7 napos lazítás 1 főre az Adriai-tengernél, Dalmáciában és Bosznia-Hercegovinában, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal és kirándulásokkal

Ajánlat kód: 34362
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34362

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vakációzz az Adriai-tenger legszebb részein, Dalmáciában és Bosznia-Hercegovinában, s fedezd fel a környék legszebb tájait és hangulatos városait, mint a Plitvicei-tavak vagy Zadar!

Időpont

  • 2019. szeptember 14-20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Felár

  • Egyágyas felár 20.000 Ft
  • Vacsora felár (javasolt) 19.900 Ft

Program

1. nap: PLITVICEI NEMZETI PARK

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Ezen a napon felkeressük Horvátország legnépszerűbb természeti értékét, az UNESCO Világörökség listáján szereplő Plitvicei-tavakat. Gyalogos sétaprogram a türkiz színű tavak partján, a vízesések közelében, majd kishajóval átkelve csodálhatjuk a természet remekműveit, a kristálytiszta vizű tavakat, a különleges vízi növényzetet. Az esti órákban érkezés a Biograd melletti szálláshelyre.

2. nap: ZADAR-KRKA NEMEZETI PARK-SIBENIK

Reggelit követően elsőként a velencei alapítású, félszigetre épült Zadar óvárosának látnivalóival ismerkedünk: megtekintjük a IX. században épült Szent Donát templomot, a Szent Anasztázia katedrálist a velencei stílusú harangtoronnyal, a római fórum maradványait, a „szégyenoszlopot”, majd a tengerparti sétányon végigsétálva a tengeri orgonát. Ezt követően Dalmácia legszebb természeti különlegességét keressük fel, a Krka-folyó vízesésrendszeréhez utazunk. Séta a csodálatos vízesések körül, fürdési lehetőség a Skradinski Buk nagy vízesés közelében. A délutáni órákban Észak-Dalmácia legszebb fekvésű tengerparti városába, Sibenikbe látogatunk. A zegzugos, szűk óvárosi utcák terek, lépcsők, Dalmatinac mester reneszánsz stílusú, világörökség listás Szent Jakab katedrálisa maradandó élményt jelentenek. Este vacsora a szálláshelyen.

3. nap: PRIMOSTEN-TROGIR-SPLIT

Közép-Dalmácia tengerparti panorámaútján érjük el az egykori halászfaluból napjainkra népszerű, ám mégis nyugalmat árasztó tengerparti üdülőhelyet, Primostent. Séta a mélyen a tengerbe nyúló, szigetre épült városka hangulatos óvárosában. Ezt követően utazásunk következő állomásához érkezünk, a szigetre épült várfallal, bástyákkal körülvett, középkori hangulatú Trogir látnivalóival ismerkedünk: Szent Lőrinc katedrális, velencei loggia, tengerparti sétány, erőd. Split városa kétezer éves múltra tekint vissza: Diocletianus császár palotájának maradványai uralják az óvárost, Szent Dujmo katedrális és kriptája, az egykori palota kapuk, reneszánsz városháza, tengerparti korzó. Tovább utazunk délre, szállásunk a bosnyák-tengerparti nyaralóhelyen, Neumban lesz.

4. nap: DUBROVNIK-PELJASAC FÉLSZIGET-STON

Az Adriai-tenger és Dél-Dalmácia ékszerdoboza Dubrovnik, az egykori gazdag városállam. Ragusa az egész mediterrán térség egyik műemlékekben leggazdagabb városa. Városnéző séta a magas városfalakkal körülvett óvárosban, amely a középkori templomokkal, palotákkal hamisítatlan történelmi hangulatot áraszt. A délutáni órákban ellátogatunk a kitűnő boriról híres Peljasac-félszigeten egy családi borászatba, ahol borkóstoló vár bennünket. Majd a só lepárlójáról és lenyűgöző védelmi rendszeréről híres Ston következik, ahol a kalandvágyók végigsétálhatnak a Kínai Nagy Fal európai változatának egy szakaszán. Este vacsora a szálláshelyen.

5. nap: TENGERPARTI PIHENÉS, FÜRDŐZÉS - HAJÓKIRÁNDULÁS NEUMBAN

Ezen a napon kipihenheted az előző napok fáradalmait a bosnyák tengerpart nyaralóhelyén, Neumban. A délutáni órákban fakultatív hajókirándulási lehetőség a tengeren.

6. nap: MOSTAR-MEDUGORJE

Reggelit követően a Neretva-folyó festői völgyén vezet felfele Hercegovinai barangolásunk: Mostarban megtekintjük a híres, újjáépített Öreg hidat, a török bazár negyedet, Koksi mehmet pasa dzsámiját. A csúcsos mecsetek, a türkizkék Neretva-folyó vize, a keleties hangulat örökre emlékünkben marad. Utunk következő állomása a vadregényes hegyvidéken levő, híres zarándokhely, Medjugorje, amely a Szűzanya jelenéseinek egyik leghíresebb színhelye. Este vacsora Neumban a szálláshelyen.

7. nap: MAKARSKA-OMIS-CETINA VÖLGY

Reggelit követően – úton hazafelé – első megállónk a Biokovo-hegység lábánál levő Makarska, a nyaralóhely óvárosi utcáin rövid sétát teszünk, majd tovább utazunk, következő megállónk a festői fekvésű Omis. Fakultatív hajókirándulási lehetőség a sziklás hegyormok között található Cetina-folyón, majd rövid pihenő egy régi vízimalomnál. A délutáni órákban indulás Magyarországra, érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos nyaralás 1 főre az Adriai-tengernél, Dalmáciában és Bosznia-Hercegovinában, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal és kirándulásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére