7 napos kaland elzászi tájakon, buszos utazással, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41444
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41444

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Elzász legbájosabb városkáit!

Opciók

  • 2024. Augusztus 08 - 14.: , 299.000 Ft
  • 2024. Szeptember 01 - 07.: , 319.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítást
  • Belépők ára: kb.: 87 Euro

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – KITZBÜHEL

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után, uta­zás Ausztriába hegyeshalmi határátlépéssel. Első hosszabb megállónk Tirolban, Kitzbühelben lesz. A meseszép városkát 2.000 méteres csúcsok veszik körül. Nyáron a túrázni vágyók, télen a síelést kedvelők keresik fel. Sétánk során magunkba szívhatjuk a friss hegyi levegőt és gyönyörködhetünk a szép alpesi házakban. A belváros nagyon egységes, harmonikus képet mutat. Ezt követően szállásunkra buszozunk.

2. NAP: LINDAU – MAINAU

Reggeli után a Bodeni-tóhoz utazunk, mely három országot is érint és Közép-Európa 3. legnagyobb tava. Első megállónk Lindauban lesz. A város a német-osztrák-svájci hármashatár­nál, a tóban fekvő szigeten épült. Kis hídon keresztül tudunk bemenni a városba. Belvárosi sétánk után folytatjuk utunkat a tó mentén. Délután Uhldingenben hajóra szállunk és átutazunk a káprázatos virágszigetre, Mainaura, mely szintén a Bodeni-tóban található. Sétálunk a lenyűgöző parkban, ahol több ezer virágzó növény található, a trópusi fajoktól a mamutfenyőkig. Csodálatos a rózsakertje. Kialakítottak egy pillangóházat, ahol szebbnél szebb lepkék repkednek tőlünk pár centire. Amikor rászállnak a virágokra, akkor közelről is kiválóan lehet őket tanulmányozni. Kb. 2 órát töltünk ezen a mesés virágszigeten, majd visszahajózunk Uhldingenbe. Szállás Németországban.

3. NAP: SCHAFFHAUSEN – BÁZEL

Németországot elhagyva átlépünk Svájcba, ahol a híres óragyár­tási központot, Schaffhausent keressük fel. A buszról leszállva teszünk egy kellemes sétát, mely során szép díszkútjait, egyedi hangulatú belső tereit, utcáit nézzük meg. A várostól mindössze 3 km-re található Európa legbővizűbb vízesése, a Rheinfall (Rajna-vízesés), ahol 800.000 liter víz folyik le másodpercenként! Ennek megtekintése fantasztikus élmény. Lesz csónakázási lehetőség a folyón, mely során lehet választani, hogy a vízesés közelében lévő sziklához vagy a túlsó partra hajókázunk. Ezt követően tovább utazunk Bázelba, Svájc harmadik legnagyobb városába. A várost a Rajna két részre osztja. Egyik oldalon található Grossbasel, a kul­turális és kereskedelmi központ, mely magába zárja az Óvárost, annak csendes utcáival, izgalmas antik üzleteivel, hangulatos kis bisztróival. A másik parton található Kleinbasel a város modern része. Városnézésünk során megtekintjük az óváros legszebb lát­nivalóit. Programunk végén szállásunkra utazunk.

4. NAP: MULHOUSE – COLMAR – KAYSERBERG

A mai napot Mulhouse látnivalóival indítjuk: Városháza, Saint- Etienne Templom és a Place de la Réunion. A város Elzász déli részének fővárosa, a közelben találhatóak a híres borutak. A városnézés után tovább utazunk a „legelzászibbnak” tar­tott városba, Colmarba. Sétálunk a történelmi óvárosban és végigmegyünk híres sétálóutcáján is. Délután folytatjuk utun­kat Kayserbergbe. A város szintén a borút mentén fekszik és érdekessége, hogy a magyar tokaji bornak köszönheti hírne­vét. Miért? Az idegenvezető elmeséli. A város nagy múlttal rendelkezik, melynek jelentős részét a németek alakították ki. Számtalan középkori látnivaló fogad minket: vár, román stílusú Szent Kereszt templom, óváros. Ha Elszászban vagyunk, akkor nem hagyható ki a borkóstolás. Egy borospincét keresünk fel, ahol finom borokat ízlelhetünk. Ha kedvük van a végén vásárol­hatnak is belőlük. (A borkóstoló az út alapárában benne van.) Programunk végén szállásunkra utazunk.

5. NAP: KÖNIGSBURG – STRASBOURG

Reggeli után Königsburg várához buszozunk. Ez Franciaország legjobb állapotban megmaradt erődje. A vár egy magaslaton helyezkedik el, ahonnan csodás a kilátás az elzászi tájra. Következő úticélunk Strasbourg lesz. Programunkat a történelmi belvárossal kezdjük, amely a Világörökség része. Itt is megtalálható a Notre Dame, amely a Párizsban lévő névrokonához nagyon hasonló. A városnak nagyon látványos része a Petit France negyed, amely csatornákkal és a fagerendás házakkal szegélyezett. Ha közleke­dik, akkor a petit trainnel (kisvonattal) is teszünk egy kört a köz­pontban (helyszínen fizetendő), ezzel is csökkentve a gyaloglás mennyiségét. Külön városrészt képeznek a modern EU-s épüle­tek, melyeket buszos körsétánk során megtekintünk. A városnézés után szállásunkra utazunk.

6. NAP: ULM – AUGSBURG

Folytatjuk utunkat, immár Németországban, ahol első megál­lónk Ulmban lesz. A várost a VIII. században alapították. Katedrálisa a világ (!) legmagasabb keresztény temploma, mivel tornya 161 m. A templom alapjait az 1300-es évek végén rakták le. A stílusát tekintve az épület a gótika szép példája. Tovább uta­zunk Augsburgba. Érkezés után programunk során felkeressük a látványos Városházát, a monumentális Dómot és a központot. Következő megállónk a Fuggerei negyed lesz. A híres bankár – Fugger – szociális célból építette ezeket a házakat a XVI. század­ban. Augsburg megtekintése után szállásunkra buszozunk.

7. NAP: WELS – BUDAPEST

Hazaúton még egy több mint 2.000 éves várost tekintünk meg. Wels már a római korban is fontos település volt. Séta a belvá­rosban és a főtéren: Salome Alt ház, Plébánia templom, Léderer torony, Városháza a fő látnivalók. Folytatjuk utunkat, várhatóan 21 óra körül érkezünk Budapestre. Ezt követően mindenkit a fel­szállási helyére szállítunk

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos kaland elzászi tájakon, buszos utazással, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére