7.290 Ft helyett 6.290 Ft: Arany menta testbalzsam 200 ml-es kiszerelésben

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

6.290 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.290 Ft 14% 1.000 Ft

Akció Leírása

Az Arany Menta Balzsamban találkozik az ősi tudás és a modern tudomány. Rácz Éva továbbfejlesztett testbalzsama, 24 karátos tisztaságú arany részecskékből, válogatott gyógynövényekből, sheavajból és olívaolajból készül.

Miben más? A rendkívüli finomságú aranyrészecskék fokozzák a gyógynövények hatását és szállító szerepet is betöltenek. Ezért a hatóanyagokat épp oda szállítják, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, a sejtek mélyére.

Hatása: hűsítő, bőrmegújító, hidratáló, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentés, fájdalomcsökkentés.

Milyen bőrtípusra ajánljuk? : száraz, vízhiányos, gyulladt, ekcémás, pszoriázisos bőr, visszeres bőrfelület.

Növényi hatóanyaga: körömvirág, aloe vera, citromfű, levendula, kubebabors, kamilla, árnika, citrom, kurkuma, vadgesztenye, menthol, kámfor, rozmaring, boróka, eukaliptusz, kakukkfű, krolofill

Tartalma: 200ml

MIRE LEHET JÓ AZ ARANY MENTA TESTBALZSAM? Ízületi fájdalmakra lazító- és sportmasszázshoz visszér kezelésére pikkelysömör kezelésére ízületi fájdalmakra, ízületi gyulladásra izomfájdalmakra, izomlázra álmatlanságra test- és bőrápolásra hűsítésre, fájdalomcsillapításra.

Természetes összetevőket tartalmaz, a balzsam alapját sheavaj és olívaolaj képezi. Nem tartalmaz paraffinolajat, parabéneket, tartósítószert, mesterséges illatanyagot, színezéket. Gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a ruhán. A többi kámforos jellegű krémhez képest kellemes, friss, mentás-citrusos illata van. A balzsam hatásos hidratáló krém. Ott, ahol használod a test felületén, nem kell testápolót használnod. Kíváló minőségű gyógynövényeket, növényi illóolajokat, kivonatokat, koncentrátumokat tartalmaz. Eddigi mellékhatása nem ismert. Száraz bőrre vidd fel, főként a problémás területre, vékonyan masszírozd a bőrbe alaposan, naponta többször is. Testápolóként is használható. A balzsam maximális hatását akkor fejti ki, ha rendszeresen és kúraszerűen használod.

 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Arany menta testbalzsam. Kiszerelés: 200 ml. Ízületi fájdalmakra lazító- és sportmasszázshoz visszér kezelésére pikkelysömör kezelésére ízületi fájdalmakra, ízületi gyulladásra izomfájdalmakra, izomlázra álmatlanságra test- és bőrápolásra hűsítésre, fájdalomcsillapításra. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére