60 perces tradicionális thai masszázs a Barbara Masszázs jóvoltából, töltődj fel energiával a debreceni Főnix Csarnok közelében

BARBARA MASSZÁZS
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

760 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.500 Ft 46% 2.510 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

BARBARA MASSZÁZS
4028 Debrecen Szigligeti utca 22 1 / 6
ujnearanyibarbara@gmail.com
+36-30/338-3929

Akció Leírása

Frissülj fel ősi thai masszázzsal a debreceni Főnix Csarnok közelében!

Az ár tartalmazza

  • 60 perces tradicionális thai masszázs a debreceni Barbara Masszázstól
  • A KUPON TELJES ÁRA 2.990 forint, melyből az Alkuponnak fizetendő 760 forint, a fennmaradó 2.230 forintot a helyszínen kell kiegyenlíteni.

A thai masszázs elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. A kezelés során minden testrészt végigmasszíroz a masszőr, aki az ujjain, tenyerén kívül térdét, talpát is használja. A tradicionális thai masszázs ún. szárazmasszázs, azaz más technikákkal ellentétben nem használnak hozzá olajat, krémeket. A masszázs a földön fekvő kényelmes matracon történik. Mindössze kényelmes, könnyű ruha viselete szükséges hozzá a vendég részéről. Töltődj fel Te is energiával és vedd könnyebben a mindennapok akadályait!

Barbara Masszázs

Újné Aranyi Barbara, a Barbara Masszázs Stúdió több évtizede dolgozik masszőrként Debrecen egyik legszebb és legnyugodtabb városrészében, a Nagyerdőn.

„Fiatal korom óta vonz az egészségügy, az emberek egészségének védelme, az emberekkel való foglalkozás és törődés, ezzel is elősegítve, hogy plusz dolgot kapjanak mindennapjaiknak megéléséhez rohanó, stresszel teli világunkban, melynek hatására feltöltődhetnek, kikapcsolódhatnak és javulhat a közérzetük és az egészségük. Úgy érzem, hogy ebben a hivatásban magamra találtam, s ez által maximális mértékben szolgálhatom az emberek egészségét. Pályafutásom elején többféle masszázstechnikát tanultam, van olyan közöttük, mely az izmokra fekteti a hangsúlyt, egy másik a nyirokrendszer működésén segít, valamint a stresszoldást célozza elsősorban, valamelyik a méregtelenítést, s a közérzetjavításon segít, a test fiatalságán túl a bőrápolásban, a bőr fiatalságának megtartásában is kulcsfontosságú szerepe van.”

Legyen szép napod!

4028 Debrecen Szigligeti utca 22 1 / 6
ujnearanyibarbara@gmail.com
+36-30/338-3929

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

60 perces tradicionális thai masszázs a debreceni Barbara Masszázstól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges: 06 (30) 338 3929 • A kezelés egy magánházban történik, nem szalonban • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
32 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére