60 perces tibeti méregtelenítő mézes masszázs a Római-parton

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.330 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.500 Ft 30% 2.250 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
Római-part
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Kényeztető tibeti mézes masszázsélmény a Római-parton!

A kupon teljes ára 5.250 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.330 Ft, a fennmaradó 3.920 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces tibeti méregtelenítő mézes masszázs a Római-parton

Fontos

  • Felhasználható szerdai és pénteki napokon

A méz számtalan jótékony hatással rendelkezik, amely nemcsak belsőleg hasznos. Nemcsak a gasztronómiában, hanem a szépségápolásban, és a gyógyászatban is megállja a helyét. Ennek a masszázsnak régi hagyománya van a tibeti-kínai orvoslásban és az orosz népi gyógyászatban.

A tibeti mézes masszázs eltérő technikával történik, mint a hagyományos svédmasszázs. A tibeti mézmasszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, egy különleges vákuumhatás segítségével. A mézet felviszik a bőrödre, majd a mézes bőrfelületen megfelelő nyomástechnikával és ezek folyamatos ismétlésével lehet elérni a kívánt vákumhatást, ami vérbőséget okoz, így segíti a salakanyagok távozását a szervezetből és a letapadt izmok fellazítását.

A kezelt területen a bőr pórusai kitágulnak, rajtuk keresztül a méz értékes hatóanyagai, vitamin-, enzim- és ásványianyag-tartalma bejutnak a bőrödbe, amelyek nemcsak táplálják azt, de gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatásúak is. A tibeti mézes masszázs erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van a szervezetre.

A zezelést követően le tudsz zuhanyozni, ehhez minden szükséges eszköz biztosított.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

Római-part
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: szerda és péntek

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces tibeti méregtelenítő mézes masszázs a Római-parton

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.01.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Felhasználható szerdai és pénteki napokon • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére