60 perces energetizáló masszázs a belvárosi Perfect Beauty Centerben

Perfect Beauty Center
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.410 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.500 Ft 34% 5.000 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Perfect Beauty Center
1064 Budapest, Podmaniczky u. 81
06 30 584 8337

Akció Leírása

Emeld energiaszintedet és frissülj fel egy szakszerű energetizáló masszázzsal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.410 Ft, a fennmaradó 7.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces energetizáló masszázs a belvárosi Perfect Beauty Centerben

A masszázs elsősorban azoknak szól, akik szeretnének relaxálni és energiával feltöltődni. Az energetizáló-blokkoldó masszázs az emberi test teljes értékű masszázsa. Fizikai síkon az izmokat, energia síkon a test energiáit, meridiánjait masszírozzuk. A masszázs a nyugati és keleti technológia elemeit tartalmazza, egyensúlyba hoz és feltölt kellő energiával! A test meridián vonalain haladva és akupresszúrás pontjait érintve fejti ki hatását. A testet harmonikus állapotba hozza.

Az energetizáló masszázs módszere átjárót alkot a test és az elme kommunikációjában. Mentális szinten is hatással van ránk, például az öntudatunkban, vagy a tudatalattinkban rejtőzködő előidézett betegségek gyógyulási, vagyis öngyógyító folyamataihoz képes hozzájárulni, képes azokat működésbe hozni.

Holisztikus szemlélettel az egyént teljes egészként kezeli, a fizikai állapot mellett a lélek gyógyulása is figyelmet kap. Fokozza a vérkeringést, emeli a hemoglobinszintet, serkenti a nyirokáramlást és nyújtja az ízületek kötőszöveti elemeit.

A csakrákra, más néven a ragyogó ékköveinkre (testi energiaközpontok) is jótékonyan hat. Tömérdek felhalmozott negatív energiát szabadíthat fel, amelyet addig a mindennapok stressze kötött le. Továbbá átalakíthatja a rossz beidegződéseket. A kezelés tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, méregtelenítő és frissítő elemet.

Fekete Ágnes gyógymasszőr bemutatkozása

Két iskolarendszerű szakma megszerzését követően jutottam arra az elhatározásra, hogy azt a hivatást kövessem, ami az emberekkel való közvetlen segítségnyújtáson keresztül teljesíti ki életem. 

Célom elérése felé lépcsőfokonként haladok: elsőként gyógymasszőr, később emeltszintű fizikoterápiás szakasszisztensi képesítést szereztem, majd sikerült a kinesio tape ragasztás és a manuálterápia technikáját, valamint a reiki mindhárom fokozatát elsajátítanom. Ma már vállalkozás keretében élek e hobbimnak is nevezhető hivatásnak, segítve ezzel a hozzám fordulóknak.

Legyen szép napod!

1064 Budapest, Podmaniczky u. 81
06 30 584 8337

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

60 perces energetizáló masszázs a belvárosi Perfect Beauty Centerben

Fontos

Beváltható: 2021.01.14.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 584 8337 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
46 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére