7 napos vakáció 1 főre Barcelonában, repülőjeggyel és félpanzióval – városnézés a katalán fővárosban, lazítás Costa Braván és fakultatív kalandok Andorrában és a Camp Nouban

Ajánlat kód: 34506
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34506

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a katalánok sokszínű fővárosát, Barcelonát és ejtőzz Costa Braván!

Időpont

  • 2019. szeptember 22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállás kétágyas szobában
  • Félpanzió
  • Repülőjegy

Az ár nem tartalmazza

  • Reptéri illeték: 35.000 Ft/fő
  • Biztosítás: 3.990 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó: 0,50 EUR/fő/éj

Program

1. nap: Budapest-Barcelona

Elutazás menetrend szerinti járattal Barcelonába. Találkozás a helyi képviselővel, majd transzfer a Lloret de Mari szállodába.

2. nap: Barcelona

Pihenés a tengerparton vagy egész napos fakultatív klasszikus városnéző program a gyönyörű katalán fővárosban. Gaudi mesterművei mellett a történelmi emlékeket, városi forgatagot, gyönyörű kilátást is megcsodáljuk. A legfontosabb nevezetességeknél megállókkal (Sagrada Familia templom, Montjuic-hegy, Rambla sétálóutca). Hazaérkezés kb. 17.30 óra

3. nap: Barcelona

Pihenés a tengerparton vagy fakultatív látogatás Barcelona leghíresebb focicsapatának szentélyébe. Az FC Barcelona Stadionját, a Camp Nout és Múzeumát járjuk körbe önállóan: (lelátó, kupa-gyűjtemény, vendégcsapat öltözője, kápolna, pálya, tudósító-helyek, üzlet). Ezt követően szabadidő a városközpontban, visszaérkezés a szállodába a kora esti órában.

4. nap: Andorra

Pihenés a tengerparton vagy egész napos fakultatív kirándulás Andorrába. A kora reggeli indulást követően festői hegyi utakon jutunk Európa legnagyobb mini államába. Barcelona provincia után Leridán keresztül, a Pireneusokban szerpentineken, középkori falvak mellett, folyók, patakok, víztározók érintésével érkezünk Andorrába. A fővárosban szabadidő, ne hagyják ki Európa legrégebbi parlamentjét. Személyi igazolvány / útlevél szükséges. Hazaérkezés az esti órákban.

5. nap: Montserrat

Pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás Montserratba. Az 1236 m magas, egyedülálló természeti adottságú “Fűrész-hegy” ad otthont a katalánok leghíresebb zarándokhelyének, amelyhez fogaskerekűvel kapaszkodunk fel. Bencés apátsága évszázados hagyományokkal rendelkezik, itt őrzik a csodatévő “Fekete Madonna”-t is. A templom-látogatáson túl ne hagyja ki az audio-vizuális termet, felfedező sétát a csodálatos panorámájú Nemzeti Parkban. Az apátság adományi múzeuma El Greco, Caravaggio, Chagall, Dali, Miró, Picassó egy-egy művét rejti. Hazaérkezés a kora esti órában.

6. nap: Dali Múzeum és Pubol

Pihenés a tengerparton vagy egész napos fakultatív kirándulás „Dalí nyomában”, ahol felkeressük a figueresi múzeumot és a púboli Gala kastélyt. Hazaérkezés az esti órákban, majd aki még kedvet érez, vacsora után részt vehet egy fantasztikus Flamenco Show programon.

7. nap: Barcelona-Budapest

Transzfer a barcelonai reptérre, majd hazautazás menetrend szerint.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos vakáció 1 főre Barcelonában, repülőjeggyel és félpanzióval – városnézés a katalán fővárosban, lazítás Costa Braván és fakultatív kalandok Andorrában és a Camp Nouban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére