60 perces ősi magnéziumos hűsítő masszázs hölgyeknek a Női Masszázs jóvoltából

NŐI MASSZÁZS
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.270 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.500 Ft 41% 3.501 Ft
NŐI MASSZÁZS
1136 Budapest, Tátra u. 5/b
anna.barsi@gmail.com
06 30 471 1434
noimasszazs.hu

Akció Leírása

Legyél frissebb és lazább ősi magnéziumos masszázzsal!

Az ár tartalmazza

  • 60 perces ősi magnéziumos hűsítő masszázs hölgyeknek a Női Masszázs jóvoltából - A kupon teljes ára 4.999 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.270 Ft, a fennmaradó 3.729 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A magnézium szervezetünk optimális működéséhez elengedhetetlen. Ez a nélkülözhetetlen ásványi anyag több száz metabolikus folyamatért felelős a szervezetben. Olyan problémák hátterében is állhat magnéziumhiány, mint a szív, fog- és csontproblémák, inzulinrezisztencia vagy hormonproblémák. Amerikai kutatások szerint a népesség 80-85%-a magnéziumhiányos. A magnézium többek között hozzájárul a normál izomműködéshez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság csökkentéséhez és részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásához.

Az ősi magnézium egy több mint 200 millió éves koncentrálódott ősi tengervíz, amelyet 2000 méter mélyről bányásznak Hollandia partjainál, és aminek különösen magas a magnéziumtartalma. Egy ősidei, tiszta, kiváló minőségű természeti kincs.

Az ősi magnézium közvetlenül a bőrön át szívódik fel a hajszálereken keresztül, kikerülve az emésztőrendszert. Így rögtön a sejtekbe, szövetekbe kerül, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Ez a különleges masszázskrémmel végzett masszázs nagy mennyiségű elemi magnéziumot juttat a szervezetbe egy kellemes, hűsítő masszázs során. A krém tartalmaz még a magnéziumon kívül árnika és gyömbér kivonatot, valamint mentolt is. A masszázs amúgy is stresszoldó hatását fokozza és tartóssá teszi a magnéziumbevitel.

Az ősi magnézium elősegíti a kiegyensúlyozott hormonháztartást, hozzájárul az egészséges idegrendszerhez, az erős fogakhoz és csontokhoz, a ragyogó bőrhöz, segíti a megfelelő izomműködést, javítja az alvás minőségét, hangulatjavító hatású, elősegíti a hatékony méregtelenítést és segíti az immunrendszer működését.

Női Masszázs

Barsi Anna masszőr a masszázskezelések összeállításakor kifejezetten a hölgyek igényeit vette figyelembe és kizárólag hölgyek masszírozását vállalja! Ha Te is szívesebben jársz női masszőrhöz, és ha Te sem szereted a nagy szalonok zsúfoltságát, akkor jó helyen jársz!

Csak hidegen sajtolt kiváló minőségű növényi olajokat és 100%-os tisztaságú illóolajokat használ a masszázsokhoz, amelyek közül biztos megtalálod a hozzád illőt. Különleges hatóanyagokat választ a kezelésekhez, így nem csak egy egyszerű masszázst kapsz, hanem feltöltődhetsz testileg-lelkileg, s a bőröd is hálás lesz. A krémek is mind ásványiolaj- (kőolajszármazék) és parabénmentesek, értékes hatóanyagokkal dúsítottak.

Legyen szép napod!

1136 Budapest, Tátra u. 5/b
anna.barsi@gmail.com
06 30 471 1434

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces ősi magnéziumos hűsítő masszázs hölgyeknek a Női Masszázs jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.04.30.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 471 1434 • 1 személy 1 Alkupont vásárolhat!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére