7 napos körutazás Dél-Spanyolországban, Andalúziában, repülőjeggyel, illetékkel, helyi busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33238
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

328.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33238

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Járd körbe Dél-Spanyolország gyöngyszemeit, Sevillát, Andalúzia székhelyét, valamint Granadát, Cádizt, Cordobát és további hangulatos városokat!

Időpont

  • 2021. október 21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőtéri illetéket és csomagdíjakat
  • A körutazáson az utazást és a transzfereket légkondicionált spanyol autóbusszal
  • 6 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanziót
  • Kirándulásokat az úti program szerint
  • Idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • A vacsorákhoz az italt
  • Belépőjegyek, foglalási díjak és a fülhallgató árát: kb. 150 € / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • Szervízdíj / borravaló: 10 € / fő (pl. spanyol gépkocsivezető részére)
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 84.200 Ft

Program

1. nap: Budapest – Sevilla

Repülés a reggeli órákban Sevillába, Andalúzia tartomány fővárosába. Látogatás a Szépművészeti Múzeumban, majd autóbuszos városnézés. Vacsora, szállás.

2. nap: Sevilla

Sevilla Andalúzia székhelye, impozáns műemlékekkel. Egész napos városnézés: katedrális (a világ harmadik legnagyobb katolikus dómja), Alcazar (a királyok palotája), Mária Lujza park (az 1929-1930-as Ibér-Amerikai Világkiállítás helyszíne), Spanyolország tere a spanyol városokat megörökítő csempeképeivel stb.

3. nap: Jerez – Cadiz (kb. 250 km)

Andalúzia autonóm tartomány partjait „két tenger mossa” - a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán - ennek köszönhetően a történelem során a hajózásban is nagy szerepet játszott. Innen indult el Kolumbusz Kristóf Indiába s jutott el kelet helyett a nyugati féltekére. A két értékes Andalúz város kívül esik a Sevilla – Cordoba – Granada „aranyháromszögön”, így viszonylag kevesen jutnak el erre a területre. Jerezben található a Királyi Andalúz Lovas Iskola. Egy show keretében megcsodálhatjuk a lovak kecses táncát, aminek koreográfiája az ősi spanyol lovaglóstílus gyakorlatain alapul. Jerezvárosa más néven Jerez de la Frontera, vagy franciául Xérés, angolul pedig Sherry. Innen ered a világhíres desszertbor, a sherry. Hangulatos likőrbor kóstolás alkalmával rögtön megtudhatjuk, hogy semmi köze sincs a meggylikőrhöz, a cherry brandy-hez. Vacsora, szállás Sevillában. Cadiz a legősibb spanyol város, a legendák szerint Heraklész alapította. A görögökön kívül jártak itt föníciaiak, punok, perzsák, rómaiak, arabok, nem beszélve az őslakos keltákról és ibérekről. A város kikötőjének jelentősége nemcsak a távoli felfedezésekkel függött össze, hanem innen hajózták be a híres jerezi bort.

4. nap: Sevilla – Cordoba – Granada (kb. 360 km)

Irány Cordobába, az egykori Spanyol Kalifátus központja. A város egyik leghíresebb látnivalója a la Mezquita, az egykori mecset, mely ma katedrális. Délután utazás Granadába, a flamenco szülőhazájába. Vacsora, szállás Granadában.

5. nap: Granada – Torremolinos (kb. 160 km)

Városnézés Granadában: a híres spanyol mondás szerint „aki nem látta Granadát, az nem látott semmit.” A műemlékekben gazdag, nyüzsgő várost a gyönyörű épületek mellett a Sierra Nevada hegylánc ölelése teszi különösen hangulatossá. Városnézésünkből nem maradhat ki az Alhambra - a mór uralkodók rezidenciája, mely a legcsodálatosabb arab építészeti alkotás az európai kontinensen. Késő délután utazás a világhírű andalúz tengerpartra, a Costa del Solra. Vacsora, szállás Torremolinos környékén.

6. nap: Ronda – Mijas (kb. 230 km)

Irány a lélegzetelállító fekvésű Rondá, melyet a korabeli írások sziklafészeknek is neveznek. A klimatikus gyógyközpontot a Tajo de Ronda 160 m mély szakadéka szeli ketté a. Továbbutazás Mijasba. A hegyekben fekvő tradicionális andalúz kisváros fehér épületei, romantikus kis utcácskái, virágokkal tűzdelt erkélyei, színpompás kertjei lenyűgözik a látogatókat. Vacsora, szállás Torremolinos környékén. Fakultatív esti program: zenés flamenco est.

7. nap: Malaga – Budapest

Városnézés Malagában: katedrális, Alcazaba, Castillo de Gibralfaro, stb. Délután szabadidő keretében lehetőség van megkóstolni a másik híres andalúz borkülönlegességet, a Malaga bort. Desszertbor ez is, melynek jellege egy kicsit hasonlatos a mi világhírű Tokaji aszúnkhoz. Ezután vidám hangulatban transzfer a repülőtérre, búcsút intünk Andalúziának és álmodozunk tovább egy következő utazásról. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos körutazás Dél-Spanyolországban, Andalúziában, repülőjeggyel, illetékkel, helyi busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére