69.980 Ft helyett 34.990 Ft: 80 órás Talp- és kézreflexológia tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanúsítvánnyal, talp- és kéztérképekkel, jegyzetekkel

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

34.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
69.980 Ft 50% 34.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Gyógyíts a talpon és a kézen lévő reflexpontok segítségével, sajátítsd el Te is a reflexológusok tudományát a Buddha Stúdió tanfolyamán!

Az ár tartalmazza

  • 80 órás Talp- és kézreflexológia tanfolyam
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díját (talp- és kéztérképek, jegyzet)
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Az ár nem tartalmazza

  • A vizsgadíjat, amely 5.000 Ft (előreutalással fizetendő)

Fontos

  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv)
  • Feltétel: betöltött 18. életév

Egészségünk védelmében elengedhetetlenül szükséges, hogy masszírozzuk talpunk reflexzónáit, és ezzel segítsük a hozzájuk tartozó testrészeink, szerveink megfelelő működését. A reflexzóna masszázs, vagyis a talpmasszázs az egész szervezetedre hat. Méregtelenítésre, a vér- és nyirokkeringés serkentésére, az immunrendszer erősítésére és a belső elválasztású mirigyek működésének szabályozására kiválóan alkalmas, de a szervi problémák kezelésén túl stresszoldó hatása is jelentős.

A talpon közel hetvenezer idegvégződés található. Ezek stimulálása hatással van a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a belső szervekre. Az emberi testben található reflexzónák nyomás, masszírozás hatására a fej felé tartó idegeken keresztül stimulálják az agyat, ily módon juttatva el a szükséges üzenetet az érintett szervek felé. Ezzel biztosítják a megfelelő energiaáramlást és oxigénellátást, hogy a szervek, az egyensúly visszaállásával, újra betölthessék eredeti funkciójukat és megfelelően működhessenek.

A reflexológusnak ismernie kell az emberi anatómia alapját, a belső szerveket és azok elhelyezkedését, a kezeken és a lábakon található reflexpontokat. A lábmasszázs eredménye hatásosabb, mint a kézen alkalmazotté, de aki öngyógyítást végez, az könnyebben el tudja végezni a masszázst a kezén. Olyan páciensnél is ajánlatos inkább a kézmasszázst alkalmazni, aki például túl nagy fájdalmat érez a lábában, gombája vagy szemölcse van.

Kézreflexológia

Tested több területén, nemcsak a talpon, a kézen is megtalálható a test szerveinek “képe”. A tapasztalati és kísérleti megfigyeléseken alapuló, úgynevezett tenyértérképek segítségével könnyebben behatárolhatók az egyes szervek, testrészek reflexpontjai.

A talpon, a méret miatt ugyan nagyobb területeken találhatóak meg az adott szervek, azonban a kezeden is könnyedén masszírozhatóak a szervrendszerek, szervek, hiszen a kezedet mindig látod, könnyen „elővehető”, akár utazásnál, akár vendégségben, otthon, bárhol, bármikor alkalmazható a masszázs, a reflex pontok nyomása.

A kezek masszírozásának jótékony hatását már a kínaiak is ismerték jó hatezer évvel ezelőtt. Az akupunktúra és az akupresszúra kialakulása ekkorra vezethető vissza. Időszámításunk előtt 2330-ra datálhatók azok az óegyiptomi reliefek, amelyeken láb- és kézreflexzóna- masszázs motívumok láthatók. Európában a XVI. századig nyúlnak vissza ennek a gyógyító módszernek a gyökerei.

A kéz reflexzónáinak masszírozása egyszerű és igen hatásos módszer számos fájdalommal járó állapot, illetve hétköznapi panasz esetén. A legszebb az egészben pedig az, hogy ezt a terápiát viszonylag rövid idő alatt bárki megtanulhatja és önmaga is alkalmazhatja.

A talp- és kézreflex-zóna masszázs hatásai

Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését és csökkenti az esetleges fájdalmakat. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását, és erősíti az immunrendszert. Energiákat tesz szabaddá, mellyel a tartás, és az arckifejezés is megváltozik. Lelki problémákban is segítséget nyújthat.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek az állapotfelmérési, kezelési térképek elkészítésére, tudni fogják, milyen zónákat kell masszírozni, milyen életmód-táplálkozási tanácsokat lehet adni, milyen gyógytea-keveréket javasolhatunk a páciensnek.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

80 órás Talp- és kézreflexológia tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanúsítvánnyal, talp- és kéztérképekkel, jegyzetekkel, két választható időpontban

Fontos

Beváltható: 2018.10.18.-ig
Időpont: 2018. október 18, 25. november 08, 15, 22, 29. december 06,13. (nyolc alkalom, csütörtök, 16.00-20.30) • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére