7 napos körutazás 1 főre Angliában, Londonban, repülővel, 5 reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – Oxford, Nottingham, Stonehenge, Windsor

Ajánlat kód: 34033
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

290.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34033

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Shakespeare és Robin Hood vidékén, a ködön Albionban, Angliában!

Időpont

  • 2019. július 11 -17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • 5 reggelit (hajón nincs)
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a helyszínen
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték kb.  55.000 Ft/fő változhat
  • Repülőtéri transzferek 12.000 Ft/fő
  • Belépők ára: kb. 200 GBP

Program

1. NAP: BUDAPEST – LONDON

Kora reggel bechekkolás és repülés egyénileg Londonba. A reptéren várja Önöket az idegenvezetőnk és az autóbusz. Egyből kezdjük londoni programunkat. Buszos és gyalogos programok keretében fedezzük fel az angol főváros nevezetességeit. A buszos városnézés után a Buckingham Palotánál szállunk ki, ahol bepillanthatunk az őrségváltásba is. Továbbmegyünk a Parlament térre, majd lefényképezhetjük a Lovas testőrség laktanyáját. A Trafalgar tér hatalmas forgalma után a Covent Garden következik, majd sétálhatunk az Oxford Streeten, London híres bevásárló utcáján vagy a közeli Sohoban illetve a Kínai negyedben. Ezután a Piccadilly Circus reklámjaiban gyönyörködünk. Végül pedig a Leicester Square és a National Gallery szerepel programunkban. Élményekkel gazdagon térünk vissza szállásunkra.

2. NAP: LONDON

Reggel a Towerbe látogatunk el. A Tower London híres erődítménye, mely elválaszthatatlan az angol történelemtől. Volt királyi lakhely, rettegett börtön, sőt állatkert is, ma pedig múzeum. Itt találhatóak a felbecsülhetetlen értékű brit koronaékszerek. A vár mellett látható a Tower Híd, amely London egyetlen felnyitható hídja. Igény szerint hajókázási lehetőség is lesz a Temzén a Towertől a Parlamentig. A belvárosba érve a Westminster negyedben folytatjuk programunkat. A Parlament épülete, Big Ben óratornya, és megnézzük a Westminster Apátságot, ami nemcsak történelmi, de építészeti szempontból is London és egész Anglia egyik legkiemelkedőbb emlékhelye. Hosszú évszázadokon át itt koronázták és temették az angol uralkodókat, I. Erzsébet és Stuart Mária mellett az apátságban nyugszik például Chaucer, Dickens és Newton is. Következő megállónk a miniszterelnöki rezidencia, a híres Downing Street 10. Az utcácskába csak bepillantani tudunk, mert biztonsági okokból a teljes utcát lezárták. Ha valaki szeretné megtekinteni a belvárost madártávlatból, a London Eye óriáskerekének kabinjából ezt megteheti. Szállás, mint előző nap.

3. NAP: LONDON – WINDSOR

Reggeli után elsőként a monumentális Szt. Pál Székesegyházat keressük fel, majd meg lehet tekinteni a British Múzeum kincseit, melyben többek közt a világ leggazdagabb egyiptomi gyűjteménye található. Itt állították ki a Nílus deltájában megtalált híres Rosetti követ is. Aki ellenben vásárolni szeretne, ez idő alatt ezt megteheti az Oxford streeten és környékén. Délután a Windsor kastélyt látogatjuk meg, mely a királyi csa­lád rezidenciája évszázadok óta és a világ legnagyobb lakott kastélya. Díszes lakosztályok, látványos park fogadja a látogatókat. Kertje is csodaszép. Kastélylátogatásunk után szállá­sunkra megyünk.

4. NAP: OXFORD – WINCHESTER– STONEHENGE

Mai első programunk Oxfordban lesz. A város ad otthont a világ egyik legrégebbi és leghíresebb egyetemének. Gyalogos sétánk során fényképeket készíthetünk az épületegyüttesről és sétálunk a belvárosban, majd megtekintjük a Christ Church Katedrálist és a Kollégiumot. Ezt követően a legen­dák nyomába indulunk. Oxfordot elhagyva először rövid megálló Winchesterben, ahol megnézhetjük a legendás Artúr király kerekasztalát, majd Anglia legrégebbi emléke következik. Stonehenge kőtömbjeiről sok legenda és elképzelés született, de csak két dolog biztos, hogy több ezer éves és az, hogy ezt látni kell. A múzeum rendelkezései szerint ide előre kell jegyet foglalni, vásárolni. Jelentkezéskor nyilatkozniuk kell azoknak, akik nem szeretnék megtekinteni ezt a Világörökséget, mert akkor nekik nem rendelünk belépőjegyet. Ezen utólagosan vál­toztatást nem tudunk elfogadni. Szállásunk, mint előző nap.

5. NAP: STRATFORD – WARWICK – NOTTINGHAM

Továbbutazva Shakespeare szülővárosát, a hangulatos Stratford-upon-Avont keressük fel. Láthatjuk a múzeumként is üzemelő szülőházat, a folyópartot és a belvárost. A délután második felében a középkor egyik leghíresebb palotájához, a Warwick várkastélyhoz visz autóbuszunk. A kastély hatalmas tornyával és csodás belső díszítésével mindenkit elkápráztat. Az esti órákban érünk Nottingham környéki szállásunkra.

6. NAP: NOTTINGHAM – YORK – HULL

A mai napon Robin Hood földjén járunk. Nottingham várkapujánál Robin Hood szobra köszönt bennünket. Fényképeket készíthetünk az érdekes várkapuról is. Ezt követően láthatjuk Anglia legrégebbi kocsmáját, mely több mint 800 éves, a keresztes háborúba indulók itt söröztek még egy utolsót. Felkeressük még Anglia hajdani legnagyobb piacterét is, ahol ma a monumentális modern városháza áll. Továbbindulunk Yorkba. A város fő látványossága a Minster. Ez Észak-Európa legnagyobb gótikus katedrálisa. A látvány garantáltan mindenkit lenyűgöz. Látni fogjuk a régi várost körbeölelő középkori városfalat és sétálni fogunk a Snickelways keskeny, kanyargós utcáin. Délután hagyjuk el ezt a bájos kisvárost és Hull felé vesszük az irányt. Hullban hajóra szállunk, és éjszakai komppal utazunk vissza a szárazföldre. Éjszakai szállás 4 ágyas (igény esetén 2 ágyas) kabinok­ban. A hajón nincs ellátás rendelve, de van többfajta étkezési lehetőség (fizetés a helyszínen).

7. NAP: ZEEBRUGGE– BRÜSSZEL – CHARLEROI – BP.

Reggel kötünk ki Zeebruggeben és a belga fővárosba utazunk. Először busszal járjuk körbe Brüsszel fő látványosságait: (lesz kiszállás, fényképezés is) Európai Parlament épülettömbje, Királyi Palota, Bíróság épülete… Ezt követő gyalogos sétánk során látni fogjuk Európa egyik legszebb főterét; a Grand Place-t, a Manneken Pis szobrot, a Szt. Gudule székesegyházat, stb. Programunk befejezése után hagyjuk el a főváros és a Brüsszel közelében lévő Charleroi Repülőtérre viszi Önöket buszunk. Bechekkolás, majd egyénileg utazás Budapestre. Érkezés a késő délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos körutazás 1 főre Angliában, Londonban, repülővel, 5 reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – Oxford, Nottingham, Stonehenge, Windsor

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére