7 napos körutazás Erdélyben a Vaskaputól a Duna-deltáig, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.800 Ft

Opciók
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38757

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg Erdély szépségét, a Vaskapu-szorostól a Duna-deltáig!

Opciók

  • 2021. augusztus 15-21.: 122.300 Ft
  • 2021. szeptember 12-18.: 119.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást luxus autóbusszal
  • 6 éjszaka szállást 2-3*-os szállodákban
  • Reggelit
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek
  • Utasbiztosítás
  • BBP biztosítás: 430 Ft/fő/nap

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Késő délelőtt Temesváron városnézés: Dóm tér, Szentháromság oszlop, Dóm, vastuskós ház, Hunyadi kastély. Továbbutazunk Herkulesfürdőre, rövid városnézés, majd este a szállások elfoglalása.

2. nap: Reggeli után utazás Orsovaba, ahol hajóra szállunk és a Duna egyik gyönyörű szurdokvölgyét, a Vaskapu szorost ismerjük meg, mely szoros Jókai Mórt is megihlette. Ezután ellátogatunk a Vaskapu Erőmű Múzeumába. Délután Bukarestbe indulunk. Este autóbuszos városnézés Bukarestben, majd a szállások elfoglalása.

3. nap: Délelőtt rövid séta Bukarestben, megtekintjük a világ második legnagyobb, közintézményét, a román parlamentet, mely a ceausescu kor „remekműve”.majd barangolás az óvárosban. Továbbindulunk, délután érkezés Tulcsára.

4. nap: Szabadprogram vagy fakultatív hajókirándulás a Duna szulinai ágán egészen a torkolatig, Szulináig. Napunkat itt töltjük a kis, csak vízen megközelíthető kikötővárosban. Délután strandolási lehetőség a tengeri plázson. Késő délután hajónk visszavisz minket Tulcsára (kirándulás díja 35 Euro/fő).

5. nap: Délelőtt elköszönünk a deltától, s a szászok fővárosába, Brassóba indulunk. Útközben Sinaian meglátogatjuk a pazar berendezésű Peles kastélyt, a román királyok gyönyörű nyári rezidenciáját. Városnézés Brassóban: régi városháza, Fekete templom, piactér. Este a szállások elfoglalása Brassóban.

6. nap: Délelőtt a Fogarasi havasokba látogatunk, pihenő a Bilea tengerszemnél. Ezt követően Gyulafehérváron városnézés: Károly kapuk, fejedelmek lakóháza püspöki palota. Este szállások elfoglalása Déván.

7. nap: Délelőtt Déva magas várából ismerkedünk a várossal. Utunkat továbbfolytatjuk, s Vajdahunyadon a Hunyadiak gótikus várkastélyát tekintjük meg. Aradon a Szabadság szobornál kegyelettel adózunk a 48-as hősöknek. Délután hazaindulunk, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés Magyarországra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
Netida Travel Utazasi Iroda
1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás Erdélyben a Vaskaputól a Duna-deltáig, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
38 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére