6.490 Ft helyett 5.390 Ft: Bio MM gold natúr sheavaj 1000 ml-es kiszerelésben - egy nő fürdőszobájából sem hiányozhat!

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

5.390 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.490 Ft 17% 1.100 Ft

Akció Leírása

Bio MM gold natúr sheavaj 1000 ml-es kiszerelésben

Shea vaj, vagy más néven karitévaj, mely egy nő fürdőszobájából sem hiányozhat! Merülj el eme előkelő szépészeti termék világában!

Selymes és puha bőrre vágysz? Akkor használd ezt az igazán népszerű és hatásos készítményt. Ez a csodaszer Észak-Ghánából származik, és az ottani nők generációi már számos ideje használják, és ismerik jótékony hatásait.

Ennek a különlegességnek számos jótékony hatása van, főleg test- és hajápolásra szokták alkalmazni. A száraz bőrrel csodákat művel, hidratáló hatása hosszú ideig tart. A gyógyászatban is közkedvelt termék, hiszen számos bőrbetegségnek a tünetét tudja enyhíteni. Ekcémás hölgyek figyelem! A karitévaj csökkenti az elviselhetetlen ekcémás tüneteket a bőrön, és megakadályozza, hogy a betegség újra kialakuljon.

Emellett a pikkelysömörre és számos allergiás reakciókra is remek gyógyír. Még a terhesség utáni csíkok is elkerülhetőek alkalmazásával. Folyamatos használatával időről időre egyre kevesebb mennyiséget kell felkenni a bőrre, serkenti a bőr öngyógyító képességét.

Sokan vagyunk úgy, hogy borotválkozás után a bőrünk kipattog, és apró hámsérülések keletkeznek felületén. Nos, a shea vaj erre is szuper megoldás. A szőrtelenített részre kenjünk ebből egy keveset, hiszen karitatív hatásai közé tartozik a gyulladások csökkentése is.

A 100 %-ban természetes, finomítatlan shea vaj Észak-Ghána területéről, ökológiai termőhelyről származik. Aki még nem próbálta ki,  annak itt az ideje!  Az elégedettség garantált.

ÖSSZETEVŐK (INCI): Butyrospermum Parkii (Shea Butter) eo

 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bio MM gold natúr sheavaj 1000 ml-es kiszerelésben. Ennek a különlegességnek számos jótékony hatása van, főleg test- és hajápolásra szokták alkalmazni. A száraz bőrrel csodákat művel, hidratáló hatása hosszú ideig tart. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére