6 napos szilveszteri kaland Dubajban és az Egyesült Arab Emírségekben, repülőjeggyel, 4*-os szállással, reggelivel, szilveszteri gálavacsorával, programokkal, belépőkkel

Ajánlat kód: 34817
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

749.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34817

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Újévköszöntő kirándulás a luxus és csillogás városában, Dubajban, és az Emírségek más csodás helyszínein!

Időpont

  • 2023. 12. 28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet illetékkel Bp. – Dubaj – Bp. útvonalon menetrend szerinti járaton
  • A közlekedést légkondicionált autóbuszokkal
  • 4 éjszaka szállást 4*-os hotelben
  • Büféreggeli és két alkalommal vacsora a programleírás szerint, valamint szilveszteri gálavacsora egy közeli szállodában alkoholmentes italok korlátlan fogyasztásával (alkoholos italok a helyszínen egyénileg vásárolhatók).
  • Városnézéseket és kirándulásokat a programleírás szerint
  • A belépőjegyek árát a meghirdetett programokra
  • Helyi és magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív programokat
    • Burj Khalifa „At the top” (124+125. emelet): 29.000 Ft
    • Sivatagi szafari (4x4-es dzsippekkel, BBQ vacsorával): 32.000 Ft
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítást (2,5 %)
  • Szervizdíjat / borravalót: 30 USD / fő (a helyi idegenvezetők és buszsofőrök részére)
  •  

Felár

  • Egyágyas felár: 222.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Dubaj
Elutazás Dubajba a késő esti órákban, éjszaka a repülőn.

2. nap: Dubaj, a kezdetek
DUBAJ nem tartozik a régi műemlékektől, történelmi negyedektől, évszázados építészeti csodáktól hemzsegő városok közé, ahová „szokványos” városnéző túrákat lehetne szervezni. Itt nincsenek klasszikus értelemben vett építészettörténeti műremekek, melyek a világ művészettörténetének evolúcióját vonultatnák fel, ami tökéletesen érthető, ha figyelembe vesszük azt a tényt: maga a város is csak alig 150 éve létezik, fejlődésnek pedig alig 50-60 éve indult. Mégis Dubaj maga az a csoda, ahol a XXI. század (sőt, a jövő!) gyakran még a legvadabb képzeletet is felülmúló építészeti gyöngyszemei sorakoznak. Városnézésünk során igazi „időutazásban” lehet részünk: a délelőtt folyamán Dubaj óvárosi részén megismerkedünk a város múltjával és rohamos fejlődésével (Al Shindagha negyed múzeumai, a Creek, Aranypiac, Fűszerpiac). Vacsora és szállás Dubaiban.

3. nap: Abu Dhabi
Városnézés az Egyesült Arab Emírségek ultramodern fővárosában, ABU DHABI-ban. A hét emírség legnagyobb és egyben leggazdagabb tagországa Abu Dhabi, melynek azonos nevű fővárosát egyedi hangulat jellemzi. Első programunk a lenyűgöző, 54 hófehér márványkupolával díszített, hatalmas Zayed sejk nagymecset megtekintése. A mesebeli Nagymecset díszítőelemei között megtalálható a világ legnagyobb kézi csomózású szőnyege, valamint a világ egyik legnagyobb, Swarovski kristályokkal díszített csillárja is. Az alig több mint egy évtized alatt elkészült mecset azért épült, hogy megtestesítse a békét és a toleranciát, és hogy mindenféle hitű embert szívesen fogadjon. A Qasr Al Watan elnöki palota az arab építészet és művészet legkimagaslóbb alkotása. A Nemzet Palotájának megtekintése során az Emírségek hagyományaihoz, értékeihez és kulturális örökségéhez kerülnek közelebb a látogatók, impozáns épületét elképesztő pompa, elegancia és az arab építészetre jellemző csillogás övezi. Visszaúton rövid látogatást teszünk egy datolyapiacon. Vacsora és szállás Dubajban.

4. nap: Dubaj – Burj Kfalifa, a világ legmagasabb épülete
Egész napos szabadidő, vagy fakultatív program keretében a világ legmagasabb épületében, a Burj Khalifában tehetünk látogatást. Az épület Dubaj legfontosabb szimbóluma, jelenleg a világ legmagasabb épülete a 828 méteres magasságával és a 163 emeletével. Nem csak magassága miatt egyedülálló jelenség, hanem a „leg”-ek rekordjában is előkelő helyen áll: a világ a legmagasabb önálló szerkezete, a világ leggyorsabb liftje, a legmagasabban lévő kültéri kilátó és étterem, és a legtöbb emelettel rendelkező épület is egyben. A várost az épület 125. emeletén kialakított panoráma kilátóból csodálhatjuk meg, mely mindenki számára életre szóló élmény. Este szilveszteri gálavacsora a szálloda éttermében.

5. nap: Dubaj – sivatagi jeep safari BBQ vacsorával
Egész napos pihenés, szabadprogram. Délután fakultatív sivatagi szafarin vehetünk részt. A program során terepjárókkal utazunk a homokdűnéken keresztül: felejthetetlen élmény, ahogyan a kavargó homokfelhőkben szánkázik a dzsip a vörös és arany minden árnyalatában izzó sivatag hegyein-völgyein. A beduin stílusú sivatagi táborban jellegzetes arab élmények várnak ránk: tevegelés, hastáncos show, tanura- vagy tűztánc szórakoztatja a vendégeket, kipróbálhatjuk a henna-festést és a vízipipázást is! Ahogy leszáll az est, kezdetét veszi az ízletes arab grillvacsora: sültek, kebab, hummusz, saláták és édességek bőséges svédasztalos választékával. A tartalmas program után visszautazás a szállodába terepjárókkal. Szállás Dubajban.

6. nap: Dubaj, a jövő városa – hazautazás Budapestre
Reggeli után folytatjuk az ismerkedést Dubajjal. Ezúttal a legmodernebb építészeti csodákat, leghíresebb felhőkarcolókat, leglátványosabb lakónegyedeket keressük fel. Rövid megállót teszünk a híres Burj Al Arab szállodánál, majd a világ leghíresebb mesterséges szigetcsoportját, a Pálma-szigetet (Palm Jumeriah) tekintjük meg, méghozzá nem is akárhogyan: 240 méter magasról, a Pálma Torony tetejéről, a Pálmakilátóból (The View) elképesztő kilátás nyílik a szigetekre. Ezt követően - programunkat megkoronázva - a világ legmagasabb felhőkarcolóival rendelkező elegáns negyedben, a Dubai Marinán sétálunk. Délután irány a repülőtér, hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos szilveszteri kaland Dubajban és az Egyesült Arab Emírségekben, repülőjeggyel, 4*-os szállással, reggelivel, szilveszteri gálavacsorával, programokkal, belépőkkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére