6 napos szilveszteri városnézés Szentpéterváron, szállással az ötcsillagos, központi Grand Hotel Emeraldban, reggelivel, transzferekkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34674
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

165.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34674

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Szentpétervár elképesztően gazdag történelmi és kulturális kincseit, építészeti remekeit és élvezd az ötcsillagos luxust a Grand Hotel Emerald vendégeként!

Időpont

  • 2019.12.29. - 2020.01.03.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállást (Grand Hotel Emerald*****)
  • Reggelit
  • A transzfereket
  • A városnézést belépővel a Péter-Pál erődbe
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegyet illetékkel személyenként 1 db max. 10 kg max. 40 x 30 x 20 cm kézipoggyászt 95.000 Ft
  • Vízumdíj 19.000 Ft
  • Útlemondási biztosítás 1,5 %
  • BBP biztosítás

Felár

  • Félpanzió 39.200 Ft / 4 alkalom vagy 49.000 Ft / 5 alkalom
  • Gálavacsora (Grand Hotel Emeraldban) 85.000 Ft
  • Egyágyas felár 75.000 Ft
  • Max. 10 kg-os feladandó bőrönd (oda-vissza) kb. 18.500 Ft/db
  • Max. 20 kg-os feladandó bőrönd (oda-vissza) kb. 26.500 Ft/db
  • Max. 32 kg-os feladandó bőrönd (oda-vissza) kb. 35.000 Ft/db
  • WizzPriority (oda-vissza) kb. 11.000 Ft
  • Üléshely foglalás a repülőn (fő/irány) kb. 4.000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Szentpétervár - városnézés

Utazás Budapestről Szentpétervárra közvetlen menetrend szerinti járattal. Indulás 06:10-kor, érkezés Szentpétervárra 10:45-kor. Érkezés után rögtön az autóbuszos városnézésre invitáljuk Önöket, amelynek során megtekintjük a nyüzsgő városközpontot, a lélegzetelállító pompával jellemezhető Nyevszkij sugárutat, a Szt. Izsák Székesegyházat, a Véren Megváltó templomot, a történelemkönyvekből híres Téli Palotát, a Nyári Kertet és a Felvonulás teret. Átsétálunk a Vasziljevszkij- szigeten és a Szenátus téren, ahol látni fogjuk I. Péter bronz lovasszobrát. Transzfer a szállodába.

2. nap: Szent Izsák Székesegyház - Véren Megváltó Temploma – Faberge múzeum

A reggeli követően folytatjuk az autóbuszos városnézésünket. A kirándulás során bemegyünk a Péter-Pál erődbe is, ahonnan Szentpétervár történelme indult, és megnézünk az orosz cári családok sírjait. Ezután fakultatívan lehetőségünk lesz Szentpétervár legnagyobb és legismertebb székesegyházainak, a Szent Izsák Székesegyház és a Véren Megváltó Templomának részletes megismerésére. A Véren Megváltó II. Sándor emlékmúzeumaként épült, és a féldrágakövek remekművét képezi. A Szent Izsák Székesegyház pedig a város legnagyobb és legjelentősebb temploma. Ezt követően fakultatívan egyénileg ellátogathatunk a Faberge múzeumba. A múzeum a gyönyörű Shuhalov Palotában került kialakításra, ahol az orosz iparművészet remekei között több Fabergé tojás is látható. Fabergé mintegy ötven ékszertojást készített a cári család részére. A hagyomány III. Sándor cárral kezdődött, ő ajándékozta hitvesének húsvétra az első drágakövekkel gazdagon díszített aranytojást.

3. nap: Ermitázs – Vodka múzeum - Gálavacsora

Reggeli után fakultatívan ellátogatunk a Téli Palota magvát képező Ermitázsba. Az Ermitázs Oroszország legnagyobb és leghíresebb múzeuma, mely a Néva partján található. Nevét a Nagy Katalin cárnő által építtetett ún. Remete-lakról kapta, ami franciául Hermitage. Az uralkodó itt tartotta az első gyűjteményét. Azóta a világ egyik leghíresebb képzőművészeti gyűjteményévé nőtte ki magát. Csak néhány nevet idézve a gazdag kínálatból: Michelangelo, El Greco, Leonardo da Vinci, Rembrandt. Majd az idegenvezetővel egy sétát teszünk a Palota téren, melynek keretén belül megtekintjük az Admiralitást, illetve a vezérkari épületet. A program végén látogatás a Vodka Múzeumban, kóstolóval. Ezt követően készülődünk a szilveszter megünneplésére. Este fakultatív szilveszteri gálavacsora a Grand Hotel Emeraldban.

4. nap: Juszupov palota

Reggeli után pihenés. A déli órákban fakultatívan felkeressük a Juszupov palotát, amely egykor egy nemesi palota volt és ahol Raszputyin életének utolsó óráit élte. A cári családhoz közeli Raszputyin személyiségének szerepe, a cárra és az orosz történelemre való befolyása nagyon vitatott volt, ennek következményeképpen ebben a palotában lelte nem mindennapi halálát, melynek története csak megerősítette a körülötte kialakult titokzatosságot. A további részletekbe kiváló idegenvezetőnk avatja be Önöket. Ezt követően szabadidő a városban, melynek során alkalom adódik a város egyéni felfedezésére.

5. nap: Puskin - Pavlovszk

Fakultatív kirándulást javasolunk Puskinba (Carszkoje Szelo), amely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt, Katalin cárnő óta pedig a cárok kedvelt nyári rezidenciája, ahol szinte minden építészeti stílus felfedezhető. Itt található az európai barokk építészet egyik legnagyszerűbb alkotása, a Katalin-palota is. Világhírét az ún. Borostyánterem, a Zöld Ebédlő és a Trónterem alapozta meg. A líceum érintésével elsétálunk a klasszicista stílusú Sándor-palotához is. Ezután a kirándulást Pavlovszkban folytatjuk, amely Katalin és I. Pál kedvelt vadászterülete volt. A gyönyörű palotát Nagy Katalin fia, Pál építtette, amelyben - többek között - említésre méltó a Béke Szalon és a Lovagterem.

6. nap: Szentpétervár - Budapest

A kora reggeli órákban transzfer a repülőtérre. Utazás Budapestre közvetlen menetrend szerinti járattal, indulás 11:15-kor, érkezés 11:55-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos szilveszteri városnézés Szentpéterváron, szállással az ötcsillagos, központi Grand Hotel Emeraldban, reggelivel, transzferekkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére