7 napos körutazás Hanza városokban és Dániában, busszal, hajóval, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44204
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44204

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel az izgalmas Hanza városokat és Dániát!

Időpontok

  • 2024. Július 29 - Augusztus 04.: , 399.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban, 1 éj hajón
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás: 5.600 Ft
  • Belépők ára: kb.: 10 € + 1060 DKK + 320 CZK

Felár

  • Kétágyas belső kabin felára (Svédo. és Lengyelo. közt) /fő17 000 Ft
  • Fakultatív vacsora (6 alkalom) 79 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – AUSZTRIA – DEGGENDORF

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után, utazás Ausztrián keresztül Németországba. Délután érkezünk egy han­gulatos városkába, Deggendorfba. Séta a főtéren és környékén, majd folytatjuk utunkat észak felé. Este elfoglaljuk szállásunkat, fakultatív vacsora.

2. NAP: FULDA – HAMBURG

Buszunkkal reggeli után Hamburg felé vesszük az irányt. A reptéren felvesszük a repülős utasainkat. A teljes csoporttal együtt kezdjük a városnézést. Hamburg Európa egyik leggazdagabb metropolisza. Statisztikák szerint Németország legtöbb milliomosa itt lakik. Kikötői negyede – melyet a busz­ból látni is fogunk –, hatalmas forgalmat bonyolít le. Séta a belvárosban, melynek csúcspontja a Városháza, mely Európa egyik legrégebbi ilyen jellegű épülete. Érdekes a Szt. Mihály evangélikus főtemplom is, melynek tornya több mint 130 m magas. Ezeken kívül a belváros további látványosságait is meg­tekinti a csoport. Szállás Hamburg körzetében.

3. NAP: RIBE – CHRISTIANSFELD – KOLDING

Reggel elhagyjuk Németországot és átmegyünk Dániába. Északra indulunk, hogy megnézzük a dán királyság legrégebbi városát, Ribe-t. A 710-ben alapított város visszarepít minket a vikingek ide­jébe. A szabadtéri múzeum segítségével bepillantást nyerhetünk a vikingek mindennapjaiba. Ribe katedrálisa a legrégebbi dán temp­lom. A városnézés után folytatjuk utunkat Christiansfeldbe. Ezt a városkát 1773-ban a király parancsára építették. Ez volt a tökéle­tes város az egyház elképzelései alapján. Különlegessége miatt az UNESCO Világörökségnek nyilvánította. Tovább utazunk Koldingba. Itt megnézzük a város híres kastélyát, amely az első királyi reziden­cia volt Dániában. A város ma már kreatív- és kézművesközpont. Programunk végén elfoglaljuk szállásunkat.

4. NAP: FYN – ODENSE – EGESKOV – ROSKILDE

Reggel egy hídon átkelve a Funen szigetre érkezünk. A nagy dán mesemondó, Andersen is ezen a szigeten élt. Először megnéz­zük Fyn városát, mely egy skanzen. Bemutatja, hogy éltek a dán emberek az 1800-as években. A több mint 25 farmházból álló múzeumban profi színészek segítségével ismerhetjük meg a falusi emberek életét. Tovább haladva Odensébe érünk, amely e kis sziget „fővárosa” és Dánia 3. legnagyobb városa. Itt született és nevelkedett Andersen. Meglátogatjuk szülőházát, illetve az életéről és munkásságáról szóló múzeumot is. A szűk és kanyar­gós kis utcákon sétálva megelevenedik előttünk mindaz, melyről történeteiben mesél. Következő állomásunk Egeskov kastélya lesz. Funen 123 kastélya közül ez a legszebb. A kastély gróf Ahlefeld család tulajdona. A csodálatos kertben is sétálhatunk, mely beke­rült a világ 12 legszebb kertjének rangsorába. A kastélyt elhagyva egy újabb hídon kelünk át és utazunk tovább szállásunkra.

5. NAP: ROSKILDE – KOPPENHÁGA – YSTAD

Reggeli után Roskilde központjába megyünk. A várost Kékfogú Harald (akiről a Bluetooth-t nevezték el) alapította 980-ban. Miután a katolicizmus megjelent Dániában, Roskilde lett a vallási központ. Nyitásra érkezünk a katedrálishoz, mely a Világörökség része és több mint 40 uralkodó sírja található benne, ezzel felidézve a dán történelmet. Ezután rövid időre átmegyünk a Viking Hajómúzeumba, ahol láthatunk 5 ere­deti viking hajót, illetve sok egyéb érdekességet. Kb.11:15-kor indulunk a fővárosba, Koppenhágába. Először az Amalienborg palotához megyünk. Ezt követően a Christiansborg palotát látogatjuk meg, ahol a dán parlament ülésezik, majd követ­kezik a belváros megtekintése. Sokak szerint a leghangulato­sabb észak-európai főváros Koppenhága. Délután, mielőtt egy újabb hídon kelnénk át – ennek túlsó fele már Svédországban van – rövid szabadprogram. Útközben kimegyünk a tenger­partra a híres Sellőlány szoborhoz. A nap végén a svédországi Ystadba érkezünk, ahonnan éjszakai kompon Lengyelországba utazunk. Szállás a hajón 4 ágyas (felár esetén 2 ágyas) tusolós, WC-s belső kabinokban. Fakultatív vacsora.

6. NAP: SWINOUJSCIE – BERLIN

A reggeli órákban kötünk ki Swinoujsciében, mely Lengyelországban, közvetlenül a német határnál található. Ezt köve­tően átlépünk Németországba és a főváros felé vesszük az irányt. A kora délutáni órákban érkezünk Berlinbe. Autóbuszos és gyalogos városnézés. Megtekintjük a kormányzati negye­det a Bundestaggal (ez volt a Reichstag), mely a Brandenburgi-kapu közelében található. A kapu volt a két Berlint elválasztó határ jelképe. Potsdamer Platz, az Alexanderplatz és környéke a TV-toronnyal, mely az NDK-s időkben is az egyik legkeresettebb látványosság volt. De látjuk még a Vörös-Városházát, a hatalmas berlini Dóm épületét is. Felkeressük a Checkpoint Charlie-t, mely a leghíresebb katonai ellenőrzőpont volt a szovjet és az ameri­kai zóna határánál. Később itt alakult ki Kelet-Berlin, Nyugat- Berlin egyik leghíresebb átkelőpontja. Ezt követően folytatjuk utunkat autóbusszal a szállásunkra.

7. NAP: NÉMETORSZÁG – VALTICE – BUDAPEST

Reggeli után hazafelé indulunk. Csehországban útközben meg­tekintünk egy szép kastélyt. A valticei kastély ragyogóan díszí­tett termekkel, szalonokkal rendelkezik. A kb. 1 órás programot követően haladunk tovább Magyarország felé. Budapestre érke­zést követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás Hanza városokban és Dániában, busszal, hajóval, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
42 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére