69.990 Ft helyett 22.890 Ft: Válj a képszerkesztés mesterévé - 4 alkalmas gyakorlati PhotoShop tanfolyam a gabor* photography-nál

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

22.890 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
69.990 Ft 67% 47.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Ha már van PhotoShopod, de nem igazodsz el a kezelőfelületek és szolgáltatások útvesztőjében, vegyél részt ezen a gyakorlati kurzuson!

Fontos tudnivalók:

  • A gyakorlati műhelymunka főbb pontjai: a PhotoShop alapjai; rétegek és csoportok; maszkolás; retus
  • Az egyes alkalmak végén az elhangzottakhoz igazodó házi feladatot kapsz, amelyek segítségével gyakorolhatod a tanultakat és elmélyítheted tudásodat. Az egyes munkákat a következő órán közösen kiértékelitek, illetve az esetleges hibákat, nehézségeket, felmerülő kérdéseket megbeszélitek.
  • A gyakorlati műhely alkalmával a hallgatók saját számítógépüket és PhotoShop szoftverüket használják
  • A műhely elvégzéséről a hallgatók oklevelet kapnak
  • A műhelyt elvégző hallgatók a további tanfolyamok díjából kedvezményt kapnak

A PhotoShop világszerte a legnagyobb népszerűségnek örvendő képfeldolgozó szoftver. Használata azonban komoly felkészültséget, hozzáértést igényel. A gabor* photography oktatói mindennapi munkájukban használják ezt a képszerkesztőt, így első kézből tanulhatod meg tőlük fortélyait.

Bár egy rossz képből sajnos még ezzel a programmal sem lehet jót varázsolni, ám a digitális fotózás rengeteg lehetőséget tartogat a fényképek módosítására. Ezzel a közkedvelt utómunka-szoftverrel még látványosabbá, valóságosabbá, vagy épp ellenkezőleg, misztikusabbá, művésziesebbé teheted fotóid.

A szoftver bonyolult, tapasztalat nélkül szinte alig használható rengeteg szolgáltatása. A tanfolyam azonban segít, hogy megismerd kezelését, menürendszerét, valamint azokat az alapvető funkciókat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy teljesen egyedi, a saját látásmódodat kifejező képeket alkothass.

A gabor* photography nagy tapasztalattal felvértezett oktatói Budapesten, a kilencedik kerületben, a Ferenc körúthoz közel várnak a kezdő tanfolyamra. A helyszín autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Legyen szép napod!

1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 × 3 órás PhotoShop gyakorlati műhely a gabor* photography-nál. A tematika főbb pontjai: a PhotoShop alapjai, rétegek és csoportok, maszkolás, retus. A közkedvelt utómunka-szoftverrel még látványosabbá teheted fotóid. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.02.23.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 680 0861 • A tanfolyamot heti egy alkalommal, hétköznap 18 órától tartják (igény esetén lehetőség van a sűrítésre vagy hétvégi órákra is) • A műhely minimum 5 fő jelentkezése esetén indul • Igény esetén személyre szóló ajándékutalványt készítenek, a kívánságodnak megfelelő szöveggel

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére