloda recepciójánál.

Első állomásként a Jim Thomson házat keressük fel, amely egy darabka dzsungelben fekszik a főváros szívében. Itt élt Jim Thomson amerikai üzletember. Az elképesztő tíkfakomplexumban bepillantást nyerünk az ázsiai műkincsek világába, a thai selyemkultúra és építészet megismerésével.

Ezt követően a modern városnegyeddel, a "Siam" városrésszel ismerkedünk meg. Skytrain-ra, azaz magasvasútra szállva utazunk a Lumpini parkhoz. Itt láthatunk tai chi-zókat, sportolókat, taoista pagodát, mókusokat és akár varánusszal is találkozhatunk egy kellemes séta alkalmával a felhőkarcolók tövében kialakított trópusi parkban.

Majd egy különleges templomhoz, a Wat Hua Lamphong-hoz utazunk. Itt megismerkedünk a buddhista kultúrán túl, a hindu istenekkel és szentélyekkel is. Még tehenet is etethetünk.

Ezt követően a világ legnagyobb (5,5 tonna) színarany ülő Buddha szobrát csodáljuk meg a Wat Traimit-ban. Közlekedés a mai napon BKK metróval, hajóval, BTS-vel.

4. nap: Kanchanaburi

Egész napos kirándulás a Bangkoktól kb.140 km-re lévő Kanchanaburi városába.

Kanchanaburi, Thaiföld nyugati, Burmával határos tartománya, mely stratégiailag fontos volt a történelem folyamán. Legnagyobb nevezetessége a Kwai folyó és a rajta lévő híd, amely főképp a háborús film folytán vált híressé.

Először a Kwai folyón 45 perces „long tail” hajós kirándulást teszünk, majd a legendás hídon gyalogosan átkelünk. Ezt követően a második világháborús múzeumot keressük fel.Ebéd egy úszóétteremben a Kwai folyón (italfogyasztás külön fizetendő).

Ezt követően a Wat Tham Sua-hoz, vagyis a tigris barlang templomhoz utazunk. Ez a különleges, egyedi thai templom egy hegy csúcsán lévő drótkötélpályán jutunk fel, gyönyörű a kilátás, fantasztikus épületek, alul pedig megnézzük a sziklába vájt barlang templomot. Közlekedés a mai napon privát autóval/mikrobusszal.

5. nap: Muang Boran

Utazás taxival Dél-Bangkok legfőbb nevezetességéhez, a Muang Boranhoz.

Ez az ámulatos élő skanzen Bangkoktól délre, 45 km-re található. Külföldi turisták előtt nem ismert, így még megmaradt hangulatos thai jellege.

Az 1963-ban alapított és azóta is folyamatosan bővülő skanzen autentikus színpada a sziámi építészetnek, történelmi múltnak. Thaiföld legtöbb nevezetességének élethű mását vonultatja fel a khmer időktől a Rattanakosin korszakig. Olyan érzésünk támad, mintha bejártuk volna egész Thaiföldet! A látványos thai történelmi túrát, (csaknem 15 km hosszú útvonal) biciklivel vagy akár golf kocsival is megtehetjük (utóbbi külön fizetendő: 300 THB /óra).

6. nap: Bangkok - Ayutthaya

Hosszabbítási lehetőség: Phuket / Pattaya / Koh Chang / Krabi

Reggeli után találkozás magyar nyelvű idegenvezetőnkkel a szálloda recepciójánál. Privát autóval utazás az Ayutthayai Királyság fővárosába, Ayutthayába. A menetidő kb. 1,5 óra. Ayutthaya (UNESCO) az ázsiai civilizáció központja volt, amíg a burmai csapatok le nem igázták sziám birodalmát. A jó állapotban lévő romok trópusi környezetben lenyűgöző látványa tárul elénk.

Lehetőségünk lesz egy elefánt telepre ellátogatni, ahol fakultatív program keretében bejárhatjuk az ősi városrészt az ormányosok hátán (15 perc). Megnézzük a Wat Mahathat, Wat Ratchaburana, Royal Palace Ayutthaya, Wat Phra Ram, Elephant Palace, Wat Chai Wattanaram vagy Wat Yai Chai Mongkhon templomait.

Délután a híres Bang Pa In-i Nyári Palotához utazunk.

A Nyári Palota tulajdonképpen régebbi, mint a Nagy Palota Bangkokban. Érthető ez, hiszen Ayutthaya, a régi főváros közelében épült. Bár a "nyár" és "tél" viszonya a világnak azon vidékén egészen más, mint nálunk, a királyok igényt éreztek arra, hogy néha elvonuljanak a nagyvárosból és egy kellemes, nyugalmas helyen pihenjenek, vagy éppen ott tartsanak fényűző fogadásokat. Erre a célra a Bang Pa-In tökéletesen megfelel: könnyed pavilonjai, hagyományos délkelet-ázsiai és európai stílusban épült kis palotái a Chao Praya folyó mellett gyönyörű természeti környezetben épültek. Délután érünk vissza Bangkokba.

Igény esetén tengerparti nyaralással hosszabbítható a körutazás.

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Felejthetetlen thaiföldi kalandok, 5 éjszaka szállás 2 személy részére Bangkokban reggelivel és transzferekkel

Fontos

A program csomag ára nem érvényes december 23 - január 03. közötti időszakra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére