60 perces mézes wellnessterápia a belvárosi Természet Patikájában

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 63% 10.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.timeatermeszetpatika.hu/

Akció Leírása

Élvezd a méz jótékony hatásait egy kényeztető masszázs során!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 5.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.900 Ft, a fennmaradó 4.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces mézes wellnessterápia a belvárosi Természet Patikájában

Azoknak, akik rajongói ennek az aranysárga, folyékony csodának, csak ajánlani tudjuk, hogy a mézzel ne csupán ételek és folyadékok révén kerüljenek kapcsolatba, hanem próbálják ki a mézes masszázsterápiát. Ugyanis, ahogyan a méz belsőleg számtalan jótékony hatással rendelkezik, úgy a külsődleges használata is csodákra képes. A méz önmagában is nagyon értékes gyógyító erővel rendelkezik. A cukor, enzim, vitamin és ásványi anyag tartalma, csak fokozza ezt. Jótékony hatása vitathatatlan. Már az első kezelés után.

A masszázs során alkalmazott technológia teljes mértékben eltér a többi, hagyományosnak tekinthető masszázsformától. A mézes masszázs alkalmával a masszőr teljesen más technikát alkalmaz, mint azt a hagyományosabbnak tekinthető masszázsok esetében megszoktuk. Kevesebb a gyúró, simító mozdulat. Ennek a masszázsnak a lényege egy speciális vákuumhatás elérése, melyet úgy idéznek elő, hogy a mézzel lekent felületre a masszőr erősen rányomja a tenyerét, majd a kezeit megemelve a vákuumhatás miatt szinte elemeli a bőrt. Ennek a mozdulatnak az ismételgetésével megnövekszik a véráramlás, vérbőség alakul ki, a pórusok kitágulnak, és a méz értékes hatóanyagai így sokkal mélyebbre képesek behatolni a rétegekbe. A méz hatóanyagai feloldják a méreganyagokat, a vákuumhatás pedig segíti azok eltávozását. Nem csoda hát, hogy ennek a masszázsfajtának rendkívül intenzív méregtelenítő hatása van. A kezelés során a méz színe teljesen megváltozik, melyet aztán letörölnek, és kezdődik elölről a méregtelenítő, kellemes, meleg, ellazulást nyújtó folyamat, egy újabb adag mézzel.

A mézes masszázs elsődleges szerepe tehát a nagyon intenzív méregtelenítésben van, azonban a monoton mozdulatok a feszültséget is remekül oldják. A merev izmok ellazulnak. A mézes masszázs az egész test felületen alkalmazható. Hatása rendkívüli módon fiatalítja a bőrt. Méregtelenítő hatásán kívül emellett oldja a feszültségeket, ellazítja a megfeszült izmokat. Alkalmazzák a teljesítmény és általános jólét fokozására, megtartására is. Fájdalomcsillapító, lazító és immunerősítő hatással rendelkezik. A méz szabályozza, helyreállítja, harmonizálja a test energiaáramlását. Igazi kényeztetés a bőrnek, valódi segítség a méreganyagokkal teli sejteknek, hogy megszabaduljanak az értéktelen salakanyagoktól. Ráadásul a mézben rejlő hatóanyagok segítenek feszessé, simává és rugalmassá tenni a bőrt. A test kontúrjai karakteresebbé válnak. Az egész bőrfelület, melyen a masszázst végzik, szinte megfiatalodik.

Természet Patikája

A Természet Patikájában tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces mézes wellnessterápia a belvárosi Természet Patikájában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére