Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

720 Ft helyett 300 Ft: Spórolj egy olyan szolgáltatással, ami mostantól közelebb hozza kedvesed, barátaid, és akár külföldön élő ismerőseidet is, telefonálj rendkívül kedvező percdíjakért az Olcsomobilhivas.hu-val

Olcsomobilhivas.hu
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

300 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
720 Ft 58% 420 Ft
Olcsomobilhivas.hu
segitunk@olcsomobilhivas.hu
olcsomobilhivas.hu?ajanlom=19

Akció Leírása

Miért fizetnél többet, ha megkaphatod remek áron is?!

Spórolj egy olyan szolgáltatással, ami mostantól közelebb hozza kedvesed, barátaid, és akár külföldön élő ismerőseidet is. Telefonálj rendkívül kedvező percdíjakért az Olcsomobilhivas.hu-val, másodpercenkénti elszámolással!

A luxemburgi Dellmont Sarl vállalat VOIP szolgáltatásán keresztül biztosítja, hogy az elérhető legjobb árakon beszélgethess. Mivel ez internet alapú, a külföldi hívásaid során is rengeteget tudsz így megtakarítani.

Elég, ha te rendelkezel internetkapcsolattal, a hívott félnek nem szükséges online lennie, így bármikor hívhatod barátaidat! Kezdésként pedig az Alkupon megvételével máris kapsz 60 (vagy akár 240) percnyi beszélgetési lehetőséget.

A telefonáláshoz nem kell mást tenned, csupán egy Skype-hoz hasonló alkalmazást telepítened számítógépedre vagy okostelefonodra. Ha ezzel megvagy, mostantól bármikor, ha internet (Wi-Fi) közelében vagy, megnyithatod a programot, tárcsázhatsz és már beszélhetsz is.

A folyamat egyszerű, hiszen a hívott félnél ugyanúgy fog csörögni a telefon, mintha a rendes számodról hívtad volna. A rendszer folyamatosan tájékoztat minden fontos információról, így például a hívás indításakor azonnal látod, hogy az adott irányba mennyi lesz a percdíj.

Miért különleges az Olcsomobilhivas.hu?

 • Mert forint és másodperc alapon történik a számlázás,
 • Nincs havidíj, egyenleged korlátlan ideig felhasználható és
 • Kérdés esetén a legjobb magyar voip ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre!

Fontos tudnivalók:

 • Egy fő egy Alkupont vásárolhat saját részre!
 • Csak új Olcsomobilhivas.hu regisztráció esetén váltható be az Alkupon!
 • A kupon beváltásának menete: küldd el kupon kódodat az Alkupon Ügyfélszolgálatának, az ugyfelszolgat@alkupon.hu címre és a kapott válaszlevélben található kóddal máris igénybe veheted a szolgáltatást
 • Az ajánlatban szereplő 60 perc hazai mobilhívásokra érvényes, hazai vezetékes szám hívása esetén akár 4 órányi (240 percnyi) beszélgetésre jogosít!
 • A kuponnal elérhető 60 perces csomag több 1 óra mobilhívást ér! 
 • A program bármelyik operációs rendszer (pl. IOS, Android, Windowsphone) használata esetén telepíthető, illetve Windows és Mac számítógépen is működik.
 • Internetkapcsolattal rendelkező számítógépen vagy okos telefonon keresztül kezdeményezed a hívást.
  Ehhez egy programot kell telepíteni a számítógépedre, vagy a telefonodra. A program elérhető bármelyik operációs rendszerre (pl. IOS, Android, Windowsphone)
  Ez esetben a magyarországi vezetékest 3, mobilt 12 forintért tudsz hívni percenként.
 • Ha nincs internetkapcsolatod, egy megadott budapesti vonalas szám felhívása után tudsz beszélgetni a hívott féllel - ez esetben a vonalas hívás díját ki kell fizetned az olcsomobilhivas.hu percdíjai mellett, ám külföldi hívás esetén még így is rendkívül kedvező áron tudsz telefonálni
 • Kérdés esetén a legjobb magyar VOIP ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre!

Legyen szép napod!

Olcsomobilhivas.hu
segitunk@olcsomobilhivas.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 percnyi telefonálás az Olcsomobilhivas.hu-val (vezetékes szám hívása esetén 240 percet beszélhetsz). Rendkívüli percdíjakon telefonálhatsz, másodperc alapú számlázással. Részletesebben a percdíjakról itt olvashatsz:. Percdíjak . Nincs havidíj, egyenleged korlátlan ideig felhasználható

Fontos

Beváltható: 2016.02.04. - 2016.04.21.
A kupon beváltásának menete: küldd el kupon kódodat az Alkupon Ügyfélszolgálatának, az ugyfelszolgat@alkupon.hu címre és a kapott válaszlevélben található kóddal máris igénybe veheted a szolgáltatást • A válaszlevélben található kóddal máris igénybe veheted a szolgáltatást • Az Alkupon beváltható a szolgáltató Honlapján • A részletes percdíj-táblázatot országonként itt találod: percdíj-táblázat • Egy fő egy Alkupont vásárolhat saját részre! • Csak új Olcsomobilhivas.hu regisztráció esetén váltható be az Alkupon!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére