66% kedvezménnyel, csupán 4.900 Ft-ért: Tanulj otthon angolul, 6, 12, 18, 24, 30 vagy 36 hónapos online angol nyelvtanfolyammal pénz-visszafizetési garanciával 

Kaleidoscope Global LLC
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.484 Ft 69% 9.994 Ft
Kaleidoscope Global LLC
partner2@blc4u.com

Akció Leírása

Szeretnél jobban érvényesülni a munkában és az élet más területein? Tanulj meg jól angolul és fordítsd javadra pályafutásod során! Élvezd, ahogyan kinyílik előtted a világ!

Miért dönteni mellettünk

Utazás, munka,iskola –ezekben az élethelyzetekben, és más szituációkban az angol nyelv pótolhatatlan. Ne gondolkozzon sokáig, hogy érdemes-e elsajátítani ezt a nyelvet, ellenkezőleg, gondolkozzon el azon, hogy hogyan megtanulni ezt a nyelvet úgy,hogy a legjobb tanulmányi eredményeket érje el a lehető legrövidebb idő alatt.

London Institute of English –nél tudjuk hogy ezt hogyan lehet elérni!

Speciális méretre szabott tanulási program

Beszélgetések ,szimulált párbeszédek, nyelvtan és még sokkal több –érkezik Önhöz interaktív formában, ami ahoz motiválja Önt, hogy bővítse és elmélyítse tudását. A nyelvtanfolyam elkezdése előtt kezdőtesztünk segít abban, hogy az Ön számára a legmegfelelőbb tanulási szintet válassza.

Megtanulni az angol nyelvet? Teljesen egyszerű!

A London Institute of English nyelvtanfolyamai meggyőzik Önt arról , hogy angolul tanulni igazán egyszerű. A speciális platforma lehetővé teszi Önnek gyorsan elsajátítani új ismereteit és elmélyíteni az elsajátított tananyagot. A már átvett tananyagot több helyen átismétli és elmélyíti. A tanulás ütemét és terjedelmét Ön határozza meg. 

Szerezze meg az London Institute of English ingyenes bizonyítványát

A nyelvszint befejezése után a London Institute of English engedélyezi, hogy résztvegyen ingyenes nyelv-vizsgáján , amiért bizonyítványt szerezhet. A London Institute of English bizonyítványnak hasznát veheti a magánéletben és munkája során is. Rendelje meg a saját on-line nyelvtanfolyamát már most, és győződjön meg arról, hogy az angol nyelv tanulása nem unalmas. 

Innovatív megoldások

London Institute of English egy olyan on-line tanfolyam, amely lehetővé teszi Önnek, hogy gyorsan és hatékonyan megtanuljon angolul.

Különböző oktatási tananyagok, multimediális videók tanárainktól, érdekesen felépített elméleti részek, valamint számtalan interaktív gyakorlatok, amelyeket a mi angol származású tanáraink állítottak össze.

Az innovatív angol tanulási módszer sokkal hatékonyabb tanulást tesz lehetővé, mint a többi online nyelvtanfolyam.

Full Immersion in English (Teljes belemerülés az angol nyelvbe) módszer azoknak a számára ajánlott, akik villámgyorsan szeretnének megtanulni angolul rövid idő alatt. A Full Immersion In English intenzív tanítási egységeket kínál interneten keresztül.A tanítás folyamán a tanuló elmélyíti a már elsajátított ismereteket, fejleszti a kommunikációs képességeket az angol nyelvben, gyakorolja az elhangzott szöveg megértését, elsajátítja a szükséges nyelvtant és más elemeket, amelyek bebiztosítják az angolnyelv magabiztos megértését.

A tanulmányi rendszer úgy van felállítva,hogy a legfontosabb nyelvi képességek értelmesen ismétlődnek, hogy a tanulóink elmélyítsék és tovább fejlesszék a már elsajátított ismereteket , hogy a gyakorlatban magabiztosan használhassák az angol nyelvet.

Full Immersion In English lehetővé teszi a nyelvtanfolyam résztvevőinek megtanulni a legrövidebb idő alatt a gyakorlati ismreteket , hogy erdményesen tudjanak kommunikálni angolul.

Opciók:

  • 6 hónapos 14.484 Ft helyett 4.490 Ft
  • 12 Hónapos 18.355 Ft helyett 5.690 Ft
  • 18 Hónapos 25.129 Ft helyett 7.790 Ft
  • 24 Hónapos 35.129 Ft helyett 10.890 Ft
  • 30 Hónapos 44.484 Ft helyett 13.790 Ft
  • 36 Hónapos 48.355 Ft helyett 14.490 Ft
partner2@blc4u.com
Főoldal: http://cervantes-idiomas.com Aktiváló link: http://cervantes-idiomas.com/voucher.html

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6, 12, 18, 24, 30 vagy 36 hónapos internetes angol nyelvtanfolyam a London Institute of English nyelviskolánál. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.05.12.-ig
Az Alkupon megvételét követően email-ben pdf formátumban el kell küldeni a kupont office@london-institute.hu email címre. Az alábbi linken meg tudják tekinteni, hogy miből állnak a szintek, illetve az oldalon el tudják végezni a besorolási tesztet: http://www.london-institute.hu/courses-catalog.html • Aktiváló link: http://www.london-institute.hu/Coupon/MakeNewLogin.aspx

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére