7.000 Ft helyett 2.990 Ft: Gyermeknevelési tanácsadás pszichológus segítségével 1 órában, ünnepek utáni anyaszerviz a harmonikusabb és boldogabb szülő-gyermek kapcsolatért

Kőrösy Sára - Pszichológia Érted
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.000 Ft 57% 4.010 Ft
Kőrösy Sára - Pszichológia Érted
1068 Budapest , Szófia u. 15. 3. emelet
pszichologia.erted@gmail.com
+36 20 314 0459
www.pszichologia-erted.hu/

Akció Leírása

Nehézségekbe ütköztél a gyermeknevelés során? Nem vagy egyedül!

Felvegyem mindig vagy ne vegyem? Mit csináljak, amikor hisztizik? Mennyire és miben szóljak rá? Nekem miért nem fogad szót, az iskolában pedig miért mintagyerek? Hogyan vonjam be apát is a gyereknevelésbe? Számos kérdés, amely minden anya fejében megfordult, s olykor olyan, mintha nem lenne rájuk válasz.

A gyermeknevelés életünk talán legnagyobb megmérettetése, ám az is biztos, hogy a legértékesebb, a legtöbb felbecsülhetetlen jutalommal járó is. Érthető, ha emiatt igyekszünk a legjobbak lenni. Hiszen ott van egy csöpp kis kiszolgáltatott, magatehetetlen jövevény, akit mindenhogyan el kell látni. Természetesen, hozza ő már fogantatásától kezdve személyisége bizonyos vonásait, azonban mi is alakítjuk, formáljuk a világról és a magáról alkotott képét. És ez később is így van. Ekkor már belép az óvoda, iskola is, a kortársak nem mindig építő jellegű befolyásáról nem is beszélve.

Néha azt érezzük, hogy nem bírjuk, hogy kevesek vagyunk, hogy másnak ez mennyire könnyű, csak nekünk nem megy. Jó hír: nincs tökéletes szülő. De ezt nehezen látjuk be. Nem értjük, hogy másnak miért ilyen zökkenőmentes a dackorszak kezelése, vagy épp az iskolába szoktatás, a feladatok teljesítésének megkövetelése.

Mindenkinek vannak könnyebben és kevésbé gördülékenyen folyó gyermeknevelési időszakai, legyen az csecsemő vagy épp serdülőkori szakasz.

Anyaként, feleségként, nőként, munkatársként (sok esetben gyerekként) igazán nehéz helytállni. Az ünnepek, a családi együttlét, nagy beszélgetések gyakran töltenek fel, simítanak el konfliktusokat (nagyobb gyermek esetén), azonban van az a pont, mikor ez már nem elég.

Ha úgy érzed elakadtál, segítségre, új megoldásokra van szükséged, élj ajánlatunkkal és kérd profi pszichológus segítségét!

Legyen szép napod!

1068 Budapest , Szófia u. 15. 3. emelet
pszichologia.erted@gmail.com
+36 20 314 0459

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gyermeknevelési tanácsadás pszichológus segítségével. Időtartam: 1 óra. Óvoda, iskola, dackorszak, konfliktusok hatékony kezelése a gyermek különböző korszakaiban

Fontos

Beváltható: 2016.03.23.-ig
A kupon felhasználható: 2016. február 3-től március 23-ig • Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 314 0459, vagy a www.pszichologia-erted.hu honlap Kapcsolat fül alatti űrlap kitöltésével • Igénybe vehető szerdai napokon 14-18 óra között, igény esetén délelőtti időpont is egyeztethető • Bejelentkezés legalább 2 héttel az időpont előtt szükséges • Időpont lemondása, módosítása a megbeszélt időpont előtt minimum 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az alkalom teljesítettnek minősül • Saját részre csak 1 kupon vásárolható, de bármennyi ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére