Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

67% kedvezménnyel, 3.300 Ft-ért! Egészség, szépség, bomba alak egy csomagban! 3 alkalmas konditermi edzés szakedző segítségével + 3 alkalom infra szauna kezelés extrákkal!

 3 alkalmas konditermi edzés + infra szauna kezelés extrákkal
Fit Forma Női Fitnesz Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.300 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.900 Ft 67% 6.600 Ft
Fit Forma Női Fitnesz Stúdió
2040 Budaörs, Templom tér 7.
06 (23) 440-037
www.fitforma-budaors.hu/

Akció Leírása

Megvan már az Újévi fogadalmad? Több sport, egészségesebb élet?

Most megteheted az első lépést. Magad is meg tudod állapítani, ha az ünnepek alatt meghíztál, magad is tudod, hogy többet kéne mozognod, magad is tudod, hogy elkerülhetetlen a diéta. Mégis egyedül olyan nehéz elkezdenünk. A Fit Forma Stúdió pont azért alakult, hogy segítse a fogyás és életmódváltás folyamatát. Ez nem csak egy konditerem, egy csapat segít abban, hogy elejétől a végéig felépítse az edzésterved, a diétád folyamatát.

Egészség, szépség, jobb alak egy csomagban! Táplálkozási tanácsadás és állapotfelmérés!

Ahhoz, hogy el tudj indulni az új úton először is fittségi szintfelmérésre lesz szükséged, ahol megállapítják a testtömeg indexed, kiderül mennyi a testzsír százalékod. Ez után személyre szabottan lesz részed táplálkozás tanácsadásban. Ez nagyon fontos, hiszen minden ember más, így nem mindenki számára megfelelő ugyanaz a diéta. Ráadásul vannak vékonyabb testalkatúak is, akik pont hízni szeretnének, nekik egészen más étrendre van szükségük.

Konditermi edzés szakedzővel, infra szauna a méregtelenítésért és zsírégetésért!

A csomag alapját természetesen egy konditermi bérlet adja, amely 3 alkalomra szól, és amellyel az edzőterem minden gépe használható, ráadásul egy képzett szakedző lesz a segítségedre. Manapság azonban nem teljes edzés az, amely szauna használat nélkül fejeződik be. Az infra szauna kiválóan méregteleníti tovább a szervezetet és égeti a zsírt az eredményesebb fogyásért.

Fit Forma Női Fitnesz Stúdió
2040 Budaörs, Templom tér 7.
06 (23) 440-037
Nyitva tartás: 7:00-21:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

konditermi bérlet. szakedző. infra szauna. táplálkozási tanácsadás. fittségi szintfelmérés. testzsír százalék és testtömeg szintfelmérés

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.04 - 2013.03.04 • A következő bérlet vásárlásakor ajándékba kapsz egy 5.000 Ft értékű klubtagsági kártyát, mely további kedvezményekre jogosít egy éven keresztül!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére