6.490 Ft helyett 5.190 Ft: Stella szőlőmagolajos hidratáló ajándékcsomag hölgyeknek

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

5.190 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.490 Ft 20% 1.300 Ft

Akció Leírása

Lepd meg szíved hölgyét ezzel a Stella, szőlőmagolajos ajándékcsomaggal. A szőlőmagolaj javítja a bőr simaságát, rugalmasságát, megelőzi a bőr korai öregedését és képes a kollagén szöveteket regenerálni, stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. Magas antioxidáns tartalma miatt gátolja a bőr idő előtti öregedését és fiatalít, az apróbb ráncokat simítja. Minden bőrtípusra, még az érzékeny bőrre is ajánlott.

A csomag tartalma: 

  • STELLA SZŐLŐ ARCRADÍR 100ML

Szőlőmagolajos arcradír, amely segít kitisztítani az eltömődött pórusokat és tisztán tartani azokat. Napi rendszeres használata lágyan radírozza és simítja a bőrt. Az antioxidáns hatású szőlőmagolaj védi és megújítja a bőrt. Gyengéden eltávolítja a fakó elhalt hámsejteket,ezáltal jobb vérellátást biztosít a bőrnek. Üdévé és selymessé teszi a bőrt. Visszaállítja a bőr természetes ragyogását. Használati javaslat: Az arcradírt körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a nedves arcbőrbe, a szemkörnyékét elkerülve, majd tiszta vízzel és/vagy tonikkal öblítsd le.

  • STELLA SZŐLŐ ARCTEJ VITAMINOS 500ML

Minden bőrtípus, különösen az érzékeny bőr ápolására ajánlott, kímélő, krémes tisztító készítmény. Kíméletesen tisztítja a bőrt, eltávolítja a napi szennyeződéseket és a smink maradékait. Értékes szőlőmagolaj tartalma hidratálja a bőrt, hatékonyan lép fel a szabadgyökök ellen, segít a ráncok kialakulásának megelőzésében.Telítetlen zsírsavakban gazdag, mely nélkülözhetetlen a bőr és a sejtfalak egészséges működéséhez. Használati tanács: Arctejjel átitatott vattapamacs segítségével töröld át az arcbőrt, majd langyos vízzel öblítsd le.

  • STELLA SZŐLŐ ÉJSZAKAI KRÉM 100ML

Szőlőmagolajos, vitaminos éjszakai krém. Ez a gazdagon tápláló krém éjjel dolgozik, amikor a bőr a leginkább befogadó. Gazdag tápláló krém antioxidánsokkal, E-vitamin és allatoin tartalma regenerálja az igénybevett, fáradt bőrt, így a vízhiányos bőr feltöltődik és regenerálódik. Gátolja a ráncképződést, segít az apróbb ráncok kisimításában. Pótolja a bőr nedvesség - és zsírtartalmát Használat: Esténként arctisztítás után vidd fel az arcra, nyakra és a dekoltázsra. 

  • STELLA SZŐLŐ TESTÁPOLÓ 500ML

Gyorsan felszívódó könnyű hidratáló testápoló szőlőmagolajat és magas E-vitamin komplexet tartalmaz, pótolja a bőr nedvességtartalmát, megakadályozza kiszáradását,intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt, amely simává és puhává varázsolja bőrt. Könnyen és gyorsan felszívódik. Selymessé és puhává teszi a bőrt. Száraz érzékeny bőrre ajánlott. Használat: Mindennapos használatra ajánlott. Fürdés után kend be a bőröd a testápolóval és várd meg, amíg felszívódik.
 

Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Stella szőlőmagolajos hidratáló ajándékcsomag. Tartalma: arcradír 100 ml, arctej vitaminos 500 ml, éjszakai krém 100 ml, testápoló 500 ml. Bármennyi alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére