60 perces energetizáló masszázs a belvárosi Perfect Beauty Centerben

Perfect Beauty Center
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.410 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.500 Ft 34% 5.000 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

3 Alkupon eladva

Perfect Beauty Center
1064 Budapest, Podmaniczky u. 81
06 30 584 8337

Akció Leírása

Emeld energiaszintedet és frissülj fel egy szakszerű energetizáló masszázzsal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.410 Ft, a fennmaradó 7.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces energetizáló masszázs a belvárosi Perfect Beauty Centerben

A masszázs elsősorban azoknak szól, akik szeretnének relaxálni és energiával feltöltődni. Az energetizáló-blokkoldó masszázs az emberi test teljes értékű masszázsa. Fizikai síkon az izmokat, energia síkon a test energiáit, meridiánjait masszírozzuk. A masszázs a nyugati és keleti technológia elemeit tartalmazza, egyensúlyba hoz és feltölt kellő energiával! A test meridián vonalain haladva és akupresszúrás pontjait érintve fejti ki hatását. A testet harmonikus állapotba hozza.

Az energetizáló masszázs módszere átjárót alkot a test és az elme kommunikációjában. Mentális szinten is hatással van ránk, például az öntudatunkban, vagy a tudatalattinkban rejtőzködő előidézett betegségek gyógyulási, vagyis öngyógyító folyamataihoz képes hozzájárulni, képes azokat működésbe hozni.

Holisztikus szemlélettel az egyént teljes egészként kezeli, a fizikai állapot mellett a lélek gyógyulása is figyelmet kap. Fokozza a vérkeringést, emeli a hemoglobinszintet, serkenti a nyirokáramlást és nyújtja az ízületek kötőszöveti elemeit.

A csakrákra, más néven a ragyogó ékköveinkre (testi energiaközpontok) is jótékonyan hat. Tömérdek felhalmozott negatív energiát szabadíthat fel, amelyet addig a mindennapok stressze kötött le. Továbbá átalakíthatja a rossz beidegződéseket. A kezelés tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, méregtelenítő és frissítő elemet.

Fekete Ágnes gyógymasszőr bemutatkozása

Két iskolarendszerű szakma megszerzését követően jutottam arra az elhatározásra, hogy azt a hivatást kövessem, ami az emberekkel való közvetlen segítségnyújtáson keresztül teljesíti ki életem. 

Célom elérése felé lépcsőfokonként haladok: elsőként gyógymasszőr, később emeltszintű fizikoterápiás szakasszisztensi képesítést szereztem, majd sikerült a kinesio tape ragasztás és a manuálterápia technikáját, valamint a reiki mindhárom fokozatát elsajátítanom. Ma már vállalkozás keretében élek e hobbimnak is nevezhető hivatásnak, segítve ezzel a hozzám fordulóknak.

Legyen szép napod!

1064 Budapest, Podmaniczky u. 81
06 30 584 8337

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

60 perces energetizáló masszázs a belvárosi Perfect Beauty Centerben

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.05.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 584 8337 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
22 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére