60 perces páros masszázs 7 választható masszázsfajtával a csepeli Természetgyógyász Centrumban

Természetgyógyász Centrum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.020 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 21% 3.100 Ft
Természetgyógyász Centrum
1211 Budapest, Ady Endre út 10. 3-as kapucsengő
alternativgyogyaszat1@gmail.com
06 20 454 3110
alternativgyogyaszat.hu/

Akció Leírása

Oszd meg a masszázs élményét pároddal, rokonoddal, barátoddal a Természetgyógyász Centrumban!

Az ár tartalmazza – Az Alkupon teljes ára 11.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.020 Ft, a fennmaradó 8.880 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces páros masszázs 7 választható masszázsfajtával a csepeli Természetgyógyász Centrumban

A páros masszázs igazából nem külön masszázsfajta: azt jelenti, hogy a kezelőhelyiségben egyszerre masszíroznak titeket. Két vendég és két masszőr van jelen egy légtérben, s a masszázsok egy időben, egyszerre zajlanak. A páros masszázs nagyszerű kikapcsolódás Neked és partnerednek egyaránt!

Magaddal viheted kedvesedet vagy valamelyik családtagodat, barátodat, rokonodat, sőt, akár munkahelyi kollégádat is. A masszázs együtt eltöltött minőségi idő, kikapcsolódás, pihenés egyben.

Ti döntitek el, hogy csendben relaxáltok vagy beszélgetnek, s ti választjátok meg a masszázs fajtáját is.

Egyes szalonokkal ellentétben, ahol a két vendégen egyszerre ugyanazt a masszázst végzik, mintegy párhuzamosan, a Természetgyógyász Centrumban különböző masszázsokat is kombinálhattok: a két vendég masszázsánál csak az idő hosszának kell megegyeznie.

Természetgyógyász Centrum

A Természetgyógyász Centrum Csepel központi részén várja vendégeit! A szalon különleges páros masszázsszolgáltatással is áll a romantikát, közös programot kereső párok rendelkezésére. Hölgyeknek a népszerű cellulit fogyasztó masszázzsal kedveskednek. A cellulit masszázs a problémás helyeken található zsírpárnák megdolgozására alkalmas. Érdemes külön figyelmet fordítani a kismamamasszázs-szolgáltatásra is, amelyet a várandósság 12. hetétől lehet elkezdeni és egészen a szülésig lehet járni. A szalonban természetgyógyász is a vendégek rendelkezésére áll reflexológiai és akupresszúrás módszerekkel.

Legyen szép napod!

1211 Budapest, Ady Endre út 10. 3-as kapucsengő
alternativgyogyaszat1@gmail.com
06 20 454 3110

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces páros masszázs 7 választható masszázsfajtával a csepeli Természetgyógyász Centrumban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően kapcsolatfelvétel szükséges telefonon: 06 (20) 454 3110 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére