Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

6.000 Ft helyett 2.590 Ft: A feszes bőr nem álom többé - 60 perces méregtelenítő cellulitmasszázs, és karcsúsító, feszesítő tekercselés a Dohány utcában

Mona Hair Hajstúdió (VT)
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.590 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.000 Ft 57% 3.410 Ft
Mona Hair Hajstúdió (VT)
VII. kerület, Dohány utca 71.
+36705063123
www.klara-masszazs.hu/

Akció Leírása

Élvezd a csodás megújulást, a karcsúsodást, és a szebb, feszesebb, simább bőr érzését!

Az orvostudomány mind a mai napig vitatja a cellulit kialakulásának lehetséges okait, egyben azonban egyetértés van a szakemberek között: a narancsbőr összefüggésben áll a szervezetben lerakódott méreg- és salakanyagokkal. A mozgásszegény életmód, a nem megfelelő táplálkozás, az egészségtelen ételek, valamint a cukros üdítők miatt a nők mellett napjainkban már a férfiaknál is egyre többen küzdenek a problémával.

A fogyásra és méregtelenítésre többféle lehetőség áll rendelkezésünkre. A különböző technikák és kezelések külön-külön is igénybe vehetők, azonban eredményesség és a hosszú távú hatás érdekében célszerű kombinálni a módszereket. Ezt kínálja számodra speciális ajánlatunk is!

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A különleges olajokkal és krémekkel végzett cellulitmasszázs felfrissíti a bőrt, a vér- és nyirokkeringést, így számos más pozitív hatása mellett hatékonyan segít felvenni a harcot a narancsbőr ellen.

A testtekercselés az egyik leghatékonyabb módja a celulit kezelésének, és általa jó néhány centimétert veszíthetünk a zsírpárnáinkból is. Bőr- és kötőszövet-feszesítő hatása mellett halványítja a nyúlási csíkokat (striákat). A kezelés bőrtípusnak és érzékenységnek megfelelően különböző olajokkal, illóolajokkal és krémekkel történik - amelyekkel a kezelendő területeket, a hasat, combot, feneket kenik be -, majd speciális fóliával tekerik be a testet. Ez intenzív vérkeringést idéz elő és felforrósítja a kötőszövet felső rétegeit. Hatására a test mélyebb rétegeiben hidegségérzet lép fel, amitől a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges zsírokat, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet hőegyensúlyát.

Mona Hair Hajstúdió (VT)
VII. kerület, Dohány utca 71.
+36705063123

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces cellulitmasszázs + tekercselés a Dohány utcában. A különleges olajokkal és krémekkel végzett, méregtelenítő masszázs, valamint a fogyasztó hatású, bőr- és kötőszövet-feszesítő tekercselés egymás hatásait erősítik. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2015.09.29. - 2015.11.05.
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 506 3123

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére