7 napos balkáni körutazás adriai fürdőzéssel, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel – vár Szarajevó, Mostar, a Kotori-öböl és Dubrovnik

Ajánlat kód: 35592
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35592

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz egy hetet a Balkánon és mártózz meg a nyár végén még nagyon kellemes Adriai-tengerben!

Időpont

  • 2020. Augusztus 26-Szeptember 01.: , 109.900 Ft
  • 2020. Szeptember 08- 14: , 99.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • Szállást
    • 1 éj Bosznia - Sarajevo környéke Hotel***, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
    • 4 éj Montenegró - Canj Hotel Villa Fontana**, 2-3 ágyas (családi 4 ágyas) fürdőszobás szobákban, hűtő, igény szerint klíma (2 EUR/szoba/éj).
    • 1 éj Bosznia - Neum környéke ***, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
  • Félpanziós ellátást
  • A megadott programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (EUB Nívó: 3.710 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat
  • Fakultatív programokat
    • Albánia: 35 EUR/fő
    • Kotori-öböl, Kotor, Budva: 30 EUR/fő
    • Fishpiknik: 25 EUR/fő
  • Belépőket kb. 50 EUR/fő

Program

1. nap: Szarajevó

Indulás reggel 06.00-kor Budapestről. A délutáni órákban megérkezünk és megismerkedünk ennek a szív alakú országnak „büszke” fővárosával, Szarajevóval. Kelet és nyugat kultúrája találkozik, ez a világ egyetlen városa, ahol néhány száz méteren belül katolikus és ortodox templom, mecset és zsinagóga is található. Megtekintjük a Császár-Dzsámit, majd felkeressük azt a helyet, ahol merénylet áldozata lett Ferenc Ferdinánd osztrák trónörökös. Sétánkból természetesen nem marad ki az ismert Bascarsija - a kézművesek utcája sem. A várossal való ismerkedés után a szállás elfoglalása és vacsora.

2. nap: Mostar

Ízletes reggeli után, tovább haladva elérjük Mostart. A jellegzetes, hangulatos muszlim utcákon sétálva elérjük a lenyűgöző újjáépített kőhídat, mely a kultúrákat kapcsolja össze Boszniában. Ez a történelmi jelentőségű híd Csontváry Kosztka Tivadart is megihlette. Megtekintése után továbbutazás Canjba, szállásfoglalás és vacsora.

3. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Kotor, Kotori-öböl, Budva és sonkakóstoló

Mesébe illő élménnyel csalogat az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulás. Utunk a lenyűgöző Kotori-öböl keleti csücskébe, magas hegyek ölelésében fekvő festői Kotor városába vezet. A világörökség részeként számon tartott középkori város labirintus jellegű szűk utcái, változatos templomai körül sétálhatunk. Autóbuszunkkal a tengerpart mentén megkerüljük a Kotori-öblöt, hogy feltöltődjünk táj szépségével. Természetesen megállunk és közelről megismerkedünk Perast kicsi központjával. Megkóstoljuk a messzi földön híres Njegus szárított sonkát, melyet leöblítünk egy pohár jó borral. Majd dél körül, Budva városába vezet utunk, mely eredetileg egy kis szigetre épült, ahol a modern világ és a középkor egyedi összhangban egészíti ki egymást. Sétánk után tovább haladunk a szálláshelyünkre. Részvételi díj: 30 EUR/fő.

4. nap: Pihenés vagy fakultatív „fishpiknik” (félnapos)

Fürdéssel és ebéddel egybekötött hangulatos hajókirándulás egy lakatlan és gyönyörű öbölhöz. Ez a nap valódi kikapcsolódás a mindennapokból, a kristálytiszta Adria mellett, egy pohár borral és ízletes ebéddel, melyet a hajó legénysége készít nekünk. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

5. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Albánia (Kruja, Tirana, kóstoló)

Elképzelhetetlenül sok felfedezés vár minket az egész napos autóbuszos fakultatív kiránduláson Albániában, a Sasok Földjén. Szkander bég szülővárosában, Krujaban kezdünk, ahol minden a nemzeti hős nevéhez fűződik. Sétánkat a „törökverő hős” lenyűgöző kilátást nyújtó váránál kezdjük – Albánia legrégebbi, hangulatos bazársorán áthaladva - majd a bég életét bemutató Néprajzi Múzeum épületeinél folytatjuk. Számos látnivaló található a hegyoldalba épült városban, köztük a Bektashi Teke derviskolostor is. Az óvárosi séta keretében rövid vásárlásra is lehetőség van. Továbbutazás Albánia nyüzsgő, színes fővárosába Tirana-ba. Városnézésünk során megtekintjük az egyedülálló látnivalókat, mint az Et'hem Bey mecset, az Óratorony, Egyetemi negyed, Új ortodox templom, Block negyedben Hodzsa lakóháza, Elnöki Palota. Utunk során megkóstoljuk az albán specialitásokat is. Részvételi díj: 35 EUR/fő.

6. nap Dubrovnik

Reggeli után irány Horvátország! A világörökség egyik büszkeségét, Dubrovnikot keressük fel. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel, a költők által „földi mennyországnak” nevezett városban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon. Majd tengerparton haladva a partmenti szálláshoz érünk és, ha kedve támad, még megmártózhat a tengerben vacsoráig.

7. nap Kravica vízesés

Ízletes reggeli után, irány Bosznia egyik természeti kincséhez a Kravica vízeséshez. 30 m magasról zúdul alá a víztömeg és csipkés függönyként díszíti a tájat. A vízesés tövében pedig a kis tavat is megcsodálhatjuk. Pallókon át lehet a vízesés közelébe jutni. Élményekkel feltöltődve irány Magyarország. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos balkáni körutazás adriai fürdőzéssel, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel – vár Szarajevó, Mostar, a Kotori-öböl és Dubrovnik

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére