6.000 Ft helyett 2.800 Ft-ért! Hadüzenet a narancsbőrnek! Cellulit masszázs kézi vákuum köpölyözéssel és életmód tanácsadással!

Cellulit masszázs kézi vákuum köpölyözéssel
Szépség-kuckó
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.800 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.000 Ft 53% 3.200 Ft
Szépség-kuckó
1163 Budapest, Veres Péter út 23/c
06 (70) 322 50 66
www.szepseg-kucko.hupont.hu/

Akció Leírása

Állandó harcban állsz a narancsbőrrel? Itt az ideje, hogy végre hadat üzenj neki!

A legtöbb nő igenis szenved attól, amit úgy nevezünk narancsbőr. Kialakulásának igen egyszerű oka van, maga a női nemi jelleget képviselő ösztrogén, melynek hatására fokozódik a bőr aljában lévő zsírsejtek növekedése. Így kivétel nélkül mindenkit, azaz a vékony alkatúakat és a nőiesebb típusokat is sújtja a cellulit kialakulása. De az öröklődés, az anyagcsere lelassulása, hormonzavar, és az öregedés is szerepet játszanak a belső okoknál. A mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, a sok édesség, a zsíros ételek, a füstölt élelmiszerek, a kóla, a kávé, a dohányzás és az alkohol túlzott fogyasztása mellett a stresszes életmód is tovább ronthat a helyzeten.

Vesd be a nehéztüzérséget! Cellulit masszázs kézi vákuum köpölyözéssel!

A cellulit vagy narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak ezzel lassítva a vérellátást és a nyirokkeringést. Méreganyagokkal telített nyirok halmozódik fel a szövetek között és ezáltal a bőr felszíne rücskössé, göröngyössé válik. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakulhat ki. A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. Elősegíti, hogy a nyirok a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és onnan kiürüljön. Ezt a hatást a felhasznált speciális krém tovább fokozza. A várt eredmény rendszeres masszázzsal, az étrend és az életmód megváltoztatásával érhető el.

Mi történik a köpölyözés során?

Nem kell megijedni, a köpölyözés nem valami középkori kínzó rituálé. A köpölyös masszázs a kezelés rendkívül hatékony módszere. Hatása nemcsak a bőr és bőr alatti szövet sejtjeinek mélyéig jut, de az izomburokba is. Nagyon hatékony a narancsbőr ellen is, illetve segít a test különböző részein kialakult nemkívánatos zsírlerakódások eltüntetésében. Mivel használata során az erek kitágulnak, s felgyorsul a szövetekben a vér- és nyirokkeringés, így javul a leromlott alapanyagcsere, a vákuum hatására a zsírsejtek jelentős része a feszültség hatására szétpattan, és a nyirokkeringéssel távozik.

A kezelés hatása:
  • fokozódik a nyirokkeringés,
  • gyorsulnak az anyagcsere és méregtelenítő folyamatok,
  • feszesedik, táplálódik a bőr.
1163 Budapest, Veres Péter út 23/c
06 (70) 322 50 66
Nyitva tartás: H-P, bejelentkezés alapján

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

cm-ben mérhető fogyás. feszes, selymes, üde bőr. lecsökkent a körméret. megerősödött kötőszövet. méregtelenített szervezet. aktivizálódó nyirokkeringés. jobb vérkeringés, anyagcsere. kevesebb cellulit

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.29 - 2013.02.29 • Mind a kezelés alatt, mind az eredmények megtartása érdekében a helyes táplálkozás, valamint a megfelelő folyadék bevitel napi 2-3 liter szükséges • A további kezeléseket kedvezményes áron vehetik igénybe a bónusz vásárlói • A bónusz tartalma: 1 alkalmas cellulit masszázs kézi vákuum köpölyözéssel ( 60 perc )

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére