6.500 Ft helyett 2.990 Ft: Arctisztító nagy kezelés 7 lépésben ajándék gépi VIO kezeléssel  

Koristella Nails&Beauty
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.500 Ft 54% 3.510 Ft
Koristella Nails&Beauty
1032 Budapest, Bécsi út 211.
koristella.nails@gmail.com
06-20/512 0670
koristella.webnode.hu/

Akció Leírása

Teljeskörű, klasszikus tisztító arckezelés bőrtípusnak megfelelő professzionális kozmetikumokkal a kristálytiszta arcbőrért.

Egy arctisztító kezelés csodákat művelhet az arcbőrrel, megkönnyebbül és fellélegzik. Ha szép bőrt akarsz, akkor mindenképpen ügyelned kell arra, hogy a pórusaid ne tömődjenek el, lélegezni tudjanak, és ne alakuljanak ki gyulladások, fertőzések. 

A kezelés célja javítani a bőrlégzést, eltávolítani a szennyeződést, az elhalt hámsejteket, megtisztítani a bőrt a mitesszerektől, komedóktól, aknéktól, javítani a bőr faggyútermelődését, csökkenteni a gyulladásos folyamatokat és fokozni a bőr víztartalmát, és masszázzsal késleltetni a bőr öregedését.

A kezelés lépései

  • Első lépésként letisztítom az arcot, nyakat és dekoltázst arctejjel, mely olyan értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek megkötik a bőrben a vizet, ezzel segítve a bőr egészséges hidratációját.

  • A természetes, mélytisztító hatású bambusznád bőrradírral megszabadítom a bőrt az elhalt hámsejtektől. Gyengéd, körkörös mozdulatokkal viszem fel a teljes arc felületére, s meleg kompresszel távolítom el. A túlérzékeny, rozáceára hajlamos bőrök esetében nagyon kíméletes enzimes peelinget helyezek.

  • A növényi összetevőknek köszönhetően bőrfrissítő, feszesítő és hidratáló hatású tonikkal visszaállítom a bőr PH egyensúlyát.

  • A gőz alatt felpuhítom az arcbőrt, és ezután történik a szakszerű tisztítás, mely után gépi VIO kezelést végzek, a gép által kibocsátott O3 baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású.

  •  Összehúzó/nyugtató algás pakolással egészítem ki a kezelést. A benne lévő kőrisrügy és Laminaria alga kombinációja révén gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatással rendelkezik és segít visszaállítani az olajos bőr lipidegyensúlyát.

  •  A 20 perces relaxáló masszázs hatására javul a bőr vérkeringése, fokozódik a hámképzés, a kötőszövet sejtjeinek és rostjainak képződése, csökken a komedóképződés lehetősége és a bőr feltöltődik vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A De Noyle's Purificant termékcsalád nem csak szabályozza a felesleges zsírt, hanem feszesítő, regeneráló hatóanyagokat is tartalmaz, mely visszaadja a szövetek és a bőr természetes szépségét.

  • Befejező lépésként bőrtípusnak megfelelő lágy hidratáló krémet simítok az arcra.

Egy arctisztító kezelés csodákat művelhet az arcbőrrel, elősegíti a bőrlégzés optimális működését, így a tiszta friss bőr sokkal hatékonyabban tudja felszívni a feszesítő, regeneráló hatóanyagokat. 

A Koristella Nails&Beauty szépségszalon a 3.kerületben a Bécsi úton a 17 villamos vonalán, szemben a StopShop bevásárlóközponttal kozmetikával, manikűrrel, géllakkal várja a szépülni vágyó vendégeit.

Az arctisztító nagy kezelés kb. 75-90 perc, attól függően kinek mennyire problémás a bőre

Az ajánlat tartalma: 

  • Lemosótej, peeling, tonizálás, gőzölés,  mechanikus tisztítás,VIO fertőtlenítés, összehúzó/nyugtató pakolás, masszázs, zárókrém

Legyen szép napod!

1032 Budapest, Bécsi út 211.
koristella.nails@gmail.com
06-20/512 0670
PÉNTEK: 15:00 - 20:00 SZOMBAT: 8:00 - 20:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ősszel a legidőszerűbb egy kiadós arctisztítás, a hatóanyagok benntartása érdekében 20 perces. tápláló és kényeztető arcmasszázst is kapsz, most ráadásul ajándék gépi VIO kezeléssel. a Koristella Nails&Beaury jóvoltából. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.10.22.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (20) 512 0670, koristella.nails@gmail.com • Az időpont lemondására legkésőbb 24 órával a kezelést megelőzően van lehetőség (ellenkező esetben az Alkupont felhasználtnak tekintik) • A kinyomtatott Alkuponodat vidd magaddal a helyszínre!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére