7 napos körutazás 1 főre Walesben, repülővel, helyi buszos közlekedéssel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34058
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

389.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34058

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Wales csodálatos tájait és bájos városkáit 7 napos körutazáson!

Időpont

  • 2019. szeptember 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást Bp. – Manchester / Bristol – Bp. útvonalon menetrendszerinti járattal
  • A közlekedést a körút során légkondicionált autóbusszal
  • Szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Félpanziót
  • Idegenvezetést
  • Kirándulásokat a program szerint
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket és csomagdíjat: kb. 59.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Belépőjegyek és fülhallgató árát: kb. 155 GBP / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • Minimális utaslétszám hiányában, 20 - 26 fő indulása esetén a 29.000 Ft-os / fő felárat
  • Szervízdíjat / borravalót: 15 GBP / fő (Helyi gépkocsivezető részére!)
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 95.600 Ft

Program

1. nap: Budapest – Manchester – Liverpool – Chester

A kora reggeli órákban repülés Manchester-be, majd továbbutazás Liverpoolba. Rövid buszos városnézés: az anglikán és a katolikus katedrálisok (kívülről), Albert Dokk, mely az első zárt, tűzbiztos raktár és kikötő a világon. Innen jól látható a Három Grácia, a város három meghatározó épülete. Ismerkedés a szellemek lakta Speke Hall-lal. Tovabbutazás Chesterbe. Séta a városban. Vacsora, szállás Chester környékén.

2. nap: Conwy – Llanberis hágó – Caernarfon – Anglesey-sziget - Chester

Irány Conwy! Megtekintjük I. Edward angol király által épített várát, mely az évszázadok során fontos szerepet játszott az angol-walesi háborúkban. A város rakpartján sétálva a szigetország legkisebb lakóházát találjuk, majd látogatást teszünk a Bodnant-kertben, melynek hírnevét a benne lévő rododendronok, azáleák, magnóliák, kaméliák adják. Átkelünk a Llanberis-hágón Caernarfonba, a mindenkori walesi herceg koronázó helyére. Itt született I. Edward angol király fia, ettől kezdve viselik a walesi herceg címet az angol trónörökösök. A Menai-szoros fölött átívelő gyönyörű függőhídon át jutunk el Anglesey–szigetére, ahol a világ leghosszabb nevű vasútállomása található. Vacsora, szállás Chester környékén.

3. nap: Pontcysyllte Akvadukt – Llangollen – Swallow Falls – Dolwyddelan várrom – Harlech vár

A Pontcysyllte Akvadukt az ipari forradalom egy csodája és Nagy-Britannia leghosszabb hajózható csatornahídja 38 m magasságban. Llangollent hídja, - Wales 7 csodájának egyike,- és a Hölgyek tették híressé. Utóbbiak varázslatos kis házát meg is nézzük. A Swallow Falls, azaz Fecske vízesés a Llugwy folyó szélesre terülő szikláiról zuhog lépcsőzetesen lefelé. Fotószünet Dolwyddelan várromjánál, mely Szerb Antal által is megörökített Pendragonok ősi fészke! A Snowdon Nemzeti Parkon át utazva megérkezünk HARLECH várához, mely a Wales-et körülvevő várak “vasgyűrűjének” része, hegyen magasodó sasfészek. Innen a Cardigan öböl partjára visszatérve érkezünk szálláshelyünkre, a part menti kedvelt üdülőhelyre, Aberystwythbe. Vacsora, szállás.

4. nap: New Quay – St. David’s

Első megállónk NEW QUAY, ahol hajóra szállunk és delfinlesre indulunk (időjárás függvényében!) a Cardigan öbölben. Utunkat a tengerparton folytatjuk tovább, megérkezve Wales legnyugatibb pontjához St. David’sbe. Nagy Britannia legkisebb városa, de katedrálisát még maga a névadó, Wales védőszentje, St. David alapította a VI. században. Közelében találhatóak a XIV. századi Püspöki palota romjai. Vacsora, szállás Llanelli környékén.

5. nap: Pembroke – Tenby – Laugharne - Carmarthen

“Lágyan kél az esti szél Milford öböl felé” - mai első utunk az Arany János verséből ismert öbölhöz vezet. Partján épült Pembroke városa, VII. Henrik szülőhelye. Normann vára a XI. században épült, a középkori városfal nagy része ma is látható. Tenby, ősi városfallal övezett városka, védett öbölben, gyönyörű, homokos tengerparton. Színes és érintetlen, hangulata magával ragadó! Költővel kezdtük, és költővel fejezzük be a napot: Wales leghíresebb költője Dylan Thomas Laugharne városában talált menedéket élete utolsó 4 évében. A csónakház, amelyben lakott, ma múzeum. A legenda szerint Carmarthen Wales legrégebbi városa, Merlin szülőhelye. Utcáit járva megnézzük a XIV. századi Szt. Péter templomot, a középkori Vár romjait, a főutca György-korabeli házait, a neo-klasszicista városházát. Vacsora, szállás Llanelli környékén.

6. nap: Monmouth – Tintern apátság – Caerleon - Cardiff

A Brecon Beacons Nemzeti Parkon át utazunk Monmouthba. A Monnow folyó fölött épült híd az egyetlen Nagy-Britanniában, melynek kapuháza is fennmaradt. A várost sétálóutcája, XVII. századi épületei, a városháza, a folyó fölött emelkedő vára teszik varázslatos hangulatúvá. S a tény, hogy Geoffrey of Monmouth itt írta a XII. században korszakos jelentőségű művét, a Britannia királyainak történetét. A Wye folyó völgyében a romjaiban is lenyűgöző Tintern apátsághoz érkezünk. Megnézzük, majd a még távolabbi múltba utazunk vissza: Caerleon adott helyet a római katonai tábornak 75-300 között. Amfiteátruma, fürdői, a barakkok maradványait ma is láthatjuk. Innen szálláshelyünkre, Cardiffba utazunk.

7. nap: Cardiff – Bristol – Budapest

Városnézés Wales fővárosában, Cardiffban. Az egyedi stílusú Cardiff Castle megtekintése után, belvárosi városnézés: Bute Park, városháza, Nemzeti Múzeum, Egyetem, Keresztelő Szt. János templom. Hazautazás Bristolból Budapestre. Érkezés a késő esti órákban, menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos körutazás 1 főre Walesben, repülővel, helyi buszos közlekedéssel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére