60 perces kismamamasszázs a Green-Gold Day Spában

Green-Gold Day Spa
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.650 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.000 Ft 28% 2.500 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

4 Alkupon eladva

Green-Gold Day Spa
1066 Budapest, Teréz körút 12. fszt 1.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594

Akció Leírása

Tedd könnyebbé a várandósság napjait szakszerű kismamamasszázzsal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 6.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.650 Ft, a fennmaradó 4.850 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces kismamamasszázs a Green-Gold Day Spában

A várandósság a legszebb és legkülönlegesebb időszak a hölgyek életében, de nehéz is lehet, hiszen a test ekkor hihetetlen átalakuláson megy keresztül. Az esetleges panaszok, hát- és derékfájdalmak enyhítésére azonban kiváló módszer a kismamamasszázs!

A ferencvárosi Green-Gold Day Spában most egy szakszerű kismamamasszázson vehetsz részt, amely segít megszabadulni a felgyülemlett stressztől, csökkenti a kellemetlen fájdalmat, az ödémát, a lábak duzzanatát, valamint erősíti az immunrendszert, növeli az izmok rugalmasságát.

A masszázs során csak lágy, simító és enyhe dörzsölő mozdulatokat alkalmaz a masszőr, a masszázs alapja a svédmasszázs, de természetesen a drasztikusabb gyúró, ütögető fogások mellőzésével!

A kismamamasszázs a várandósság 12. hetétől végezhető, egészen a szülésig, így akár többször is igénybe veheted ajánlatunkat több kupon vásárlásával!

Green-gold Day Spa

A Green-gold Day Spában Hornyák Erzsébet kozmetikus vár, hogy tetőtől talpig megszépítsen!

„Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre. Tartózkodom a csupán marketing célú "divat" szolgáltatásoktól.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.”

Legyen szép napod!

1066 Budapest, Teréz körút 12. fszt 1.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594
55-ös kapucsengő

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

60 perces kismamamasszázs a Green-Gold Day Spában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 326 2594 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
42 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére