69.800 Ft helyett 32.900 Ft: 3 órás felejthetetlen quad túra 2 főre felszereléssel és túravezetővel, valamint kedvezményes belépő a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe

Jázmin Vendégház
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

32.900 Ft

Ajánlatkérés
Jázmin Vendégház
6782 Mórahalom, Szabadság u. 19.
06 (30) 5927 928
jazminhaz.com/

Az ajánlat leírása

Quad túra a természet lágy ölén és kedvezményes csobbanás a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőben

Az ajánlat tartalma

  • 3 órás quad túra 2 személyre
  • Jegytípustól függően 30-50% kedvezmény a Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe
  • 1 gyermek díjtalanul részt vehet a túrán a túravezetői járműben

Más quad túrával ellentétben itt nem egy körbekerített, épített pályán mész körbe-körbe, hanem a szabad természetben vehetsz részt egy felejthetetlen túrán. Fedezd hát fel Mórahalom környékét terep-quaddal, és gazdagodj életre szóló élményekkel!

A túra során gyönyörködhetsz a csodás természetben, őzek, vadnyulak kísérik utadat. Ellátogathatsz a mórahalmi Bivaly rezervátumhoz, a Madarász-tóhoz, felmehetsz a Nagyszéksós-tavi madárkilátóba, testközelből csodálhatsz meg régi orosz repülőgépeket. Az országban szinte egyedülálló módon, igen komoly, japán és amerikai quadokkal zajlik a túra.

A Homokháti Quad Safari túrái közkedvelt ajándékok a férfiak számára, mindemellett a programokra gyakran látogatnak el hölgyek is. Sőt! Most akár családi progam is lehet, hiszen 1 gyermek díjtalanul részt vehet a túrán a túravezetői járműben.

A túravezetők készséggel segítenek elsajátítani a quadozás minden fortélyát, így néhány perc alatt megszokjátok ezeket a speciális járműveket, és ennek köszönhetően a túra végére e különleges időtöltés szerelmeseivé válhattok.

Ne riasszon vissza az esetleges zord idő, ezeknek a gépeknek még a hó sem akadály. A gép menet közben meleg levegőt bocsát ki, így garantáltan nem fogtok fázni a túra közben.

Most a quad túrátok mellé (jegytípustól függően) 30-50%-os fürdőbelépő kedvezményt is kaptok a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, ahol 17 darab kül- és beltéri medence, 11 szauna, gőzkabin, sószoba, beltéri és kültéri csúszdák és gyermekfürdő, valamint számos felejthetetlen élmény vár Benneteket.

Tudnivalók a quad túrákról

  • A quadozni vágyók minden quad túra előtt rövid oktatásban részesülnek, hogy a legkönnyebben el tudják sajátítani a quadozás minden apró fortélyát.
  • A túra az oktatással együtt körülbelül 3 órás.
  • A quadozáshoz felszerelés (maszk, sisak, porszemüveg, CB-rádió, kesztyű) biztosított.
  • Mindenki külön quaddal közlekedik a túra során.
  • Jogosítvány nem szükséges a quadok vezetéséhez.
  • Quadot csak 18. életévet betöltött személy vezethet.
  • Egy fő 8-18 éves személy díjtalanul beülhet a túravezető mellé, a túravezetői járműbe, (Polaris Ranger), és részt tud venni a túrán. Minden turnusban csak 1 ilyen hely van, így e szándékodat kérjük foglaláskor előre jelezni!

Jó szórakozást kívánunk!

6782 Mórahalom, Szabadság u. 19.
06 (30) 5927 928

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 órás homokháti quad safari túra 2 főre Mórahalmon kedvezményes belépővel a Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe

Fontos

Beváltható: 2018.05.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 5927 928 • Az üzemanyagköltség a helyszínen fizetendő: 5.000 Ft/quad • Telefonos bejelentkezéskor meg kell adnod a kuponkódod. A szabad időpontokról érdemes a kupon vásárlása előtt érdeklődni! • Az előzetes egyeztetés után a kinyomtatott kuponodat már nem szükséges magaddal vinned! Más kedvezménnyel nem összevonható • Amennyiben szállást is szeretnétek, arról a megadott elérhetőségeken tudtok érdeklődni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére