7 napos körutazás Olaszországban, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár Róma, Nápoly, a Sorrentói-félsziget, Trieszt és Pompei

Ajánlat kód: 35016
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

168.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35016

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Olaszországban északtól délig, Trieszttől Rómán át egészen Nápolyig!

Időpontok

  • 2020. május 7-13.: , 168.000 Ft
  • 2020. június 15-21.: , 168.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás - Standard 5.180 Ft / fő
  • IFA 24 €
  • Belépők ára: kb.: 111 €
    • Tivoli - Hadrian villája 10 €
    • Vatikán (idvezzel) 30 €
    • Róma közlekedés 2 nap 14 €
    • Colosseum 14 €
    • Forum Romanum 12 €
    • Pompei (idvezzel) 18 €
    • Tivoli - Villa D'Este 13 €

Felár

  • Egyágyas szoba felára 44.500 Ft
  • Fakultatív vacsora 39.000 Ft / fő

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – TRIESZT

Szlovénián keresztül vezet utunk Olaszországba, így útközben a Júlia-Alpok vonulataiban is gyönyörködhetünk. Trieszt már a Monarchiának is fontos kikötője volt. Belvárosában és a tengerparton sétálunk, nézelődünk. Az esti órákban érkezünk Treviso közeli szálláshelyünkre.

2. NAP: TIVOLI – RÓMA

Reggeli után az olasz csizma belseje felé indulunk. A déli órákban érkezünk a Róma melletti Tivolihoz. Először Hadrianus villáját és a körülötte elterülő meseszép parkot tekintjük meg. A császár a görög művészet nagy tisztelője volt, így a csodás szobrokkal ékesített terület nem véletlenül lett Világörökségi helyszín. A délután második felében a szökőkútjairól ismert Villa d’Este parkon sétálunk végig. Érdekes kialakítású vízesései, szobrokkal díszített kútjai, mindenki tetszését elnyerik. Programjaink után este érkezés Rómába, szállás (2 éj).

3. NAP: RÓMA

Reggel kezdjük városnézésünket. Először a több mint 1 milliárd hívőt irányító római katolikus egyház központját, a Vatikánt tekintjük meg. A Vatikáni Múzeummal kezdünk. Itt megcsodáljuk többek közt Michelangelo eredetien szép alkotását a Sixtus-kápolnát, valamint Raffaello káprázatos freskóit. Ezt követően a világ legnagyobb római katolikus templomát, a Szt. Péter székesegyházat nézzük meg, ahol a lenyűgöző méretek mellett gyönyörködhetünk a fantasztikus Pietá szoborban is. Délután a Santa Maria Maggiore templomban V. századi mozaikfreskók vívják ki bámulatunkat. A Szent Pál katedrális imponáló méreteivel és szépségével, valamint az összes hivatalos pápa arcképével minden látogatónak felejthetetlen élményt nyújt. Kora esti órákban a híres Spanyol lépcső és a vízi hangverseny látszatát keltő Trevi-kúttal zárjuk a napi programunkat. A nap folyamán közlekedés metróval és gyalog (mivel a rendelet szerint turistabuszok csak a szállásig járhatnak.) Szállás, mint előző nap.

4. NAP: RÓMA – NÁPOLY – SORRENTOI-FÉLSZIGET

Az „Örök Város“ megismerésének folytatása, az ókori Róma megtekintése, ahol a megmaradt romokból tudunk következtetni az ókori birodalom nagyságára. Capitolium, Forum Romanum, Palatinus, Traianus Fóruma és a Colosseum bizonyítják, hogy elődeink csodás örökséget hagytak ránk. Először a Capitolium dombjáról (ahonnan kiválóan lehet fényképezni is) tekintünk le a Forum Romanumra. Látható a „Szent Út”, ahol a császárok vonultak végig egy győztes csata után. Az újkor egyik látványos alkotásában, a II. Viktor Emánuel emlékmű monumentalitásában is gyönyörködhetünk. Délután utazás a Sorrentói-félszigetre, útközben Nápolyban megállás, rövid séta a központban. Láthatjuk Olaszország második legnagyobb kikötőjét. Nápoly városa ellentmondásaival is különleges élményt nyújt. Szálláshelyünkre, a Sorrentói-félszigetre érkezés az esti órákban.

5. NAP: SORRENTO – CAPRI (HAJÓ)

Pihenés, vagy fakultatív kirándulás Capri-szigetére, a Tirrén-tenger legszebb gyöngyszemére. Több mint fél órás hajózással jutunk át a szigetre. Felejthetetlen látványt nyújt a meredek sziklafalak és a csodálatosan kék tenger harmóniája. A kikötőből siklóval jutunk fel a központba. Itt a városka nevezetességeit tekintjük meg a közös séta során. A szabadidőben – jó idő esetén –, rövid fürdőzésre is lesz lehetőség. Este séta Sorrento városában, aki szeretne, ekkor vásárolni is tud. Fakultatív Capri kirándulás (Sorrento – Capri – Sorrento hajó- és felvonójeggyel): 80 €. Szállás, mint előző nap.

6. NAP: POMPEI – ÉSZAK-OLASZORSZÁG

Reggel indulás, irány a Vezúv lávája által eltüntetett város, Pompei. Fantasztikus élmény az ókor szinte tökéletesen megmaradt épületei közt sétálni a XXI. században. A kb. 2 órás séta során a legérdekesebb házakat és emlékeket tekintjük meg, majd utazás észak felé. Szállás Ferrara után.

7. NAP: PADOVA – SZLOVÉNIA – MAGYARORSZÁG

Reggeli után Padova belvárosában megtekintjük a híres Szent Antal katedrálist, a Gatta melata szobrot, a főteret és környékét. Szlovénia érintésével hazautazunk. Budapestre érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos körutazás Olaszországban, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár Róma, Nápoly, a Sorrentói-félsziget, Trieszt és Pompei

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére