7 napos körutazás Görögország antik csodáinak nyomában, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38768
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

218.600 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38768

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel az európai civilizáció forrását, Görögországot!

Opciók

  • 2024.05.15.-21.: , 218.600 Ft
  • 2024.10.03.-09.: , 218.600 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 6 éjszaka szállás 2*-os szállodákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív programok
  • Belépőjegyek
  • Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 530 Ft/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás: a részvételi díj 2,5%-a
  • Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/fő

Felár

  • Vacsora 6 alkalom: 39.900 Ft/fő (igény szerint)
  • Egyágyas felár: 61.900 Ft/fő

Program

1. nap   Indulás Miskolcról a hajnali órákban (~ 01:00) folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés az esti órákban, határátlépések függvényében. Szállások elfoglalása az Olimposzi Riviérán.

2. nap   Kirándulás az Olymposz hegyre, mely Görögország legmagasabb hegysége, az ókori görögök hite szerint az istenek lakhelyéül szolgált. Kirándulásunk során ellátogatunk egy igazi görög kis hegyi faluba - Agios Panteleimonasba. Innen Litochoroba megyünk, ahonnan az Enipeasz-folyó mentén elsétálunk a Vythosi vízesésig. A gyalogtúra kb. 1,5 órát vesz igénybe. Majd ezután Stavrosz menedékházig megyünk föl (944 m), ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk.

3. nap Kirándulást teszünk Kalambakába, a Meteorák lélegzetelállító fekvésű sziklakolostoraihoz, mely a legnevezetesebb látnivalók egyike Görögországban. A csendes és fenséges sziklaóriások tetején alakult és virágzott keresztény szerzetesi állam kolostorai közül utasaink két kolostort belülről, míg a többit kívülről tekinthetik meg. Ellátogatunk egy ikonfestő műhelybe is, majd visszaútban séta a vadregényes Tempi völgyben (Afrodité forrás, sziklakápolna).

4. nap   Reggel Athén felé indulunk, s Görögország egyik legnagyobb hegységén, a Parnassoson át megérkezünk Delphoibe, melyet régen a világ közepének tartottak, és az Apollón tiszteletére emelt szentély-együttes az ókor legnépszerűbb jóshelye volt. Delphoiban találhatjuk az Omphaloszt – „a világ köldökét” is. Később utazás egy igazi görög hegyi faluba, Arachovába. A Parnassos hegycsúcs tövében fekvő, kézműves faluban helyi kézimunkákat vásárolhatunk. Este szállások elfoglalása Athénban

5. nap Egész napos városnézés Hellas fővárosában, Athénban: Délelőtt Athén kikötőjébe, Pireuszba látogatunk, mely egyike Európa legnagyobb kikötőinek. Később a Parlament előtt végignézzük a látványos őrségváltást. A városnézésünk során útba ejtjük az újkori Olimpiai stadiont, a Zeusz-templomot, az Akropoliszt és környékét. A délutáni órákban szabadidő áll a rendelkezésükre, sétálhatunk a Nemzeti Parkban, felfedezhetjük a Plakát, vagyis az Óvárosi negyedet. Késő délután kirándulás a Sounio-fokhoz, ahol a táj fölé magasodó egykori Posszeidon templomot tekintjük meg. Innen már csak a végtelen tengert láthatjuk, és a csodálatos naplementében gyönyörködhetünk.

6. nap Délelőtt elbúcsúzunk a fővárostól, délelőtt az ókori Korinthoszt tekintjük meg, majd s visszaindulunk az Olimposzi Riviérára. Útközben megemlékezünk a spártai hősökről a Thermophülai-szorosnál. Este szállások elfoglalása az Olymposi Riviérán.

7. nap   Reggel hazaindulunk, rövid városnézés Thesszalonikiben: a város felfedezését buszos városnézéssel kezdjük, melynek során nevezetességeit láthatjuk (Fehér Torony, Szt. Dimitrisz bazilika). A bazilikától rövid sétát teszünk Galerius diadalívéhez és a Szt. György Rotondához. Városnézés után hazaindulunk, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Határátlépések függvényében, hazaérkezés Magyarországra a késő éjszakai/hajnali órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás Görögország antik csodáinak nyomában, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
41 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére