60 perces leánybúcsú-fotózás 6 személy részére 100 db digitális és 16 db retusált fotóval a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-val

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

6.320 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
60.000 Ft 59% 35.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Örökítsétek meg a lánybúcsú legszebb pillanatait!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 24.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 6.320 Ft, a fennmaradó 18.580 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • 60 perces leánybúcsú-fotózás 6 személy részére 100 db digitális és 16 db retusált fotóval a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-val

Férjhez megy a legjobb barátnőd? Lánybúcsút szervezel? Megvan a dátum, a helyszín, a program, és a vendéglista? Akkor már csak egy profi fotósra van szükséged! Ne bízd az estét a mobilodra! A Blende Fotó - gabor* photography garantáltan megörökíti az este legjobb pillanatait, és mindenki rajta lesz a képeken.

Ha unalmasnak tartod a megszokott lánybúcsú programokat, szervezz a menyasszonynak profi fotózást! Természetesen a csajokkal együtt. A műteremben, a szabadban vagy bárhol, ahol akarjátok.

Ha szeretnétek, a kívánságotoknak megfelelő szöveggel ajándékutalványt készítenek a menyasszonynak, amit valamennyien alá is írhattok.

A fotózásra vihettek magatokkal kellékeket, enni- és innivalót, sőt akár házi kedvenceket is.

Mi vár rátok?

Egy órás pezsgős fotózás, ami közben át is öltözhettek, alapesetben 6 kísérő részére, legalább 100 db digitális fotóval. A képekből 16 általatok választottat ki is retusálnak. A menyasszony vendég a fotózásra!

Opcionálisan hosszabb idő, több fotó és több kép retusálása is kérhető, akár több résztvevővel is. Lehetőség van arra is, hogy a fotós veletek tartson, és a bulit is megörökítse, ameddig igénylitek.

Fontos

 • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
 • A stúdió Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész (opcionálisan más helyszín is választható).
 • Időpont-foglalást csak érvényes kuponkóddal fogadnak el, e-mailben.
 • A kupon tartalma: 60 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általatok kiválasztottat ki is retusálnak.
 • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány egy éven belül használható fel.
 • Lemondás - telefonon: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (előzetes értesítés esetén).
 • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
 • A műterem állatbarát, így házi kedvencet is hozhattok.
 • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás kiválasztott helyszínen (szabadban, másik műteremben, vendéglátóhelyen vagy otthon is). / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból.
 • A papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces leánybúcsú-fotózás 6 személy részére 100 db digitális és 16 db retusált fotóval a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-val

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére