7 napos Toszkánában, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38206
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38206

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködjetek Toszkánában a nyár végén, amikor a legszebb arcát mutatja!

Időpontok

  • 2022. július 24-30.: , 119.900 Ft
  • 2022. augusztus 20-26.: , 119.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 6 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (2%)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Az audio guide költségét 3.500 Ft/fő/tartózkodás
  • Üdülőhelyi díjat 18 EUR/fő/tartózkodás
  • Strandszerviz: (2 nyugágy és 1 napernyő) kb 15-20 EUR/2 fő/nap, a szabadstrand ingyenes

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 29.900 Ft/fő
  • Vacsora felár: 26.900 Ft/fő

Fakultatív programok (min.25 fő)

  • Firenze: 10 EUR/fő
  • Cinque Terre: 55 EUR/fő
  • Torre del Lago - Pietrasanta: 35 EUR/fő
  • Mesés középkori kisvárosok (ajándék borkóstolóval): 35 EUR/fő
  • Pisa - Dzsip túra a márvány világába (bányászok eledelével): 45 EUR/fő
  • Uffizi képtár (előzetesen, csak itthonról foglalva lehetséges): 12 900 Ft/fő, 18 évig 6 000 Ft/fő

Belépők

  • Pisa/Keresztelőkápolna és Dóm: kb. 7 EUR/fő
  • Torre del Lago/Puccini villa belépő: kb. 7 EUR/fő
  • Pietrasanta/Museo dei Bozzetti: ingyenes
  • Firenze/Santa Croce templom: kb. 8 EUR/fő
  • Székesegyház: ingyenes
  • Firenze/fagyikóstolás: kb. 6 EUR/fő

Program

1. nap: Budapest - Tirrenia/Livorno

Elutazás Budapestről, folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba a tengerparti szálláshelyünkre, útközben rövid pihenőkkel.

2. nap: Mesés középkori kisvárosok - Bolgheri - Suvereto - fürdőzés

Pihenés, strandolás a tengerparton, vagy félnapos fakultatív kirándulás a múltba. Utunk elsőként Bolgheri-be, a lenyűgözően szép kisvárosba vezet, ahová az olaszországi utak szerelmesei előtt ismert, ciprusok által szegélyezett csodás úton lehet eljutni. A fenséges települést egyik oldalról a tenger, a másik oldalról erdőkkel borított hegyek veszik körül. Elsőnek a román stílusú Giacomo e Cristoforo templomot pillanthatjuk meg, mely a várost körülölelő kastélynak a részét képezi. A városkán belül szűk, narancs és réz színű utcácskákat, ajándéküzleteket és ételkülönlegességekkel csábító éttermeket találunk. Miután itt születtek a leghíresebb toszkán vörösborok, egy tipikus, hangulatos toszkán farmon falatkákkal egybekötött borkóstolón veszünk részt. Ezután Suvereto-ba, az egyik legszebb toszkánai középkori etruszk kisvárosba látogatunk, mely a hegyek és a fénylő tenger között fekszik. A városka középkori kincseivel, hangulatos kőházaival, történelmi palotájával a nyugodt, mediterrán toszkán életérzés aromáját nyújtja részünkre. Élményekkel telve visszautazunk szálláshelyünkre. A nap további részében strandolás és szabadidő. (Ár: 35 EUR/fő ajándék borkóstolóval)

3. nap: Cinque Terre fürdőzéssel

Pihenés, strandolás a tengerparton, vagy fakultatív kirándulás. Ma a Ligúr-tenger partjának egyik nehezen megközelíthető, festői részére, a Cinque Terre (Öt föld) Nemzeti Parkba látogatunk. Nevét a területén osztozó öt, az autóforgalomtól elzárt településről kapta. A Világörökség részét képező természeti park, melynek meseszép halászfalvai a sziklák oldalába épültek, színes házaival, gyönyörű panorámájával felejthetetlen élményt nyújt. Mivel ezek a halászfalvak el voltak zárva a külvilágtól, a kis településeket a La Spezia-ból induló hajóval/vagy vonattal (a tenger hajózhatóságának függvényében), és gyalogosan fedezzük fel. Jó idő esetén strandolási lehetőséggel. (Program ára hajó/és vagy vonatjeggyel 55 EUR/fő)

4. nap: Pisa - Pietrasanta - Torre del Lago

Szabadprogram, fürdőzés, pihenés a tengerparton, vagy Toszkána leghíresebb városába utazunk. A Ferde Torony városaként ismert Pisa-ban megnézzük a Piazza dei Miracoli, a Csodák terének látnivalóit. Ezután a tengertől alig pár kilométerre fekvő Pietrasanta-ba indulunk. Évezredekkel ezelőtt többek között az etruszkok és a rómaiak is gazdag örökséget hagytak maguk után. A középkori kisváros szépségét emeli a márványból készült gyönyörű épületek sokasága: a Dóm, a San Martino templom, a kormányzósági palota, vagy a harangtorony a legfontosabb látnivalók közé tartoznak. A közeli Carrara miatt, ahol a híres márvány kerül felszínre, sok híres művész települt ide az utóbbi évszázadokban. A város érdekessége a Museo dei Bozzetti szobormúzeum, mely híres lakói tiszteletére jött létre, és ahol olyan nem mindennapi alkotásokkal találkozhatunk, melyek mindenkinek maradandó élményt nyújtanak. Itt láthatjuk többek között a kolumbiai művész, Botero alkotásait is: a kerekded és buja formájú, jellegzetesen egyszerű, ám mégis kifejező alakokat. A festői tóparton fekvő Torre del Lago-ba, a világhírű zeneszerző, Giacomo Puccini városába folytatjuk utunkat. Ismerkedünk a zeneszerző lakhelyével, a Villa Puccini gyönyörű kertjével, ahol a Pillangókisasszony és a Tosca lehengerlő dallamai születtek. A család tulajdonában levő ház, ahol a zeneszerző sírja is található, múzeumként ma is látogatható. A csodás fekvésű települést a tenger és a Massaciuccoli-tó öleli át. (Ár: 35 EUR/fő)

5. nap: Firenze

Szabadprogram, fürdőzés a tengerparton, pihenés a szálloda medencéjénél, vagy fakultatív kirándulási lehetőség. A mai napon a lélegzetelállító kultúrát, az építészetet a fagyi bűvöletével ötvözzük. Reggeli után elutazunk Toszkána székhelyére, kulturális központjába, az Arno folyó partján található Firenzébe. (Ár: 10 EUR/fő). Gyalogos városnézés a Világörökség részét képező történelmi városközpontban, ahol többek között megnézzük a Santa Croce templomot Michelangelo sírjával, a Dómot, a Dóm tér nevezetességeit és a híres Ponte Vecchio-t. A városnézés után szabadprogram, vagy látogatás egy helyi tradicionális fagylaltozóba, ahol egy rövid program keretében elmélyedhetnek a fagyi készítésének rejtelmeiben és kóstolót kapnak az ott készített, egyedi ízekből is! Aki kóstolta az itt készített finomságokat, az nem csodálkozik, hogy egész nap hosszú sor áll az üzlet előtt! A délutánt szabadidővel zárjuk, vagy fakultatív program keretén belül megcsodálhatják az Uffizi képtár remekműveit (Ár: 12 900 Ft/fő- a részvételi szándékot foglaláskor előre kérjük jelezni.

6. nap: Dzsip túra a márvány világába/bányászok eledelével - Viareggio - fürdőzés

Fürdőzés, pihenés a tengerparton, vagy egy különleges fakultatív, félnapos programlehetőségre invitáljuk Önöket.

Utunkat a fehér arany, a márvány világában folytatjuk. Egy egyedülálló dzsip túra keretében lélegzetelállító magasságba jutunk fel (tengerszint feletti 1000 m) a Collonata völgy panoráma útjain. Teraszos megállóink során káprázatos fotók sorozatát készíthetjük a Versilia-i partszakasz látványáról, miközben megismerjük a híres Carrara-i márvány megmunkálásának, és a vele dolgozó híres mesterek, köztük Michelangelo történetét. Ezt a csodás kőzetet használták a Pantheon építéséhez és sok egyéb reneszánsz kori, mesés szobor megalkotásához. Ellátogatunk egy helyi kőfejtőbe, a Quantum Csendje című James Bond film helyszínére, megismerve a bánya és a gyönyörű kőzet feldolgozásának érdekességeit, és meglátogatjuk a múzeumot. Különleges, életre szóló élmény az ember, a fenséges hegyek és a természet kapcsolatának tanújának lenni.  Napunkat a bányászok különleges eledele koronázza meg, melyre illatos bort hörpinthetünk. Elköszönünk a világ egyik leggazdagabb kulturális és természeti látnivalójával rendelkező vidéktől. Szálláshelyünkre történő visszaérkezés előtt még sétálhatunk az egyik legelegánsabb itáliai fürdőhely tengerparti sétányán Viareggio-ban. (Ár: 45 EUR/fő). Visszaérkezés után szabadidő, fürdőzés a tengerparton vagy a szálloda medencéjénél.

7. nap: Hazautazás

Reggeli után hazaindulás, utazás pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos Toszkánában, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére