60 perces masszázsélmény! Lávaköves masszázs vagy svédmasszázs arcmasszázzsal a Green-Gold Day Spában

Green-Gold Day Spa
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.650 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.500 Ft 32% 3.000 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

4 Alkupon eladva

Green-Gold Day Spa
1066 Budapest, Teréz körút 12. fszt 1.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594

Akció Leírása

Próbáld ki az egzotikus lávaköves masszázst vagy nevezz be egy klasszikus svédmasszázsra a Green-Gold Day Spában!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 6.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.650 Ft, a fennmaradó 4.850 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces masszázsélmény! Lávaköves masszázs vagy svédmasszázs arcmasszázzsal a Green-Gold Day Spában

Ebben az ajánlatban az a legjobb, hogy ráérsz bejelentkezéskor eldönteni, melyik masszázshoz van éppen hangulatod, illetve természetesen a masszőr is segít a döntésben, ha úgy kívánod!

A klasszikus svédmasszázst már sokan ismerik, számtalan jótékony hatással rendelkezik, erősíti az immunrendszert, ellazít, segít oldani a mindennapi stresszt és feloldja a fáradt, letapadt izmokat.

A lávaköves masszázs ugyanakkor inkább egy lágyabb, gyengédebb masszázs, amely az egész testre kiterjed. A melegített lávakövekkel megtámogatott olajos masszázs jótékony hatással van a vérkeringésedre, izmaidra, valamint test és lelki egyensúlyodra!

Green-Gold Day Spa

A Green-Gold Day Spában Hornyák Erzsébet kozmetikus vár, hogy tetőtől talpig megszépítsen!

„Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre. Tartózkodom a csupán marketing célú "divat" szolgáltatásoktól.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.”

Legyen szép napod!

1066 Budapest, Teréz körút 12. fszt 1.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594
55-ös kapucsengő

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

40 perces lávaköves masszázs vagy svédmasszázs a Green-Gold Day Spában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 326 2594 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére