60 perces relaxáló aromaolajos masszázs hölgyeknek a belvárosi Holistic Harmony szalonban

Holistic Harmony
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.780 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 30% 3.000 Ft
Holistic Harmony
1077 Budapest Dob utca 73.
fenyesi.anna@gmail.com
06 20 489 2143
holisticharmony.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a stressztől és erősítsd női energiáidat rózsaolajos masszázzsal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 7.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.780 Ft, a fennmaradó 5.220 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces relaxáló aromaolajos masszázs hölgyeknek a belvárosi Holistic Harmony szalonban

A relaxáló aromaolajos masszázs egy holisztikus szemléletű, lágy masszázstechnika, amely a svéd és az olajos thai maszázs, valamint többféle keleti masszázstechika fogásait alkalmazza. Célja a teljes relaxáció testi-lelki szinten és a test energetikai rendszerének harmonizálása, amely segíti az életenergia szabad áramlását a test energiapályáin (meridiánokon).

A masszázs meleg, relaxáló, aromaterápiás hatású olajokkal történik. Érvényesül benne a svédmasszázs izomlazító, illetve a keleti masszázsok relaxáló, lelkileg nyugtató hatása is.

Holistic Harmony

Fényesi Emerina Anna vagyok. Okleveles masszőr, hangterapeuta, Theta Healing® konzulens.

2009-ben kezdtem el masszázs tanulmányaimat, először svéd és thai masszőr végzettséget szereztem, emellett energetikai gyógyászatot, kristálygyógyászatot, természetgyógyászatot, kineziológiát és reikit is tanultam.

Az évek során folyamatosan képeztem magam, újabb masszázstechnikákat és alternatív gyógyászati módszereket sajátítottam el és jelenleg is folyamatosan képzem magam.

A lelki fejlődésnek mindig nagyon fontos szerepe volt az életemben. Nagy változást és fejlődést jelentett, amikor a ThetaHealing® technikával találkoztam, ezért is határoztam el, hogy szeretném használni a módszert, arra hogy másoknak is segítsek vele.

Elvégeztem a Balla-hangterápia képzést is, ahol megismerkedtem a tibeti hangtálak gyógyító erejével. A hangtálak tiszta és erős rezgése már az első „találkozáskor” nagy hatással volt rám. Ezután pedig egyértelmű volt számomra, hogy a hangtálakat is integrálni fogom a módszereimbe.

Legyen szép napod!

1077 Budapest Dob utca 73.
fenyesi.anna@gmail.com
06 20 489 2143
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10-18, Szombat: 10-18

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces relaxáló aromaolajos masszázs hölgyeknek a belvárosi Holistic Harmony szalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 489 2143 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére