7 napos kaland a svájci Alpok legszebb részein, busszal, 3*-os szállással, reggelivel

Ajánlat kód: 38564
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

186.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38564

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a svájci Alpok lélegzetelállító csúcsait!

Opciók

  • 2022. szeptember 3.: , 186.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 6 ájszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 190 CHF+ 50 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 20 CHF + 17 EUR
  • Utasbiztosítás (BBP)
    • (Classic): 3.990 Ft
    • (Prémium): 5.180 Ft 
    • (Privileg): 6.650 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár: 53.000 Ft
  • 6x vacsora felár: 32.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 12.000 Ft/fő

Fakultatív programok (25 főtől)

  • Zermatt és a Matterhorn kirándulás: 7.500 Ft
  • Mont Blanc panoráma vonat: 13.000 Ft

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Salzkammerguti tavak – Innsbruck – Alberg-hágó (820 km)

Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás a Budapest–Hegyeshalom–Gmunden útvonalon a Salzkammerguti tavakhoz. Megállunk a Wolfgangsee gyöngyszeménél, St. Wolfgangban, majd utunkat folytatjuk Innsbruck környéki szálláshelyünkre.

2. nap: A Rajna-vízesés és Gruyéres (560 km)

Reggeli után Schaffhausen közelében a híres Rajna-vízesést látogatjuk meg. Tovább utazva a francia nyelvű Svájc egyik kedves városkáját, a középkori kastélyáról és sajtjáról híres, hegytetőn megbúvó Gruyérest keressük fel. Ezután Les Mosses környékére utazunk, ahol 4 éjszakai szálláshelyünk lesz gyönyörű svájci hegyek között.

3. nap: Chamonix-ból a Mont Blanc panoráma expresszel utazunk! Mer de Glace gleccser (260 km)

Elfogyasztjuk reggelinket, majd a Forclaz-hágón átkelve utazunk, az Alpok fővárosába, Chamonix-ba. A Mont Blanc lábánál meghúzódó városkából fogaskerekűvel közelítjük meg kontinensünk leghíresebb gleccserét, a Mer de Glace-t. Vonattal kapaszkodunk fel a Montenvers kilátóteraszig, ahol csodálatos látvány tárul elénk. A vad hegygerincek között alattunk ott kanyarog Európa legnevezetesebb jégfolyama, melynek belsejébe mesterséges alagutat vájtak. Leereszkedünk a gleccserre és testközelből érezhetjük e rideg, de mégis oly magával ragadó világot. Visszatérve Chamonix városát tekintjük meg: városnézés és szabad idő. Fakultatív ajánlatunk: Vegyen részt egy élményteli panoráma utazáson Chamonixból Martignybe, a híres Mont Blanc Express-szel. Érintetlen hegyoldalakon, völgyeken keresztül utazunk, utunk során páratlan kilátás nyílik a Mont Blanc csoportra, a Vallée Blanche-ra és a Martigny környéki szőlőskertekre. (Akik a fakultatív programon nem vesznek részt, Chamonix-ból autóbusszal utaznak vissza szálláshelyre.)

4. nap: A „Svájci Riviéra”: Lausanne, Genfi-tó és Genf, Montreaux (260 km)

Ezen a napon a „Svájci Riviéra” felfedezésére indulunk. Megállunk Lausanne-ban (Svájc legszebb katedrálisa). Nyon felé továbbhaladva gyönyörű kilátás nyílik kontinensünk legmagasabb csúcsára, a Mont Blancra. Azért, hogy a fenséges látványt zavartalanul élvezhessük, hajóra szállunk, így utazunk át a tó másik oldalára Yvoire-ba, Franciaország egyik legbájosabb településére. Európa legvirágosabb településének utcái, házai a középkor hangulatát árasztják. Visszahajózunk Nyonba, majd (már autóbusszal) a tó nyugati csücskéhez, Genfbe érkezünk. Élményt jelent a város gazdag szállodasora, híres szökőkútjai, történelmi emlékhelyei. Hazafelé megállunk Montreaux tóparti sétányán, élvezzük a svájci riviéra hangulatát. A nap végére visszatérünk szálláshelyünkre.

5. nap: Zermatt és a Matterhorn (310 km)

Reggeli után kedvére pihenhet az Alpokban, a szállodában, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: az Alpok legtisztább városába, Zermattba utazunk. Lebilincselő látvány a város fölé büszkén magasodó Matterhorn hófödte csúcsa. A városból „kötelező” kirándulást tenni a Gornergrat-vasúttal (vonatjegy a helyszínen fizetendő), amely a legkülönlegesebb, leglátványosabb havasi világba viszi el látogatóit, melynek a Monte Rosával szemben 3090 m magasan fekvő végállomásáról a panoráma, a havasok arénája leírhatatlan. E gyönyörű emlékkel térünk vissza szálláshelyünkre.

6. nap: Svájci csokoládégyárlátogatás, majd Bern és Lauterbrunnental völgykatlana (560 km)

Kora reggel elindulunk ausztriai szálláshelyünk, Innsbruck felé, azonban nem hagyhatjuk el Svájcot, egy igazi csokoládégyár látogatása és kóstolója nélkül! Bepillantást teszünk a csokigyártás rejtelmeibe, melyet követően vásárolhatunk is a finomságokból. Utunkat folytatva Svájc „fővárosában”, Bernben időzünk. Ismerkedés a várossal: Óváros (az UNESCO Világörökség része), a híres Árkádok, Medvepark. Tovább utazva Svájctól a híres völgykatlanban, Lauterbrunnentalban búcsúzunk. A „nagy hármas” Mönch, Eiger, Jungfrau fenséges magaslatai alatt, a hegy gyomrában zuhog a Trümmelbach-patak.

7. nap: Innsbruck – Budapest – Szeged (730 km)

Megreggelizünk, majd Innsbruck belvárosával ismerkedünk, sétálunk hangulatos óvárosában. Autópályán hazaindulunk, útközben pihenőkkel. Érkezés Hegyeshalom határátkelőn keresztül Budapestre a kora esti órákban, majd utunkat folytatjuk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos kaland a svájci Alpok legszebb részein, busszal, 3*-os szállással, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére