725.000 Ft helyett 579.800 Ft: Ötcsillagos nyaralás Korfu szigetén, 8 nap / 7 éjszaka 2 személy részére reggelivel, repülőjeggyel, a Hotel Kontokali Bay Resort***** vendégeként

Ajánlat kód: 29037
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

579.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29037

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ötcsillagos vakáció közvetlenül a Jón-tenger partján, Korfun!

Opciók

  • Június. 21. - június. 28., 7 éjszakára (csütörtökönkénti indulással) 2 ágyas kertre néző szoba 2 főre 725.000 Ft helyett 579.800 Ft
  • Július 5. - augusztus 30., 7 éjszakára (csütörtökönkénti indulással) 2 ágyas kertre néző szoba 2 főre 832.000 Ft helyett 665.800 Ft
  • Szeptember 6. - szeptember 27., 7 éjszakára (csütörtökönkénti indulással) 2 ágyas kertre néző szoba 2 főre 725.000 Ft helyett 579.800 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • Utazást menetrend szerint közlekedő közvetlen járattal
  • Személyenként 1 db nagy méretű (55x40x20cm max. 10kg) kézi poggyászt
  • 1 db kis méretű (max. 35x20x20 cm) táskát
  • Szobánként 1 db (max 20 kg) feladott bőröndöt
  • Szállást
  • Reggelit

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri adók és illetékek 32.000 Ft/ fő
  • Transzfer díj és magyar nyelvű asszisztencia 6.900 Ft/fő
  • Kötelező útlemondási és BBP biztosítás (a részvételi díj 1,4%-a), a helyszínen fizetendő Idegenforgalmi adó (Apartmanok és 2* szállodák: 50 cent/fő/éj, 3* szállodák: 1,5 Euro/fő/éj, 4* szállodák: 3 Euro/fő/éj, 5* szállodák: 4 Euro/fő/éj)

Fontos információ

  • A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le. A részvételi díj fedélzeti ellátást nem tartalmaz.

Korfu a legészakabbra fekvő Jón-sziget Görögországban. A tenger felé lejtő domboldalak zöldje, a víz türkiz és smaragd árnyalatai szemet gyönyörködtető kontrasztot alkotnak a házak hagyományos korfui színeivel, a bézs és bordó falakkal. A sziget történelme jelen van a mindennapokban: angol hódítók építette járda nélküli utak, Korfu óvárosának olaszos építészete, a Liston francia árkádsora különleges hangulatot ad a városnak.

Élményteli nyaralást ígér a Calypso Star nevű üvegfenekű hajó, a paleokastritsai kolostor, Paxos és Antipaxos szigetecskék, a szebbnél szebb strandok, Sidari csodás tengerpartján fürödhetünk, és átúszhatjuk a „Szerelmesek csatornáját” is. Korfui specialitás a koum-quat likőr, a pastitsio, sofrito, bourdetto, és a görög ínyencségek: a házi olívaolaj és bor, Metaxa, Ouzo, halva, baklava, gyros sem maradhatnak ki a kipróbálandók listájából.

Hotel Kontokali Bay Resort*****

Korfu fővárosától északra, onnan mindössze 7 km-re helyezkedik el a szálloda Kontokali üdülővárosban közvetlenül a homokos tengerparton. A városközpont mindössze 10 perc sétatávolságra található, ahol számos étterem, bár és ajándéküzlet várja az idelátogatókat.

Szobák:

A szálloda 261 szobájából mindegyik elegánsan berendezett, egy része a főépületben néhány pedig a melléképületekben található. Az összes szoba rendelkezik fürdőszobával, hajszárítóval, törölközővel, széffel (ingyenesen használható), TV-vel, telefonnal, minibárral, ingyenes WIFI elérhetőséggel, kávé/teafőzővel, erkéllyel vagy terasszal. Érkezéskor egy üveg vízzel és egy üveg borral várják a vendégeket. Foglalható kertre néző, felár ellenében pedig tengerre néző szobák is. Minden szobát 2015-ben újítottak fel.

Szolgáltatások:

Recepció, lift, WIFI elérhetőség a szálloda egész területén térítésmentesen, légkondicionált étterem, bár és üzletek, mini club egész napos programokkal a gyermekek számára, gyermekfelügyelet (térítés ellenében), kültéri és beltéri játszótér, központi tengervizes medence, beltéri fűtött medence, gyermekmedence, bicikli kölcsönzési lehetőség.

Sport és szórakozás:

Fitneszterem, asztalitenisz, teniszpálya, strandröplabda, vízi aerobik, vízi sportok (búvárkodás, banán, vízisí, csónakkölcsönzés, vízi bicikli kölcsönzés stb.). Wellness központ: Kontokali Bay Spa, mely ingyenesen használható a szálloda vendégei számára – beltéri fűtött medence, jacuzzi, hammam, szauna.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ötcsillagos nyaralás Korfu szigetén, 8 nap/7 éjszaka 2 személy részére reggelivel, repülőjeggyel, a Hotel Kontokali Bay Resort***** vendégeként

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére