6 órás kvantum-mátrix harmonizálás tanfolyam – javítsd kapcsolataidat, élj egészségesebben és érd el kitűzött céljaidat!

Kezedben az életed
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

14.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 70% 35.010 Ft
Kezedben az életed
Budapest, Róbert Károly krt. 68. 1/28
info@kovacsnebaloghbea.hu
06 20 502 5353
kezedbenazeleted.hu

Akció Leírása

Váltsd valóra vágyaidat és fejleszd spirituális énedet!

Az ár tartalmazza

  • 6 órás kvantum-mátrix harmonizálás tanfolyam
  • Időpont: 2020.02.19., 9:30-15:30

A két pont technika és a mátrixenergetika módszere hatékony eszköz az energetikai blokkok oldására. A kvantum mező szinkronizáció a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a valóságot az energia és rezgés állapotával lehet leírni. A kvantummezőben minden fény és információ. Jellemző a módszerre, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezejében, miközben a tudatunkkal hatást gyakorolunk az információs mezőre.

A 2 pont módszer és a mátrix energia könnyen, gyorsan és egyszerűen átalakítja fizikai és érzelmi állapotunkat, valamint életünk általános kérdéseit. Például az önbizalom vagy önbecsülés hiány a hiedelmek tömeges törlésével és az önértékelés többirányú támogatásával kezelhető az információs mező átalakításával.

Mi történik a Kvantum-mátrix szinkronizáció módszerben?

Személyes Kvantum Mező tartalmaz minden információt a fizikai testünkről, a múltunkról, a hitünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról, sőt benne találjuk az önértékelés információját is. A korábbi valóság összeomlik a kvantumgyógyítás szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése, a lélek gyógyulása bekövetkezik.

A szinkronizáció hatását és ennek a könnyen megtanulható módszernek az alkalmazhatóságát csupán képzeletünk korlátozza. A Mátrixenergia segítségével megváltoztathatjuk a kvantum tudat mező tartalmát, egyre többet és többet érthetünk meg önmagunkról, miközben együttműködünk a saját lelkünkkel. Így rendkívüli eredményeket érhetünk el.

Javíthatja a kapcsolatainkat, könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat, és természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában is sokat segíthet. Ötletes találmányokat hozhatsz létre és felfedezéseket tehetsz, műalkotásokat hozhatsz létre és kimagasló eredményeket érhetsz el kereskedelmi vagy bármely más szakmai területen, boldog kapcsolatban teljesedhetsz ki, egészséges életet élhetsz, vágyaidat valóra válthatod, spirituális lelki fejlődésedet előmozdíthatod a kvantumszinkronizáció segítségével.

Lelked összes képessége és az ehhez szükséges minden információ személyes kvantum tudat meződben jelen van. Kívánom, hogy ez a felismerés a gyakorlatban megvalósuljon, hiszen a Kvantum-Mátrix transzformáció tudatod erejével a lélek igazi kalandja.

Kovácsné Balogh Bea

„Az elmúlt években több mint 10.000 órát töltöttem konzultációkkal, elemzéssel és az emberek támogatásával. Megtaláltam benne az örömöt, a kiteljesedést, és rendszeresen láttam az alapvető motivációm megvalósulását, ami így szólt: “Azt akarom, hogy minden ember szélesebb mosollyal és nagyobb boldogsággal a szívében köszönjön el a konzultációink után, mint ahogyan kezdtük a beszélgetést!” Módszertanom minden lépése ezt szolgálja, és végtelenül hálás vagyok az Életnek, hogy megmutathatom az embereknek a bennük rejlő csodát!

Kidolgoztam egy rendszert, amin végighaladva mindenki képes túljutni a pillanatnyi elakadásain, és világosan meglátja, hogy milyen megoldások vezetnek a céljai felé.

A módszer alkalmazásának eredményeként, vészhelyzetek elhárítása helyett egy új, boldogabb életminőséget valósítottak meg az emberek, megtalálták a saját stabilitásukat, felismerték az erősségeiket.

Megtanulták hogyan tudják a gyengeségeiket a legjobb módon megélni, hogyan tudnak a kihívásaikból lehetőséget kovácsolni és megvalósítani azt az életet, amire álmaikban vágynak.  Sokszor a képzelet fékjeinek kioldása volt az első komoly feladat, ám ezután számtalan csodás megvalósítást láttam.”

Legyen szép napod!

Budapest, Róbert Károly krt. 68. 1/28
info@kovacsnebaloghbea.hu
06 20 502 5353

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 órás kvantum-mátrix harmonizálás tanfolyam – javítsd kapcsolataidat, élj egészségesebben és érd el kitűzött céljaidat!

Fontos

Beváltható: 2020.02.18.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@kovacsnebaloghbea.hu • Jelentkezéskor add meg adataidat: résztvevő neve, email címe, telefonos elérhetősége, a megvásárolt kupon azonosítója • A válaszlevélben minden információt megküldenek Neked az érkezésről, pontos címről • Bármely okból történő távolmaradást a tanfolyam kezdési időpontja előtt 72 órával kéretik jelezni emailben, és ebben az esetben a szolgáltató törekszik a pótlási lehetőség biztosítására egy későbbi alkalommal • Értesítés hiányában, távolmaradás esetén is a kupont felhasználtnak tekintik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére