7 napos körutazás Hollandiában, a tulipánok országában, buszos utazással, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41443
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

309.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41443

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj Hollandia varázslatos virágaiban és bájos tájaiban!

Opciók

  • 2024. Augusztus 01 - 07.: , 309.000 Ft
  • 2024. Augusztus 23 - 29.: , 309.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: május: 69 € nyár: 80 €

Felár

  • Fakultatív vacsora (6 alkalom) 89 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – AUSZTRIA – PASSAU

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további fel­szállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után hegyeshalmi határátlépéssel utazás Ausztrián keresztül Németországba. Passauba érve városnézés a három folyó találkozásánál lévő han­gulatos városban. Felkeressük híres dómját, melyben található a világ egyik legnagyobb orgonája, első királynénk, Gizella kápol­náját és a három folyó összefolyásának helyszínét is. Különleges élmény a földnyelv végén állva egyszerre látni a 3 folyót: Duna, Inn, Ilz. Nürnberg közelében lévő szállásunkon fakultatív vacsora.

2. NAP: NÉMETORSZÁG – LUXEMBOURG – BELGIUM

Utazás Németországon keresztül, Luxembourgba. Kb. 2 órás gyalogos városnézésünk során gyönyörködhetünk az ele­gáns városban. Látjuk milyen meredek fal biztosította a város védelmét az évszázadok során. Sétánk során megtekintjük a Miasszonyunk Katedrálist, ahova mai napig temetkezik a nagy­hercegi család, és a Nagyhercegi Palotát (kívülről). A szabad­program során lesz lehetőség olyan emléktárgyakat vásárolni, amelyek később is eszünkbe juttatják ezt a kicsi, de hangulatos várost. Szállás Brüsszel közelében (2 éj).

3. NAP: ANTWERPEN – BRÜGGE – BRÜSSZEL

Ezen a napon, utasaink választhatnak, egyik lehetőség: önálló program Brüsszelben, vagy tehetnek velünk egy tartalmas fakultatív kirándulást Belgium két leglátványosabb városába. Antwerpeni városnézéssel kezdjük programunkat. Megtekintjük a Shelde folyót, a főteret, a Grote Markot, valamint a héthajós, fantasztikus gótikus katedrálist, ahol hatalmas, Rubens által fes­tett szárnyasoltárokban gyönyörködhetünk. Ezt követően a város főutcáján végiggyalogolva megyünk a Csokoládé Múzeumba. Látványos termekben mutatják be a folyamatot melynek vég­eredménye a finom csokoládé. A kiállítás végén kb. 6-8 különböző fajta csokoládét, folyékony állapotban lehet szabadon kóstolni, majd a shopban a széles választékból tudnak vásárolni. (A fakul­tatív kirándulás árában ennek a belépője is benne van). Délután folytatjuk utunkat Brügge-be, melyet kis csatornáival sokan Belgium legszebb városának tartanak. Sétánk során láthatjuk a különleges homlokzatú Hansa házakat. A Városháza épülete és a Harangtorony a központ ékességei. A szabadprogram alatt lehet vásárolni a híres brügge-i csipkéből, a belga csokoládéból, vagy a több mint száz fajta belga sörből. Visszaúton Brüsszelben megál­lunk a világkiállításra készült híres Atomiumnál. Antwerpen – Brügge kirándulás (2 belépővel): 50 €.

4. NAP TAVASSZAL: DELFT – HÁGA – KEUKENHOF

Reggel Hollandiába átérve ismerkedés Delfttel, a porcelánok városával, mely az egyik legszebb és legtipikusabb holland kis­város. A városkát nemcsak több száz hídja és csatornái miatt érdemes felkeresni, hanem a látványos főtere is emlékezetes marad. Folytatjuk utunkat a közeli Hágába, mely hivatalosan nem az ország fővárosa, mégis itt ülésezik a parlament. Buszos városnézésünket követően, megtekintjük a Nemzetközi Bíróság épületét, a „Béke lángját” és egész Hollandia talán legszebb tengerparti szakaszát, ahol megmárthatjuk lábunkat az Atlanti-óceán hűs habjaiba. Délutáni programunk különbözik a tavaszi, ill. a nyári csoportok esetén. A tavaszi kirándulásaink utasai ezen a délutánon a Keukenhof virágparkot tekintik meg. Ez egy mesés tulipánbemutató, ahol 30 hektáron több millió (!) tulipánban, jácintban, íriszben gyönyörködhetünk. Leírhatatlan a látvány, fan­tasztikus élmény. A park bejárása után szállásunkra buszozunk.

4. NAP NYÁRON: DELFT – HÁGA – KINDERDIJK

A nyári időszakban (amikor már nem nyílnak a tulipánok) Delft és Hága után nem a keukenhofi tulipánokat, hanem egy még külön­legesebb helyet, Kinderdijk-et nézzük meg. A területet az 1700‑as évek közepén alakították ki és a szélmalmok gazdasági felhasz­nálását mutatja be. Egymáshoz közel 19 szálmalom található itt. Fakultatív hajózási lehetőség a malmok közötti csatornákon. Ezt a különlegességet az UNESCO beválasztotta a Világörökségek közé. Az érdekes látványosság után elfoglaljuk szállásunkat.

5. NAP: AMSTERDAM – BELGIUM

Reggel bemegyünk Amsterdamba. Felkeresünk egy gyémánt­csiszoló üzemet, ahol elmagyarázzák és bemutatják, hogyan lesz a gyémántból briliáns. A végén árubemutató és vásárlási lehető­ség. Aki szívesebben menne inkább múzeumba, ők ehelyett el tudnak látogatni a Van Gogh Múzeumba, vagy Rembrandt híres „Éjjeli őrjárat” című festményéhez a Rijks Múzeumba. (Előnyös a belépőjegyek előzetes internetes megvásárlása. Az időre tör­ténő jegyvásárlás esetén 9:15-öt javaslunk). Ezt követően besé­tálunk a központba, mely során érintjük a Rokint, a Damot, a Hansa-házakat és a Begijn-udvart. Programunkat 1 órás fakulta­tív hajókirándulással folytatjuk, mely során Amsterdam csatornáin utazunk. Délután szabadprogram is lesz, ekkor a híres Piros lámpás negyedet lehet megtekinteni egyedül, mert tilos ott a csoportve­zetés (az idegenvezető megmutatja a helyszínt). Szabadprogram után egy fapapucsműhelyt és egy sajtüzemet keresünk fel, ahol kedvező vásárlási lehetőségek is lesznek az itt készített termé­kekből (a belépés és a bemutatók ingyenesek). A programok után elhagyjuk Hollandiát. Szállás Brüsszel közelében.

6. NAP: BRÜSSZEL – TRIER – NÉMETORSZÁG

Reggeli után városnézés Brüsszelben. Fotóstopokkal haladunk: Európai Parlament épülettömbje, Királyi Palota, Bíróság… Ezt követő sétánk során látni fogjuk Európa egyik legszebb főte­rét, a Grand Place-t, a Manneken Pis szobrot, a Szent Gudula székesegyházat is. Brüsszelt elhagyva megállunk az egyik legő­sibb német városban, Trierben, melynek csodaszép épületeiből, műemlékeiből több az UNESCO Világörökség Listáján is szerepel. Este érkezünk Mannheim közeli szállásunkra. Fakultatív vacsora.

7. NAP: NÉMETORSZÁG – AUSZTRIA – BUDAPEST

Reggeli után hazautazás Ausztrián keresztül, Budapestre érkezés 21 óra körül. Ezután mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás Hollandiában, a tulipánok országában, buszos utazással, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
35 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére