60 perces fogyasztó cellulitmasszázs a csepeli Természetgyógyász Centrumban

Természetgyógyász Centrum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.400 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 31% 2.510 Ft
Természetgyógyász Centrum
1211 Budapest, Ady Endre út 10. 3-as kapucsengő
alternativgyogyaszat1@gmail.com
06 20 454 3110
www.alternativgyogyaszat.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a kellemetlen narancsbőrtől cellulitmasszázzsal!

Az ár tartalmazza – Az Alkupon teljes ára 5.490 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.400 Ft, a fennmaradó 4.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces fogyasztó cellulitmasszázs a csepeli Természetgyógyász Centrumban

A cellulitmasszázs során speciális masszázstechnikát alkalmaznak, amely 12 fogásból áll. Ez a masszázs erőteljesebb, mint pl. a svédmasszázs, mivel a célja a zsírsejtek összetörése. Ennek következtében a cellulitmasszázs után a bőrfelület belilulhat, ami természetes jelenség, mint pl. az izomláz. A cellulitmasszázs végén gumiköpölyt alkalmaznak, amely a vákuumhatás kedvező élettani hatásait használja ki a tökéletes eredmény elérése céljából.

A masszázs jótékony hatásai

A cellulitmasszázs meglazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve a szervezet számára a lebontásukat. Hatására a hajszálerek (kapillárisok) aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyeknek értágító hatásuk van, ezáltal élénkül a vérkeringés. Ez a szövetek jobb táplálásához vezet, felgyorsul a sejtek anyagcseréje is. A hatást fokozza a cellulit masszázs során használt fahéj hatóanyagú masszázs krém, valamint a köpölyözés is, amelynek jótékony hatása szintén évszázadok óta ismert.

Természetgyógyász Centrum

A Természetgyógyász Centrum Csepel központi részén várja vendégeit! A szalon különleges páros masszázsszolgáltatással is áll a romantikát, közös programot kereső párok rendelkezésére. Hölgyeknek a népszerű cellulit fogyasztó masszázzsal kedveskednek. A cellulit masszázs a problémás helyeken található zsírpárnák megdolgozására alkalmas. Érdemes külön figyelmet fordítani a kismamamasszázs-szolgáltatásra is, amelyet a várandósság 12. hetétől lehet elkezdeni és egészen a szülésig lehet járni. A szalonban természetgyógyász is a vendégek rendelkezésére áll reflexológiai és akupresszúrás módszerekkel.

Legyen szép napod!

1211 Budapest, Ady Endre út 10. 3-as kapucsengő
alternativgyogyaszat1@gmail.com
06 20 454 3110

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces fogyasztó cellulitmasszázs a csepeli Természetgyógyász Centrumban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően kapcsolatfelvétel szükséges telefonon: 06 (20) 454 3110 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére