702.000 Ft helyett 554.800 Ft: Luxus nyaralás Máltán csodás kilátással a Szent György-öbölre, 8 nap/7 éjszaka 2 személyre reggelivel, repülőjeggyel, transzferrel, több időpontban

Ajánlat kód: 29516
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

554.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29516

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Aktív vakáció Máltán, a lovagok szigetén, a Hotel Vorinthia Marina Beach Resort**** vendégeként!

Opciók

  • 2018.06.21.- 2018.07.12. (csütörtökönként indul) és 2018.08.30. - 2018.09.06. 702.000 Ft helyett 554.800 Ft
  • 2018.07.19. - 2018.08.23. (csütörtökönként indul) 748.000 Ft helyett 590.800 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • Repülőjegyet a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő repülőjáratra Budapest-Málta-Budapest útvonalon
  • Online check-int
  • Személyenként 1 db max 55x40x23 cm-es (max 10 kg-os) kézipoggyászt, szobánként 1 db max. 32 kg-os feladható poggyászt
  • 7 éjszaka szállást 2 ágyas tengerre néző superior szobában
  • Reggelit
  • Transzfert

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket kb. 45.000 Ft/fő (változhat)
  • Kötelező útlemondási biztosítást
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
  • Fakultatív programok költségeit a helyszínen
  • Helyszínen fizetendő üdülőhelyi illetéket (kb. 2 EUR/fő/éj)
  • Környezetvédelmi hozzájárulást (0,5 EUR/fő/nap)

Fontos

  • A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől.
  • A repülőjegy kiállítás után nem visszatéríthető és nem módosítható! Máltán a magyar nyelvű asszisztenciát/idegenvezetőt.
  • A részvételi díjban szereplő feladott poggyász (1 db 32 kg/szoba) felár ellenében módosítható 2 db 20 kg poggyászra.
  • A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében a helyszínen kérhető.
  • Fix ülőhely a garantáltan egymás mellett utazás érdekében: normál lábterű 5.000 Ft/fő/retúr, nagy lábterű ülések a szárnynál: 9.600 Ft/fő/retúr).
  • A kézipoggyász csak abban az esetben vihető fel garantáltan a fedélzetre, ha kérnek elsőbbségi beszállást egyéb esetben a beszállás előtt térítésmentesen feladathatják a kézipoggyászt.

Feláras lehetőségek

  • Nagy lábterű fix ülőhely (szárnynál) felár (Retúr) 9 600 Ft/fő
  • Elsőbbségi beszállás felár (Retúr) 7 000 Ft/fő
  • Normál lábterű fix ülőhely felár.(Retúr) 5 000 Ft/fő
  • Félpanziós ellátás felár (felnőtt) 8 900 Ft/fő/éj
  • Félpanziós ellátás felár (Gyermek) 5 900 Ft/fő/éj
  • Feladható poggyász módosítás felár 22 000 Ft/szoba

A Földközi-tenger közepén, Szicília és Afrika között fekvő Málta kis mérete ellenére változatos kulturális és turisztikai élményt nyújt az odalátogatóknak. Régi templomromok, tekintélyt parancsoló erődök, középkori paloták, szűk utcák, hatalmas katedrálisok és a köréjük fonódó legendák tanúskodnak az ország gazdag múltjáról. A három lakott szigetből (Málta, Gozo, Comino) és sok kopár sziklából álló kis ország nemcsak műemlékeivel, hanem természeti adottságaival is lenyűgözi az utazókat, a Földközi-tenger térségében keresve sem lehet búvárkodásra alkalmasabb öblöket, lagúnákat találni.

Hotel Vorinthia Marina Beach Resort**** St. Julians

Fekvése: A gyönyörű 4 csillagos Hotel Corinthia Marina Beach Resort Málta szigetén a pezsgő mediterrán tengerpart szélén található. A luxus kategóriás szálloda lélegzetelállító kilátást nyújt a Szent György-öbölre. Itt mindent megtalál egy helyen, amire szükségese lehet egy tökéletes és felejthetetlen nyaraláshoz.

Superior tengerre néző szoba: a mediterrán stílusban berendezett, világos szobák saját erkéllyel rendelkeznek, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az öbölre. A légkondicionált, ingyenes wifi elérési lehetőséggel rendelkező szobák saját fürdőszobával, minibárral, LCD TV-vel (93 nemzetközi csatorna), tea/kávéfőzővel, felszereltek.

Deluxe tengerre néző szoba: Az ízlésesen berendezett luxus szobák a szálloda felső emeletén találhatók, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre. A deluxe tengerre néző szoba vendégeinek privát check in és check out biztosított, privát reggeli a Bayview étteremben, valamint ingyenes fogyasztás a minibárból. Érkezéskor házi készítésű csokoládé trüffellel kedveskednek vendégeiknek. A szobák saját felszerelt fürdőszobával (piperecikkek, fürdőköntös, papucs), LCD TV-vel (93 nemzetközi csatorna), elektromos laptop széffel rendelkeznek. Mélygarázs használata ingyenes.

Szolgáltatásai: A szálloda 10 étkezési lehetőséget biztosít vendégei számára. Beszélt nyelvek: angol, francia, német, spanyol, orosz, olasz, arab. Ingyenes nagy sebességű Wifi elérési lehetőség a szálloda egész területén. Nyomtatási lehetőség a szálloda halljában. 24 órás recepció, mosoda, pénzváltó, ATM automata a hotel bejáratával szemben, privát mélygarázs felár ellenében ( 3 €/nap), ingyenes szabadtéri parkolóhely (a rendelkezésre állás függvényében).

Sport és szórakozás: 5 medence és egy gyermekmedence, privát teraszos strand, privát kikötő, Apollo Day Spa, szépség és wellness kezelések, fitneszközpont, jacuzzi, beltéri fűtött medence, szauna, strandröplabda pálya, vízi sportközpont, búvárközpont. A Szent György-öböl nyilvános homokos strandja mindössze 5 perc sétával elérhető.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Luxus nyaralás Máltán csodás kilátással a Szent György-öbölre, 8 nap/7 éjszaka 2 személyre reggelivel, repülőjeggyel, transzferrel, több időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére