60.000 Ft helyett 35.000 Ft: Önismereti, önbizalom-növelő tanfolyam, interaktív tréning páros és csoportos gyakorlatokkal

Energiapalota
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

7.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
60.000 Ft 42% 25.000 Ft
Energiapalota
Budapest, Margit u. 123, 1165
szigeti17@gmail.com
06 70 365 36 76
energiapalota.webnode.hu/

Akció Leírása

Légy sikeres, magabiztos az életedben, kezdd el élni azt az életet, amire mindig is vágytál!

Az ár tartalmazza

  • Önismereti, önbizalom-növelő tanfolyam – Az Alkuponnak fizetendő 7.000 Ft, a fennmaradó összeget a helyszínen kell rendezned

Fontos információ:

  • Az ár az első tanfolyami alkalom ára. A további megbeszéléseket nem tartalmazza.

Ha úgy érzed, megragadtál egy ponton és nem haladsz a karriereddel, kapcsolataiddal, ha magányos vagy és nem tudod, merre indulj tovább, hogyan változtass, tökéletes helyen jársz, itt a helyed! A tanfolyamon megtanulhatsz olyan technikákat és olyan titkokat, amik elvezetnek a sikerhez, akár a munkádról akár a szerelemről legyen szó!

A tanfolyam nagyon fontos része, hogy végig kísérnek Téged a változáson. Nem arról van szó, hogy bemutatnak papíron pár fogást és hazaengednek, hogy gyerünk, csináld meg! Nem!

Ha részt veszel a tanfolyamon, végig ott lesznek melletted, heti rendszerességgel lesznek alkalmak, ahol elmesélheted, mi, hogyan történt, hogyan váltak be a felvázolt technikák és mindvégig teljesen egyénre szabott tanácsokat kapsz arról, hogyan tovább, vagy mit kellene másképp csinálnod, hogy sikeresebb legyél az életedben!

A tanfolyamokat külön nőknek és külön férfiaknak tartják, elsősorban azért, hogy senki ne legyen nagyon zavarban, hogy a másik nem előtt kell beszélnie (egyelőre!). Aztán a későbbiekben lesz olyan alkalom, amikor férfiak és nők is megoszthatják a sikereiket egymással, ezzel is megerősítve önbizalmadat! A tanfolyamok nagy része beszélgetés, de lesznek tesztek és meditációk is.

Legyen szép napod!

Budapest, Margit u. 123, 1165
szigeti17@gmail.com
06 70 365 36 76

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Önismereti, önbizalom-növelő tanfolyam, interaktív tréning páros és csoportos gyakorlatokkal

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2019.01.19.-ig
Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 365 3676 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére