60 perces gyógynövényes reflexzónás talpmasszázs hölgyeknek a Női Masszázs jóvoltából, Budapesten akár kiszállással is

NŐI MASSZÁZS
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.520 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 40% 4.001 Ft
NŐI MASSZÁZS
1136 Budapest, Tátra u. 5/b
anna.barsi@gmail.com
06 30 471 1434
www.noimasszazs.hu/

Akció Leírása

Kényeztesd lábaidat és szabadulj meg a stressztől gyógynövényes reflexzónás talpmasszázzsal!

Az ár tartalmazza

  • 60 perces gyógynövényes reflexzónás talpmasszázs hölgyeknek a Női Masszázs jóvoltából – A kupon teljes ára 5.999 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.520 Ft, a fennmaradó 4.479 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • Budapesten akár kiszállással is

Az egész napos cipőviselés után lábaink szomjaznak egy kis lazításra, átmozgatásra. A fáradt lábak fájdalmának enyhítésére az egyik legjobb módszer a frissítő talpmasszázs. Ezen felül egy nehéz nap után a stresszt, érzelmi feszültséget, kimerültséget is kiválóan oldja, segít az ellazulásban. Ettől a masszázstól nem csak a talpad, de az egész tested felfrissül.

A masszázs főként a svéd masszázs elemeit használja és könnyű kimozgatásokat is tartalmaz. Célja a vér- és nyirokkeringés serkentése, az igénybevett izmok ellazítása, a stresszoldás. A masszázs a talp, a lábujjak, a lábfej, a lábszár és a vádli masszázsát tartalmazza. Térdig kell szabaddá tenni a lábakat a masszázshoz. Tartós lábfájdalmak esetén tanácsos ortopéd orvos felkeresése!

A gyógynövényes talpmasszázs során 24 különféle gyógynövény és illóolaj kerül felhasználásra, úgymint feketenadálytő, vadgesztenye, ekaliptusz, borókabogyó, borsmenta, árnika, ginko biloba, bíbor kasvirág, apróbojtorján, körömvirág, kakukkkfű, jegenyefenyő, törpefenyő, áfonya, citrom, grapefruit, rozmaring, csarab, kamilla, fekete ribizke, levendula, aloe vera, mentol és kámfor.

Neked ajánlott ez a masszázs, ha

  • lábaid fokozott terhelésnek vannak kivéve (pl. versenytánc, sport vagy túlsúly miatt)
  • álló munkát végzel (pl. pincérnők, ápolónők)
  • ülő munkát végzel és keveset mozogsz
  • stresszes az életed, gyakran vagy fáradt, kimerült
  • lábfájdalmaid vannak
  • lúdtalpad van

Női Masszázs

Barsi Anna masszőr a masszázskezelések összeállításakor kifejezetten a hölgyek igényeit vette figyelembe és kizárólag hölgyek masszírozását vállalja! Ha Te is szívesebben jársz női masszőrhöz, és ha Te sem szereted a nagy szalonok zsúfoltságát, akkor jó helyen jársz!

Csak hidegen sajtolt kiváló minőségű növényi olajokat és 100%-os tisztaságú illóolajokat használ a masszázsokhoz, amelyek közül biztos megtalálod a hozzád illőt. Különleges hatóanyagokat választ a kezelésekhez, így nem csak egy egyszerű masszázst kapsz, hanem feltöltődhetsz testileg-lelkileg, s a bőröd is hálás lesz. A krémek is mind ásványiolaj- (kőolajszármazék) és parabénmentesek, értékes hatóanyagokkal dúsítottak.

Legyen szép napod!

1136 Budapest, Tátra u. 5/b
anna.barsi@gmail.com
06 30 471 1434

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces gyógynövényes reflexzónás talpmasszázs hölgyeknek a Női Masszázs jóvoltából, Budapesten akár kiszállással is

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.04.30.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 471 1434 • 1 személy 1 Alkupont vásárolhat!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére