60 perces csokoládés masszázsterápia a belvárosi Természet Patikájában

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.540 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 50% 8.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.timeatermeszetpatika.hu/

Akció Leírása

Ne csak edd a csokit, használd masszázshoz is!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 7.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.540 Ft, a fennmaradó 5.450 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces csokoládés masszázsterápia a belvárosi Természet Patikájában

A bőr előkészítése bőrfiatalító testcsiszoló masszázstechnikákkal és hatóanyagaikkal. Az Ön által kiválasztott csokoládés masszázskrémmel történő masszázsterápia, speciális fogásokkal. Csokoládépakolás. Ajándék a teljes ellazulásért és a tökéletes kikapcsolódásért a kezelés alatti Tibeti hangtálterápia.

A kezelés ajánlott azoknak, akik különleges, exkluzív pihentető kikapcsolódásra vágynak a mindennapi stressz oldására, a csokoládéban rejlő energia választásával, és mindezt nulla kalóriával. A csokoládé masszázsterápia lazító, relaxáló masszázs, mely felmelegített csokoládéval történik. A csokoládé varázslatossá teszi a bőrt, ugyanakkor relaxál, méregtelenít.

Hatással van a testünkre és a lelkünkre. A bőrt szépíti, kisimítja, bársonyossá teszi, ezenkívül energetizál és jótékonyan hat a narancsbőr csökkentésére. Depresszió, fáradékonyság, rossz közérzet esetén különösen ajánlott a csokoládé masszázsterápia, mert a kezelés során a testi és lelki egyensúly helyreáll, kiegyensúlyozottá válik a vendég.

A kakaóvajat régóta alkalmazzuk a szépségünk és fiatalságunk megőrzéséért. A teobromin tartalmú kakaóvaj és csokoládé számos, új ismerettel gazdagít minket. Nemcsak a közismert tisztító és tápláló hatása miatt kedveljük, de a koffeinhez hasonlóan serkenti az anyagcserefolyamatokat, aktivizálja az anyagáramlást, ezáltal alakformáló kúráinak is meghatározó alkotóeleme lehet.

Természet Patikája

A Természet Patikájában tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces csokoládés masszázsterápia a belvárosi Természet Patikájában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére